Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

 By "tromeric"

"Γιαούρτι έχω μανα μου ομορφονιά Σουλτάνα μου λίιιιιιιγοοοο να δοκιμάααασεεειιιιιιις!!!!"

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟ. ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ =Ο Θεμιστοκλής ήταν αρχαίος Έλληνας πολιτικός και στρατηγός, γεννημένος στην Αθήνα το 527 π.Χ.. Στη μάχη του Μαραθώνα το 490 π.Χ. ήταν στρατηγός και επίσης νικητής της ναυμαχίας της Σαλαμίνας (480 π.Χ.). Κατά τον Ηρόδοτο, ε ίπε το περίφημο πάταξον μεν, άκουσον δε στο Σπαρτιάτη στρατηγό Ευρυβιάδη. Εξοστρακίστηκε το 471 π.Χ. και αυτοκτόνησε στην αρχαία Περσία, στην αυλή του Πέρση βασιλιά Αρταξέρξη στις 31 Δεκεμβρίου{{πηγή 461 π.Χ. γιατί δεν θέλησε να οδηγήσει τους Πέρσες εναντίον της Ελλάδας.

    Δημιούργησε το ναυτικό της Αθήνας και μετέτρεψε την Αθήνα ουσιαστικά σε υπερδύναμη της εποχής. Επίσης την οχύρωσε με τα Μακρά Τείχη που τμήματά τους σώζονται έως τις μέρες μας. Με το ναυπηγικό πρόγραμμά του, κατασκευάστηκαν 200 τριήρεις που χρηματοδοτήθηκαν από τα έσοδα των αργυρωρυχείων του Λαυρίου. Ο Θεμιστοκλής, αν και έσωσε την Αθήνα, δεν γλύτωσε τον εξοστρακισμό, τον οποίο είχε θεσπίσει η Κλεισθένεια Δημοκρατία, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την αγαπημένη του πατρίδα του. Μέσω Κέρκυρας και Μακεδονίας, κατέληξε στην Περσία όπου, αν και εχθρός, έγινε ευπρόσδεκτος με ιδιαίτερες τιμές αναγνωρίζοντάς στο πρόσωπό του τη μεγάλη αξία του άριστου εκείνου άνδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...