Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ .ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ !!!

Το Κάμα Σούτρα (Kama Sutra ή Kamasutra) είναι ένα αρχαίο ινδικό κείμενο της σανσκριτικής λογοτεχνίας και χρονολογείται τον 2ο αιώνα μ.Χ. Αποτελεί μέρος μιας ομάδας κειμένων που ονομάζεται «Κάμα Σάστρα» (Kama Shastra) και είναι γνωστό παγκοσμίως και σαν «Το εγχειρίδιο του έρωτα».
Το Κάμα Σούτρα είναι αφιερωμένο στις....



αρχές της απόλαυσης. Συντάχθηκε από έναν Ινδό σοφό, τον Μαλανάγκα Βατσιαγιάνα (Mallanaga Vatsyayana) που έζησε στη ιερή πόλη Μπενάρες. Χρησιμοποιεί ως πηγή την πλούσια συλλογή των ινδουιστικών ερωτικών κειμένων, τα οποία υπήρχαν ήδη εκείνη την εποχή.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
 
http://pikrh.blogspot.com/2010/09/blog-post_27.html?zx=6251d16e8cec237d

2 σχόλια:

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΕΛΑΔΕΣ ΝΑ ΒΟΣΚΑΝΕ ΤΣΟΥ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΠΟΤΑΜΟ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΩΣ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΙΝΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα σωστό κράτος πρέπει να διαλύσει τις Rotary, Lions, thing tanks και να απαγορεύσει διά φυλάκισης 10 ετών και δήμευση της περιουσίας των ανθρώπων που θα πιαστούν μετά, γραμμένοι σε Rotary, Lions, thing tanks.

    http://makelio.blogspot.com/2010/10/rotary-lions-thing-tanks-10-rotary.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...