Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Misa Campo No2

4 σχόλια:

  1. (ΒΙΝΤΕΟ) ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΛΦΑ"

    http://www.youtube.com/watch?v=Epwe6OzkHls&feature=player_embedded#at=55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re aslan althina einai auta ta ergalia i mas kanoun plaka?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 39 δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς
    ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ
    Σύλληψη ενός ακόμη αλβανού δολοφόνου
    12/10/2012


    Ακόμη ένα στυγερό έγκλημα με θύμα Έλληνα εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ όπου και σε αυτή την περίπτωση εμπλέκεται αλλοδαπός και πιο ειδικά αλβανός. Πιο συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου άνδρες της ΕΛ.ΑΣ του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής συνέλαβαν ένα 23 αλβανό κατά τη διάρκεια επιστροφής του στην Ελλάδα!

    Ο 23χρονος μαζί το συνεργό του επίσης αλβανό 26 ετών εμπλέκονται στην άγρια δολοφονία του 34χρονου κοσμηματοπόλη Γιώργου Αλεξόπουλου.

    Ο άτυχος κοσμηματοπόλης είχε δολοφονηθεί στις 31 Μαΐου 2011 στη Λυκόβρυση όταν επιχείρησε να αντισταθεί κατά των δύο αδίστακτων αλλοδαπών στην προσπάθειά τους να ληστέψουν το κατάστημά του. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος έπεσε χτυπημένος από 2 σφαίρες κατά τη διάρκεια της πάλης του με τους αλβανούς.

    Άφησε πίσω του ένα κοριτσάκι 17 μηνών ενώ η γυναίκα του ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

    Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος τη συντελούμενη αυτή γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων από τους αλλοδαπούς εισβολείς και ιδιαίτερα τους δολοφόνους που έχουν έρθει από τα Βαλκάνια και τις καυκάσιες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες –από τις μεγάλες «προσφορές» της κατάρρευσης του κομμουνισμού στη χώρα μας- και αυτό είναι κάτι που μέσα από το defencenet.gr έχουμε επανειλημμένα θίξει.

    Μόνο το 2012 έχουν καταγραφεί 39 δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς –τη σχετική λίστα την έχουμε δημοσιεύσει πολλές φορές- και ουδείς πλην ελαχίστων δείχνει να ασχολείται ή να ανησυχεί. Αντίθετα τα γνωστά «αριστερά» και παρα-αριστερά κέντρα προπαγανδίζουν την έλευση των λαθραίων εισβολέων στη «χώρα» με τέτοιο φανατισμό που προκαλεί α μη τι άλλο αλγεινή εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μαροκινός χρωστούσε πολλά ενοίκια κι όταν ο συνταξιούχος τον πίεσε να τα πληρώσει, τον έσφαξε και τον πέταξε στα σκουπίδια Το κίνητρο της δολοφονίας εκτιμάται ότι ήταν οι οικονομικές διαφορές .Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται να χρωστούσε αρκετά μισθώματα στον ηλικιωμένο άντρα και όταν ο 79χρονος επισκέφθηκε τον αλλοδαπό προκειμένου να του ζητήσει τα χρήματα, ο δράστης, έπειτα από λογομαχία τον δολοφόνησε, με αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής τρόπο. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης κράτησε αρκετές ώρες το πτώμα στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, πριν αποφασίσει να το τυλίξει με σακούλες και κουβέρτα και να το πετάξει σε κάδο ανακύκλωσης, επί της οδού Σκεπαστού, όπου εντοπίστηκε από δημοτικούς υπαλλήλους της Καθαριότητας. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τις αρχές με βάση γενετικό υλικό που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...