Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Η πρώτη ήττα του μνημονίου από τα Ιόνια

By "κάτω το ΔΝΤ"

Τα Ιόνια στέλνουν το πρώτο μήνυμα της ήττας του μνημονίου. Όπως ακριβώς ελπίζουμε να ακούμε το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου τα ευχάριστα αποτελέσματα που θα έρχονται απ’ όλη τη χώρα, έτσι και από τώρα, οι «γνήσιες» δημοσκοπήσεις που γίνονται για μη κρατικοδίαιτα ΜΜΕ, φέρνουν ήδη το ελπιδοφόρο μήνυμα της αποτίναξης του ζυγού του μνημονίου.

Συγκεκριμένα δύο δημοσκοπήσεις που έγιναν στα Ιόνια νησιά, μια από την εταιρία VPRC για λογαριασμό της Ζακυνθινής εφημερίδας «ΗΜΕΡΑ τση Ζάκυνθος» και μια από....
την εταιρία ΚΑΠΑ  RESEARCH, για λογαριασμό του Κερκυραϊκού τηλεοπτικού σταθμού «CORFU CHANNEL», φέρνουν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κ. Μπεριάτο τρίτο με ποσοστά  14,1% και 10,9% αντίστοιχα.

Εξ αιτίας αυτής της κατάστασης σπεύδει ασθμαίνοντας ο κ. Παπανδρέου την ερχόμενη Κυριακή στην Κέρκυρα για να τονώσει το ηθικό των υποστηρικτών του μνημονίου.
 

3 σχόλια:

  1. xserei kanenas poioi einai ipopsifioi me to pasok sto dimo mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ζήτημα δεν είναι ποιοο θα ειναι υποψήφιοι αλλά πιοι θα τους ψηφίσουν.υποψήφιοι βρίσκονται ότι ώρα θέλεις.και κοματόσκυλα έχουμε και μικρολαμόγια και κάτι φιλόδοξους που βουρλίζονται για δημοσιότητα.ολο και κάποιος θα βάλει για υποψήφιος.αυτοί που θα τους ψηφίσουνε τί περιμένουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ
    Με καινούρια θωρακισμένη Μερσεντές αξίας 200.000 ευρώ κυκλοφορεί ο πρωθυπουργός στα πλαίσια της λιτότητας!!

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/10/200000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...