Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ by "O.Y.K"

ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΩ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ "Ο.Υ.Κ"





7 σχόλια:

  1. se euharistw pou to anevases to binteo.....elpizw kapoia atoma na to ektimisoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se euharistw pou anevases to video blogger ! ! ! ! elpizw na ksupnisei ligo o kosmos ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poli kalo to binteo.Distixos omos den to exoun dei arketoi ellines.tha eprepe na to doun toulaxiston 1.000.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σαυτόνε που το φτιαξε και σε σένα που το ανάρτησες.
    Ντροπή σαυτούς που ακόμα κοροιδεύουνε τον κόσμο και τονε στρέφουνε σαυτά τα ξεπουλημένα κόμματα. Για να μιλήσομε και για τα τοπικά μας. Αν είχανε λίγη ντροπή μέσα τους οι κομματικοί προύχοντες ιδιετερα του Πασοκ και της ΝΔ δεν θαπρεπε να ξαναμιλήσουνε στον κόσμο για πολιτική. Το κακό που κάμανε στη χώρα δεν τοκαμε καμιά δικτατορία,ούτε και οι πόλεμοι. Σφάξανε τη χώρα και πουλήσανε τα παιδιά της στα σκλαβοπάζαρα των μεγαλων επιχηρήσεων και των τραπεζών της Δύσης.
    Αν είχανε λίγη τσίπα θαπρεπε να ζητήσουνε συγνώμη στην πλατεία για το λάθος τους κι όχι να χαλεύουνε ακόμα ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο χερι μας ειναι να το δειξουμε το βιντεο.....διαδωστε το παντου μπας και ξυπνησει ο ελληνικος λαος απο την χειμερια ναρκη που εχει πεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΜΙΑΛΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΚΛΑΣΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ!!! ΘΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ!!! ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΟΛΑΟΣ ΤΟΝΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΔΟΣΕ 160 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στια ωρε στα κομματοσκυλα... στια και μπουρλοτο...δε βανουνε ωρε αυτοι μυαλο, το μονο που σκεφτονται ειναι τα κουκια και τιποτις αλλο... να τσου παρωμε ολουνους φαλαγγι και να τσου πελησομε στη θαλασσα, μπας και σωθει το χωριο και η χωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...