Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Πότε μια γυναίκα γίνεται ελκυστική

Οι απαντήσεις που θα δώσουν άνδρες και γυναίκες σε αυτή την ερώτηση είναι πολλές και υποκειμενικές. Αμερικανοί επιστήμονες ωστόσο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η μία και μόνη αιτία γοητείας βρίσκεται στον τρόπο βαδίσματος.

Μια γυναίκα γίνεται ελκυστική εάν λικνίζει τους γοφούς της την ώρα περπατάει. Στην περίπτωση δε που συνδυάζει την κίνηση αυτή με τις σωστές σωματικές αναλογίες που απαιτούν λεπτή μέση και μεγάλους γοφούς, τότε η γοητεία είναι ακαταμάχητη και μαγνητίζει το ανδρικό βλέμμα.

Συγκεκριμένα, μελετητές του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, έπειτα από πείραμα που έκαναν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ελκυστικότητα μιας γυναίκας οφείλεται κυρίως στον τρόπο κίνησής της κατά την ώρα του βαδίσματος, ήτοι στον τρόπο που κινεί τους γοφούς της, ενώ των ανδρών στους όρθιους, καμαρωτούς - ώμους.

Ίσως έτσι να εξηγείται λοιπόν γιατί η Marilyn Monroe, η Beyonce και η Jennifer Lopez παραμένουν τα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς.

Δεν φτάνει λοιπόν για μια γυναίκα να έχει τις σωστές αναλογίες. Πρέπει να γνωρίζει κυρίως πώς να τις προβάλλει με τις σωστές κινήσεις!

contra.gr




http://rc-cafe.blogspot.com/2010/04/blog-post_1032.html

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...