Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Σαλούν η περιουσία τίμιου επιχειρηματία απο "Ρίο Λόμπο"





Σε Σαλούν της άγριας δύσης μετέτρεψαν την περιουσία ενός τίμιου επιχειρηματία κάποια
όχι και τόσο αθώα παιδάκια και μετά τον άγριο τσακο ένας εξ αυτών αποφάσισε να κάνει τούρ όλο το χωριό και να τσακίσει απο περίπτερα μέχρι και αμάξια, συνολικά ο κύριος αυτός "ο θεός να τον κάνει κύριο" τσάκισε ένα ψυγείο απο περίπτερο, μία τζαμαρία απο μαγάζι κοντά στο περίπτερο, δύο αμάξια, προσπάθησε να εισβάλει σε ένα σπίτι που ήταν πολλά μικρά παιδιά και αν δεν είχε έρθει η αστυνομία δεν θα μπορούσαν να τον απομακρύνουν, το μόνο που έγινε ήταν να τον πάνε στο ψυχιατρείο αφού του έγιναν δέκα μυνήσεις, να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση με το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα να είναι δεκάδες χιλιόμετρα μακρυά!

Δείτε στο βίντεο μια παρομοίαση της συμπλοκής


KANTE KLIK EDO
http://www.youtube.com/watch?v=b8rK2gz3J5Q

3 σχόλια:

  1. αυτός ο 'κύριος' 'οπως και πολοί άλλοι της ίδιας νοωτροπείας του πρέπει να καταλάβουν ότι θα πάρουν δρόμο και μάλιστα πολύ σύντομα. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τον 1:12-Οντως η κατασταση εχει φτασει στο απροχώρητο,και φοβαμαι μη γινουν και χειρότερα....!!!!Ας τα βλεπουν αυτοι που τους δίνουν δουλειά......και είναι πολλα τα αφεντικά που τους δίνουν δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσ τσ τσ τσ!! Πώς μιλάτε έτσι για τα καινούρια αδέρφια σας!!! Γιατί δεν το χωνεύετε πια πως θα είναι σαν και σας από δω και μπρος; Με τα ίδια δικαιώματα όπως και σεις. Μπορεί να κατάγονται από άλλη χώρα μπορεί να πολεμήσανε παλιά με τους παπούδες σας αλλάτώρα είμαστε όλοι αδέρφια! Κάντε το γαργάρα όπως και τόσα άλλα και μούγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...