Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!


http://kafeneio-gr.blogspot.com/




4 σχόλια:

  1. Το εξοργιστικό είναι οτι η κυβέρνηση μαζί με τα ΜΜΕ στοχοποιεί πάλι τον απλό πολίτη.Αντι να ψάξουν ποιοί έφαγαν τα 400 δισεκατομμύρια εξωτερικού χρέους τελικά για την κυβέρνηση ο μεγάλος ένοχος είναι ο απλός Ελληνας ο οποίος μαζεύει ευρώ το ευρώ για να φτιάξει δυο δωμάτια να μπεί μέσα.Αν λοιπόν κάνει την παρατυπία να μην τα δηλώσει τότε αυτός είναι ο μεγάλος ένοχος για την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ.Αυτοί που τρώνε τα δισεκατομμύρια έχουν βουλευτική ασυλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατω η χουντα του πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΛΗ Η ΚΕΡΚΥΡΑ. ΠΟΙΟΝΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ, ΠΟΙΟΙ Τ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ;;; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ; Ο ΓΚΟΥΦΥ Ο ΡΗΤΟΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΜΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ....ΛΑΟΥ;; ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Ο ΠΑΥΛΙΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΟΜΕΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ Ο ΑΧΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΦΥ ΟΛΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΝΤ: Οι Ρουμάνοι θα δουλεύουν μέχρι να πεθάνουν!

    Στην Ρουμανία το ΔΝΤ τους επιβάλλει να δουλεύουν σχεδόν μέχρι το θάνατό τους για να δώσει δάνειο 12 δισ. ευρώ! η ρουμανική κυβέρνηση πέρασε ήδη νομοσχέδιο το οποίο εκτός των άλλων (μείωση μισθών και συντάξεων το οποίο προβλέπει την απόλυση περισσότερων από 100.000 δημοσίων υπαλλήλων και τη μείωση των επιδομάτων στον δημόσιο τομέα)


    http://kostasxan.blogspot.com/2010/04/blog-post_1038.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...