Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ!

Ξέρεις καλά πως όλοι, μα όλοι οι άντρες έχουν εμμονή με το στοματικό σεξ. Όμως, αυτό που μπορεί να μην ξέρεις, είναι πώς θα το κάνεις σωστά. Βρες τις απαντήσεις στις πιο συχνές απορίες σου, κάνε τις ασκήσεις σου και την επόμενη φορά θα σε παρακαλάει γονατιστός... για επαναλήψεις.

Από πού θα ξεκινήσεις; Για περισσότερη σιγουριά πριν περάσεις στην πράξη μαζί του, μπορείς να κάνεις εξάσκηση με μια μπανάνα. Η βασική τεχνική περιλαμβάνει τα εξής: Καλύπτεις τα δόντια με τα χείλια σου. Το στόμα παραμένει ανοιχτό, παίρνοντας το σχήμα του όμικρον (Ο). Τα χείλη πρέπει να είναι χαλαρά και μαλακά, και όχι σφιγμένα. Με το ένα χέρι κρατάς τη βάση του πέους. Με μια απαλή κίνηση γλιστράς το υγρό στόμα σου στο διεγερμένο πέους του, φτάνοντας μέχρι το σημείο που θα αισθάνεσαι άνετα. Μείνε εκεί για ένα ή δύο δευτερόλεπτα. Κατόπιν, ανέβα πάλι προς την κορυφή. Όσο κινείς αισθησιακά το στόμα σου, διατήρησε την οπτική επαφή με εκείνον. Αν τα μάτια του κινούνται γρήγορα με φορά προς τα πάνω, βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Ενώ συνεχίζεις την παραπάνω κίνηση, άρχισε να στροβιλίζεις τη γλώσσα γύρω από τη ράβδο του πέους, διατηρώντας την υγρασία στην περιοχή. Αφού πάρεις τον αέρα της τεχνικής, χρησιμοποίησε κάθε πτυχή της γλώσσας για να τον διεγείρεις: την κορυφή, τις άκρες ακόμα και το κάτω μέρος της. Έπειτα, δοκίμασε το ''στριφτό και γυριστό'': ανεβοκατεβάζεις το χέρι γύρω απ' το πέος, περιστρέφοντας το ταυτόχρονα, ενώ παράλληλα, γυρίζεις τη γλώσσα γύρω από το κεφάλι του πέους και το δέρμα που καλύπτει τη βάλανο (γνωστό και ως ακροποσθία).

Πρέπει να τον ρουφήξεις; Προς Θεού, όχι! Στην πραγματικότητα, η κίνηση αυτή μπορεί να τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Απλώς πάρε το πέος του στο στόμα σου και ανεβοκατέβασε το. Κράτησε το κοντά σου, όσο περισσότερο μπορείς. Δύο είναι τα χρυσά κλειδιά: η αυτοπεποίθηση (να δείχνεις πως γνωρίζεις ακριβώς τι κάνεις, έστω κι αν δεν έχεις ιδέα) και η ευχαρίστηση που δείχνεις (αρκετά βογγητά, αλλεπάλληλα "μμμμμ", και μερικά γλειψίματα θεωρούνται απαραίτητα).

Πνίγεσαι εύκολα; Πρέπει να βρεις την σωστή στάση. Μην ξαπλώσεις δίπλα του. Αντίθετα κάτσε στην άκρη του κρεβατιού ή ενός καθίσματος και ζήτα του να σταθεί μπροστά σου. Με τον τρόπο αυτό θα αισθανθείτε και οι δύο πιο άνετα. Έτσι παίρνεις στα χέρια ή καλύτερα στο στόμα σου τον έλεγχο της διείσδυσης του πέους. Εναλλακτικά, γονάτισε μπροστά του σε μια στάση απόλυτης υποταγής. Ακόμα κι έτσι, εσύ θα διατηρείς τον έλεγχο.

Τι πρέπει να κάνεις ...

...με τα χεράκια σου; Κλασική σκηνή: εκείνος πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής, βάζει τα χεράκια του πίσω από το κεφάλι σου και το ωθεί με δύναμη μέσα-έξω στο πέος του. Κόψε του τον αέρα. ''Χέρια ψηλά'' πρέπει να έχεις μόνο εσύ. Βέβαια, δεν θα κάνεις θαύματα, μόνο με το στόμα. Βάλε κι ένα χεράκι... ή και δύο. Με το ένα κρατάς τον άξονα του πέους, αποτρέποντας το σπέρμα να πιτσιλίσει όλο το δωμάτιο (ειδικά σε περίπτωση πρόωρης εκσπερμάτωσης). Το άλλο χέρι συμπληρώνει την κίνηση του στόματος, κλείνοντας όταν πλησιάζει στην κορυφή και ανοίγοντας πάλι καθώς κατεβαίνει. Όσο η γλώσσα σου γυρίζει, έχεις ένα ελεύθερο χέρι για να διεγείρεις και άλλα σημεία του σώματός του, όπως είναι τις ρώγες ή τους όρχεις (τα συμπαθητικά μπαλάκια του).

...αν δεν διαθέτεις βαθύ λαρύγγι; Το ''Βαθύ Λαρύγγι' δεν είναι παρά μια ταινία πορνό με πιασάρικο τίτλο. Παρ' όλα αυτά, πολλές γυναίκες νιώθουν πως δεν προσφέρουν σωστή ικανοποίηση στο σύντροφό τους, αν δεν πάρουν ολόκληρο το πέος στο στόμα τους. Από μαθηματικής πλευράς, ένα μέσο λαρύγγι είναι 5 με 8 εκατοστά βαθύ. Την ίδια στιγμή το μέσο μήκος ενός πέος κυμαίνεται στα 12 με 16 εκατοστά. Για να μην μιλήσουμε για τη διάμετρο και των δύο... Πολύ απλά δεν χωράει. Άλλωστε, τα περισσότερα νεύρα είναι συγκεντρωμένα στην κορυφή του πέους και όχι στην βάση του. Αν και μπορεί να σε ανεβάζει ψυχολογικά να βλέπεις το πέος του να εξαφανίζεται μέσα στο στόμα σου, η κίνηση αυτή δεν αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τη απόλαυση του. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσεις το βαθύ λαρύγγι, σταμάτα και ξεκούραζε τους μυς του λάρυγγα για κάθε ένα εκατοστό βάθους. Αν πνίγεσαι εύκολα, προσπάθησε να φέρνεις το πέος στα πλάγια του λαιμού σου. Θα το καταπιείς ευκολότερα και εκείνος δεν θα καταλάβει τη διαφορά.

...αν δεν αντέχεις τη μυρωδιά του; Πριν ξαπλώσετε, πρότεινε του να κάνετε μαζί ένα μπανάκι. Σαπούνισε τα χέρια σου και πέρασε τα ανάμεσα στα πόδια του, σαπουνίζοντας ταυτόχρονα το πέος. Μην ξεχάσεις να καθαρίσεις και τη περιοχή της βαλάνου, κάτω από το δέρμα της κορυφής του πέους.

...αν το στόμα σου είναι πολύ στεγνό; Κόλλησε το κάτω μέρος της γλώσσας στον ουρανίσκο για λίγα λεπτά. Η κίνηση αυτή θα γεμίσει το στόμα σου με σάλιο. Αν προτιμάς τα τεχνητά λιπαντικά, έχε πάντα λίγο νερό (σε θερμοκρασία δωματίου) δίπλα σου. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέλι, σαμπάνια, κρέμα σαντιγί, παγωτό ή κάποιο γευστικό λιπαντικό του εμπορίου.

...με το πετσάκι; Η ακροποσθία επιστημονικώς (ή το πετσάκι για σένα) είναι το πολύ ευαίσθητο δέρμα που καλύπτει την βάλανο στην κορυφή του πέους. Χρησιμοποίησε λιπαντικό ή σάλιο για να υγράνεις την εν λόγω περιοχή στην αρχή. Έπειτα, με τη βοήθεια της γλώσσας ή των δακτύλων, κατέβασε απαλά αυτή την ''κουκούλα'' του πέους. Μπορείς είτε να την κρατάς διαρκώς κάτω, είτε να την ανεβοκατεβάζεις. Αρχικά, χρησιμοποίησε τα χέρια σου και μόνο όταν αισθανθείς σίγουρη, βάλε και το στόμα στο παιχνίδι. Απόφυγε πάση θυσία τα απότομα και βίαια τραβήγματα. Όσο ασχολείσαι με το συγκεκριμένο σημείο, μην ξεχνάς να υγραίνεις το στόμα.

...όταν δεν τελειώνει εύκολα; Όσο πιο γρήγορα έρθει σε οργασμό, τόσο πιο χαρούμενη θα είσαι. Όχι επειδή δεν σου αρέσει ο πεοθηλασμός, αλλά γιατί αν το κάνεις για περισσότερο από 15 λεπτά, θα εξουθενωθείς. Για να μην μιλήσουμε για τις κράμπες στα χέρια ή την ξηροστομία που μπορεί να πάθεις. Δοκίμασε μία (ή περισσότερες) από τις παρακάτω συμβουλές, και κάνε τον να ολοκληρώσει σε λιγότερο χρόνο:

1.
Άφησε ανοιχτά τα φώτα για να μπορεί να απολαμβάνει τη θέα.
2.
Πιάσε τα μαλλιά σου μ' ένα λαστιχάκι και άφησέ τον να βλέπει τα κόλπα που κάνεις με τη γλώσσα ενώ τον κοιτάζεις στα μάτια.
3.
Ταυτόχρονα ερέθισε και διαφορετικά σημεία του κορμιού του.
4.
Κάνε μασάζ στο περίνεο (την περιοχή ανάμεσα στον πρωκτό και τους όρχεις),πιέζοντας με τα δυο σου δάχτυλα σταθερά και διαγράφοντας μικρούς κύκλους.
5.
Δείξε την ευχαρίστηση που αισθάνεσαι με μια σειρά θορύβων(μμμ, γκρρρρ,ναιιιιιιιι).
6.
Τύλιξε τον αντίχειρα και το δείκτη γύρω από τον άξονα του πέους, περίπου 2,5 εκατοστά από τη βάση, και τράβηξε το προς τα κάτω.
7.
Τοποθέτησε ένα αρκετά υγρό δαχτυλάκι στον πρωκτό του.

...όταν πλησιάζει στην εκσπερμάτωση; Όπως συμβαίνει και με το γυναικείο στοματικό, έτσι και εδώ, πρέπει να διατηρείς ένα σταθερό ρυθμό και να μην αλλάζεις απότομα τεχνική. Καθώς εκείνος πλησιάζει στον οργασμό, αύξησε την πίεση και το ρυθμό των κινήσεων. Πολλοί άντρες παραπονιούνται για τον τρόπο που χειρίζονται οι σύντροφοί τους την κατάσταση, καθώς εκείνοι πλησιάζουν στην κορύφωση. Μην φοβηθείς. Το πέος είναι πολύ ανθεκτικό. Την επόμενη φορά που θα αυνανιστεί, ζήτα του να είσαι μπροστά, και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Μόλις ολοκληρώσει, σταματούν όλα. Όχι όμως και η διέγερση. Η ευαισθησία μετά τον οργασμό, δεν αποτελεί αποκλειστικό γυναικείο προνόμιο.

...αν δεν θες καταπιείς τους χυμούς του; Το σπέρμα μπορεί να γίνει πηγή μετάδοσης μικροβίων, οπότε είναι λογικό να μην θες να το καταπιείς όταν βρίσκεσαι με έναν καινούργιο σύντροφο. Οπότε υπάρχουν δύο λύσεις. Εναλλακτική πρώτη: λίγο πριν φτάσει στον οργασμό, σταματάς το στοματικό και συνεχίζεις με διείσδυση, για να πάρεις λίγη από την ικανοποίηση που σου αξίζει. Εναλλακτική δεύτερη: χρησιμοποίησε τα χέρια για να τον αυνανίσεις, επιτρέποντας του να τελειώσει πάνω στο στήθος σου. Πολλοί άντρες προτιμούν να έχουν πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει, κάτι που η κατάποση δεν τους προσφέρει.

Βέβαια, αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση και είσαι σίγουρη για την υγεία του συντρόφου σου, αλλά δεν έχεις τολμήσει να το καταπιείς, αξίζει να το δοκιμάσεις έστω μία φορά. Κατάπιε γρήγορα, σαν να παίρνεις ένα σιροπάκι για το βήχα και θα τελειώσει πριν το καταλάβεις. Άλλωστε, το σπέρμα δεν είναι καθόλου παχυντικό, αφού περιέχει μόνο πέντε θερμίδες ανά οργασμό. Αν δεν έχεις πρόβλημα να ολοκληρώσει στο στόμα σου, αλλά δεν θες και να καταπιείς, μην σκας. Κράτησε το σπέρμα στο στόμα σου και άδειασε το διακριτικά στο πλησιέστερο χαρτομάντιλο ή νιπτήρα. Σε περίπτωση που σε ενοχλεί η γεύση του, ένοχη είναι η διατροφή του. Πρότεινε του να κόψει όλα τα αλμυρά, τα σπαράγγια, την μπύρα, το κάρυ, το σκόρδο, το τσιγάρο, το κόκκινο κρέας και τον καφέ. Η αλλαγή θα είναι θεαματική.

Γενικά πάρε το χρόνο σου. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα τέλεια με την πρώτη φορά. Με λίγη εξάσκηση τα χείλια σου θα τον φυλακίσουν...για πάντα!!!


4 σχόλια:

  1. http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=22087
    Για την Ψυχαγωγία Σας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΜΑΖΙ ! ΓΙΑΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν δεν το γουστάρεις την ώρα που το κάνεις δεν πρόκειται να βγει ποτέ καλό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...