Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ποιοι εκλέγονται στη νέα Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ

Τα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και τους εκπροσώπους της Κέρκυρας στη νέα Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Ιονίων Νήσων εξέλεξε την Κυριακή (15/1) η 2η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοι εκλέχθηκαν στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.




Ομιλητής στη Συνδιάσκεψη, η οποία διεξήχθη παρουσία των δύο βουλευτών Κερκύρας του ΣΥΡΙΖΑ Φ. Βάκη και Κ. Παυλίδη, ήταν το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος Άγγελος Γκόγκογλου. Παρέστη, επίσης, ο δήμαρχος της Κέρκυρας Κ. Νικολούζος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ αναγνώστηκε χαιρετισμός και του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτου, ο οποίος απουσίαζε εκτός Κέρκυρας.
Κατά τη διαδικασία, στην οποία επικράτησε ενωτικό κλίμα, οι αντιπρόσωποι συζήτησαν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς και τους στόχους του κόμματος για την επόμενη διετία.
Ακολούθως, οι παριστάμενοι 80 απ’ τους 84 αιρετούς αντιπροσώπους εξέλεξαν τα νέα κομματικά όργανα. Για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, η οποία είναι κατά 50% ανανεωμένη, εκλέγονται (με αλφαβητική σειρά) οι:

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή
Ασπρέα Δώρα
Αυγερινός Γιάννης
Βλάσσης Κώστας
Βλάχος - Πολίτης Ξενοφών
Γκούσης Κώστας
Γκούσης Νίκος
Γουρδούκης Κώστας
Δαλιέτος Σπύρος
Καββαδίας Θεμιστοκλής
Κουλούρης Σωτήρης
Κρητικός Γιάννης
Λιναρά Βούλα
Λουκανάρη Κική
Μάστορα Νόνη
Μεταλληνού Αλεξάνδρα
Μουρίκη Λένα
Μπερδούσης Φίλιππος
Μωραΐτης Χρήστος
Πανδής Ανδρέας
Στρατηγός Γιάννης
Συριώτης Θωμάς
Τόμπρος Τάσος
Τσέλιου Τζένη
Τσιρίδου Λιάνα
Χριστοδούλου Καλλίνικος

Για τη νέα Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή εκλέγονται (με αλφαβητική σειρά) οι:
Βλάχος - Πολίτης Ξενοφών
Πανδής Ανδρέας

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να συνεδριάσει η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή για να οριστεί ο νέος γραμματέας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...