Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Corfu for ever-Sinies Ag.Stefanos



Στείλ'τε φωτογραφίες και βίντεο απο όμορφα μέρη του τόπου μας!!!



2 σχόλια:

  1. τα μαθατε τα τελευταια νεα?
    ξυπολιτος σκιπιταρης πηρε παραμαζομα ολο το χωριο. αφου εκανε καβγα το βραδυ κατω στο λιμανι, μετα γυρισε το καστρο και αρχισε να τα σπαει. σπιτια, αυτοκινητα...τιποτα δεν αφησε ορθιο. μεχρι που το πρωι εσπασε το ψυγειο του περιπτερου και την τζαμαρια απο μια καφετερια. μετα λενε οτι πηγε σε καποιο σπιτι και απειλουσε τους ιδιοκτητες. τελικα τον μπουζουριασε η αστυνομια, το αν ειναι ακομα μεσα ομως ή ελευθερος ουδεις ξερει.
    ο σκιπιταρης λενε οτι ειναι λαθραιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξενιτεμένος Σινιώτης15 Απριλίου 2010 στις 10:08 π.μ.

    Ηρθα το Πάσχα μετά από δύο χρόνια. Η Κέρκυρα είναι πάντα κούκλα! Παράδεισος. Τόσο την έχομε καταστρέψει κι αυτή ακόμα αντέχει. Γιατί όμως μας δέρνει τέτοια κακομοιριά; Τόσο αυτοκαταστροφικός λαός δεν θα υπάρχει σε άλλο μέρος!!! Στον Αγιο Στέφανο όλοι αγχωθήκανε με την κληρονομιά της Καποδήμαινας μηπως και χαλάσει η εικόνα της περιοχής; Για τους εαυτούς τους όμως και τις παρεμβάσεις που κάνουνε δε λένε τίποτα. Στο Κασόπι εχουνε κάμει τη γκρίνια επιστήμη λές και κατάντησε από μόνο του έτσι! Λίγη παιδεία ρε παιδιά όχι όλο όβολα όβολα και φιγούρα. Λίγος πολιτισμός πραγματικός όχι μόνο χοροί και πυροτεχνήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...