Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Έφαγε του...σκασμού ο Θ.Πάγκαλος



Όταν ήρθε στην Ελλάδα ο περίφημος Όλι Ρεν, τον έβγαλε για φαγητό ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ξέρετε πόσο κόστισε το δείπνο τους;

Μόνο....800 ευρώ αφού έφαγαν και ήπιαν του καλού καιρού. Ήθελαν και αγκινάρες αλα πολίτα που γράφει και η real.





http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_5571.html

7 σχόλια:

  1. Ore poios itan ekeinos kei o daskalos o syrizaios me ta gyalia pou epairne tin taksi tou apekso apo tis kalpes kai rotage ta dikotimopoula ti psifizoun oi goneis tous? gia peite mou ore paidia poios daskalos einai autos (Otan itan to dimotiko sxoleio sto limani)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ; ΑΥΤΟΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΟΥΡΜΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΣΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΣΙ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ;ΤΡΩΝΕ ΤΡΩΝΕ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ; ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΟΥΜΠΙΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε ανωνυμε που δεν θυμασαι δηθεν ονοματα ...φωτογραφιζεις ομως ανθρωπους ....και ο διαχειριστης που υποτιθεται οτι ειναι αυτος που εχει τον ιελευταιο λογο αποφασιζει την προβοκατσια σου να την αφησει να αναρτηθει αποδεικνυοντας ετσι οτι ο ιδιος ειναι χειροτερος προβοκατορας και περτσσοτερο δειλος απο εσενα..αλλα τι λεμε οταν απευθυνομαστε σε καποιους που εχουν μαθει να κριβονται και να μην εχουν τη δυναμη να βγουν και να απευθυνουν στον καθενα οτιδηποτε του χρεωνουν....λυπαμαι ειλικρινα ....λυπαμαι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο φαΐ χορτασε, απο προδοσιες ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιος ειναι τελικα ο συριζοπληκτος δασκαλος οεοοο?...
    που μεχρι και γκαλοπ εκανε στα πενταχρονα...οεοοο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to epwnymo tou telionei se Poulos an thimame kala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...