Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο Βatman ζει στη Γαλλία και κυκλοφορεί με ποδήλατο!!!

 By "tromeric"

"ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ "ΕΦΑΓΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ!!!"

2 σχόλια:

  1. ωρε μπλογκερ βαλλε καμια ψηφοφορια παλε...
    εχουνε πεσει πολλα ονοματα στο τραπεζι των εκλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ-ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ κλπ Χάρισαν το Λαγονήσι στο «Grand Resort» ;
    ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009, όταν η χώρα ζούσε στους προεκλογικούς ρυθμούς των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, υψηλόβαθμα στελέχη της τότε κυβέρνησης έστηναν με διαδικασίες fast track το «Βατοπέδι Nο 2», χαρίζοντας στην ουσία και άνευ ανταλλάγματος την έκταση-φιλέτο των 230 στρεμμάτων του «Grand Resort» στο Λαγονήσι, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, στην εταιρεία «Αττικός Ηλιος Α.Ε.», συμφερόντων του μεγαλοξενοδόχου της Ελούντας κ.Παντελή Μαντωνανάκη.
    Πηγή politika-mezedakia.blogspot.com
    Το σκάνδαλο -και εδώ είναι το περίεργο- συνεχίστηκε και από τη σημερινή κυβέρνηση, αφού ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, στον οποίο υπάγεται η «Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης», γνώριζε σχεδόν από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του την ύπαρξη της χαριστικής αυτής σύμβασης. Διατήρησε όμως στη θέση του προέδρου της ΕΤΑ τον συντοπίτη του Κεφαλονίτη κ. Πέτρο Αλιβιζάτο μέχρι και το φετινό καλοκαίρι, δηλαδή οκτώ ολόκληρους μήνες αφού ανέλαβε το υπουργικό του χαρτοφυλάκιο.

    Οι ευθύνες του κ. Γερουλάνου, αναφέρουν στελέχη της «ΕταιρείαςΤουριστικής Ανάπτυξης»,είναι τεράστιες αφού ήδη είχε προειδοποιηθεί εδώ και μήνες από τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, με την υπ. αριθμ.808/Α/2010 έκθεση ελέγχου,ότι η συγκεκριμένη σύμβαση ελέγχεται ως προς τη νομιμότητά της.Η μεθόδευση που είχε, όπως φαίνεται, ως σκοπό να παραχωρηθεί, χωρίς να πληρωθεί στο Δημόσιο ούτε ένα ευρώ, η έκταση-φιλέτο στο Λαγονήσι, είχε στηθεί μελετημένα από την ΕΤΑ με την ανοχή της τότε κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του τότε υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Μαρκόπουλου. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2009 συντάχθηκε μια τροποποιητική σύμβαση, η οποία πέρασε και εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο μόλις 14 ημέρες μετά τις βουλευτικές εκλογές, με αριθμό 1175/20-10-2009.

    Η σύμβαση αυτή προέβλεπε ότι λόγω «στατικών και άλλων προβλημάτων» στις καμπάνες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Λαγονήσι, το Ελληνικό Δημόσιο έπρεπε να καταβάλει ως αποζημίωση στην εταιρεία συμφερόντων του κ. Μαντωνανάκη το εξωφρενικό ποσό των 85.663.386 ευρώ!
    Μέχρι τη στιγμή εκείνη η εταιρεία που διαχειριζόταν το «Grand Resort» πλήρωνε σε ετήσια βάση στην ΕΤΑ το ποσό των 450.000 ευρώ με άλλη τροποποιητική σύμβαση του 2003, όταν ήταν υπουργός Ανάπτυξης ο κ. Ακης Τσοχατζόπουλος. Ομως η καταβολή ενός τόσο μεγάλου ποσού δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που η τελευταία τροποποιητική σύμβαση προέβλεπε να δοθεί στην εταιρεία του κ. Μαντωνανάκη, δεν μπορούσε να γίνει απευθείας, γιατί η εκταμίευσή του θα κινούσε υποψίες. Ετσι οι υπεύθυνοι της ΕΤΑ και όσοι συνέταξαν την τροποποιητική σύμβαση σκέφτηκαν να καταβληθεί στον κ. Μαντωνανάκη το ποσό συμψηφιστικά.
    http://listonplace.blogspot.com/2010/11/grand-resort.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...