Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΣΕΞ" by "ΤΡΟΜΕΡΟΣ"

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ


ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ

Σημειώσατε οτι το δεύτερο βίντεο που παρακολουθήσατε ανερτήθει στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο youtube PASOKwebTV



3 σχόλια:

  1. που ειναι χαμενος ο φακιρης ρε παιδια? η κυρα λαμια? ο μπουφονιος? θα στηβαζουνε τα οβολα φαινεται...τωρα που ειναι μεσ'τα τα πραματα, γιομιζουνε τους κουμπαραδες παλε.
    να δουμε ποιο φουτο θα μας φυτεψουνε στο σβερκο τωρα με τις δημοτικες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΖΙΠΑΡΕΣ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ. ΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΓΙΑ ΜΑΣ ...ΕΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ!!! ΟΡΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας έδωσαν τους Ολυμπιακούς, μας έφτιαξαν δρόμους και προαστιακούς, έκαναν και το αεροδρόμιο και την Εγνατία. Μας δάνεισαν, έφαγαν αυτοί και οι δήθεν δικοί μας στην πραγματικότητα όμως δικοί τους αχυράνθρωποι - που εμείς τους ψηφίσαμε - το καταπέτασμα και τώρα ζητάνε από το λαό τα δανεικά. Και από πάνω, μας γελοιοποιούν. Το σχέδιο δούλεψε, η Μαφία παραμένει ακατανίκητη και ο λαός αποχαυνώνεται ακόμα στον καναπέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...