Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Αποκλειστικό: Ο Τζέφρυ στον Μαραθώνιο

By "max maxou"


25 σχόλια:

  1. valte to video toy lazopoyloy me to papandtreoy poy elege lefta yparxoyn kai ekane krifes epafes me to dnt.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωπωπω χολιασμα τα πασοκια

    χαχαχαχουου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με αυτές τις αναρτήσεις επιστρέφουμε στον παλίο καλό καιρό του blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ αστειο!!!!!!!

    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_2970.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια τι εγινε?????? το new-pasok βαζει τα κομματοσκυλα του, να μαθαινουν λαπι-τοπ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΕΤΕ Ο ΙΝΔΟΣ ΧΑΚΕΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα πακιστανα ολα τα λεφτα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pali pikranes ta pasokemon re bloger........
    ma giati??? einai toso kala ....kommatoskyla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΚΙΡΙΔΕΣ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. BRAVO KERO IXAME NA DOYME KATI TOSO ASTIO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπαχαχαχα..!!!! τι φάτσες είναι αυτές ρε; ο μαραθώνιος είχε μεγάλη επιτυχία τελικά και το σύνθημα ήταν ένα: Ναι στην ζωή, όχι στα ναρκωτικά αν και τα τελευταία υπάρχουν σε αυθωνία στο χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. xaxaxaxa...... o fatiras pali o fatiras 8a xanakryftei sta kouzinia... xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o goyfi kai o kolompaxas lipi apo tin parea!!!
    krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ναι οχι στα ναρκωτικα... και απο την αλλη εχει γεμισει το χωριο ναρκωμανεις και βαπορακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τα πακιστανα τα εφεραν απο μαντουκι η απο την ηγουμενιτσα????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νύχτα τρόμου για 8χρονο και τον πατέρα του ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΟΡΚ στο Θεολόγο - ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!
    Τον τρόμο έζησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι τους στον Θεολόγο Φθιώτιδας ένας 52χρονος πατέρας με τον 8χρονο γιο του.

    Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα 4 ληστές μπήκαν στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι ληστές δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, αλλάφορούσαν τις κουκούλες των μπουφάν τους. Ο ένας κρατούσε καραμπίνα, ο άλλος κατσαβίδι και οι άλλοι δυο μαχαίρια.

    Από τον θόρυβο ξύπνησε πρώτα ο 52χρονος και από τις απειλές των ληστών ξύπνησε και το 8χρονο αγοράκι. Οι ληστές έδεσαν τον πατερα με καλώδιο και τον κλείδωσαν στη τουαλέτα, ενώ στη συνέχεια έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι, από το οποίο αφαίρεσαν 180 ευρώ, 2 κινητά, 4 ρολόγια και άλλα κοσμήματα. Φεύγοντας πήραν επίσης μια καραμπίνα που βρήκαν στο σπίτι καθώς και τα κλειδιά από το αυτοκίνητο του 52χρονου, μάρκας Rover, με το οποίο και διέφυγαν.

    Αν και όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί τόσο της Φθιώτιδας, όσο και της Βοιωτίας χτένισαν την ευρύτερη περιοχή δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους 4 κακοποιούς, που σύμφωνα με τις περιγραφές πρόκειται για αλλοδαπούς.

    http://www.lamiareport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ
    ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ...ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΜΑΣ Κ. ΚΑΤΣΑΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
    Ομιλ ία για τον Κώδικα ALIMENTARIOUS
    του κ. Ν.ΚΑΤΣΑΡΟΥ

    Ομιλία για τον Κώδικα ALIMENTARIOUS στην Θήβα.

    Η εφιαλτική πραγματικότητα πίσω από το παγκόσμιο εμπόριο.

    Ν. Κατσαρός: Η εφαρμογή του θα γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή»

    Θα μας μεταλλάξουν, θα μας ελέγξουν ή μήπως θα μας εξοντώσουν; Να γίνουμε κατσαρίδες δεν θέλουμε, να μας ελέγξουν ούτε να το διανοηθούμε, αλλά να μας εξοντώσουν ούτε να το διανοηθούν, γιατί δεν θα προλάβουν...

    Το θέμα δεν είναι καθόλου αστείο, βρίσκεται ήδη στην Ε.Ε και πολύ σύντομα θα προσπαθήσουν να το περάσουν και στην χώρα μας, γι' αυτό και ο Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΙΟΣ», σε συνεργασία με το «ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ» και την «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον πρ. Δ/ντή του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Ν. Κατσαρό, του οποίου τα λεγόμενα άφησαν άναυδους τους παρευρισκόμενους.

    Διατροφικός Κώδικας, γνωστός ως κώδικας ALIMENTARIOUS, μέσω του οποίου αν επιτραπεί, θα φέρει στους ανθρώπους εκφυλιστικές παθήσεις, λόγω κακής διατροφής και περιορισμένης λήψης σημαντικών διατροφικών στοιχείων.

    Ο αριθμός των παρευρισκομένων στην εκδήλωση, έδειξε, ευτυχώς, πως είναι πολλοί εκείνοι που έχουν αντιληφθεί την εφιαλτική πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από την πανίσχυρη εμπορική επιτροπή, που χειρίζεται τον Κώδικα, που στόχο έχει, μέσω κανονισμών του διεθνούς εμπορίου, να προωθήσει τον συντονισμό όλων των κανονισμών που αφορούν στην παραγωγή τροφής.

    Πρόκειται δηλαδή, για μία σύμπραξη ανάμεσα στον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (Food and Agriculture Organization - FAO) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό (World Health Organization WHO), που θα απαρτίζεται από μια υπεύθυνη για τον Κώδικα Διατροφής επιτροπή εμπορίου, χωρίς υγειονομική αρμοδιότητα, παρόλο που χρηματοδοτείται κατά το 1/3 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

    Από το 2002, ο Κώδικας χρησιμοποιείται με την κάλυψη πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς τόσο των φαρμάκων, όσο και των αγροτικών και χημικών προϊόντων, προωθώντας την αύξηση των κερδών τους και την υλοποίηση της ατζέντας τους για έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού.

    Ο Κώδικας δρα υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, με ανάποδη λογική, αντί δηλαδή για την συνηθισμένη πρακτική, κατά την οποία αναγράφονται τα διατροφικά στοιχεία και οι ουσίες που απαγορεύονται, ο Κώδικας αναγράφει μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται, καθιστώντας αυτομάτως παράνομη την κατοχή, παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε διατροφικού είδους και στοιχείου δεν περιλαμβάνεται σε αυτόν.

    «Η εφαρμογή του Κώδικα θα γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή» υπογραμμίζει ο κ. Κατσαρός, εξηγώντας πως «πολλοί κρατικοί οργανισμοί και υπηρεσίες, επιχειρούν να κατευνάσουν τις ανησυχίες του κοινού, καταφεύγοντας σε

    http://activistika.blogspot.com/2011/05/alimentarious.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. poy einai h lamia ?? aparadexto
    theloyme thn lamia lamiaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μετά τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες, δεν έχει ξαναεμφανιστεί τέτοιος προδότης στον Ελλαδικό χώρο....

    Ποιός είναι πραγματικά ο Γιώργος Παπανδρέου; Όλη η αλήθεια...!
    Το προφίλ ενός ψεύτη και προδότη ΠρωθυπουργούΠως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε ΠρωθυπουργόςΚαταγωγή
    Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
    Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ και γιαγιά Εβραία.
    Το όνομα του
    Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του).-Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοι. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι,πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση.Τον μικρότερο,τον Ανδρέα,τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου".
    - Σημείωση
    Ακριβής ημερομηνία και ενορία στην οποία βαφτίστηκε ο Jeffrey δεν υπάρχει..επειδη διαδιδόταν παλιότερα μια άλλη διαφορετικη ιστοριούλα περι βαπτίσεώς του στις ΗΠΑ απο τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο , αλλα και διότι υπάρχει και η φήμη ότι στο Αμερικανικο Κολλέγιο είχε δηλώσει προτεστάντης, και επειδη ποτε άλλοτε δεν έχει δημοσιευτει κάτι για το γεγονος της βάπτισης, ούτε φωτογραφίες απ' αυτην.
    - Σημείωση 2
    Είχε δικαστικές διαμάχες με την Λιάνα Κανέλλη βουλευτή του ΚΚΕ για το ότι δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα...
    ΣπουδέςΣπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη (Massachusetts), ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο (1975-1977). Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στοκχόλμη και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, οπου συμμαθητής του ήταν ο Αντώνης Σαμαράς πρώην αποστάτης της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα Πρόεδρος της. Θέσεις στην Ελληνική Πολιτική σκηνή
    Βουλευτικές θητείεςΒουλευτής Αχαΐας (1981-1996)
    Βουλευτής Α' Αθήνας (1996-2004)
    Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2004-Σεπτ. 2007)
    Βουλευτής Αχαΐας (Σεπτ. 2007 - Οκτ. 2009)
    Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής (Οκτ. 2009 - Σήμερα)

    http://aggeloiellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_3897.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!
    Το βίντεο της δολοφονίας του πατέρα λύγισε και τους “σκληρότερους” της ΓΑΔΑ…“Ναι, πάλεψε. Εάν το δει ο κόσμος θα έχουμε εξέγερση” Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ακόμα και έμπειρος σε θέματα ανθρωποκτονιών αστυνομικός που έχουν δει δεκάδες περιπτώσεις τα μάτια του, λύγισε…“Τον έσφαξαν σαν να ήταν ***** (αφαιρούμε την περιγραφή για τη μνήμη του παλικαριού). Ήταν ήδη πεσμένος όταν τον αποτελείωσαν. Ήθελαν να τον σκοτώσουν”. Αυτά τα λόγια αρκούν για να αντιληφθούμε τι ακριβώς έγινε εκείνο το ξημέρωμα. Να σημειωθεί ότι γίνεται τιτάνια προσπαθεια από τους άνδρες της ασφάλειας να μην διαρρεύσει το βίντεο στην δημοσιότητα γιατί θα προκαλέσει ακραίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΠΑΣΟΚ
    ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Ιερό και όσιο δεν έχουν εκεί στο δημοτικό συμβούλιο Αθηνας... Δεν φτάνει που άφησαν την κατάσταση με τους λαθρομετανάστες να φέρει την Αθήνα και τους κατοίκους της σε πλήρη απόγνωση, συνεχίζουν την παραπληροφόρηση που ξεκίνησε η "αριστερά". Και έφτασαν στο σημείο να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για όλα τα θύματα, συμπεριλαμβάνοντας και τον 21χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος όμως σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ήταν γνωστός και μη εξαιρετέος για τη δράση του και η δολοφονία του έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούν υπόθεση ναρκωτικών! Ο μοναδικός που δεν δέχτηκε να συμμετάσχει σε αυτό το αίσχος ήταν ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Μιχαλολιάκος, αρνούμενος να εξισώσει το 44χρονο θύμα αφρικανών εγκληματιών με τον Μπαγκλαντεσιανό πρεζέμπορο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    Jim Caviezel: «Ο ρόλος του Χριστού κατέστρεψε την καριέρα μου. Το Χόλυγουντ μου έκλεισε την πόρτα»
    Ο Αμερικάνος ηθοποιός Jim Caviezel ισχυρίζεται ότι η καριέρα του στο Hollywood ναυάγησε μετά το ρόλο του ως Ιησούς Χριστός.
    Είπε ότι η βιομηχανία του θεάματος τον «απέρριψε», αφού πήρε τον κύριο ρόλο στην ταινία «Τα Πάθη του Χριστού» του Μελ Γκίμπσον.

    Από την στιγμή που έπαιξε τον Γιο του Θεού στην ταινία του 2004, οι προσφορές έχουν στερέψει και πολλοί στον κλάδο τον αποφεύγουν.

    Αν και η ταινία έγινε box office hit, λαμβάνοντας περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, καταδικάστηκε ως «αντισημιτική».Σύνδεσμος

    -- Βλέπε άρθρα:

    * Ποιοι προσπαθούν να τελειώσουν την καριέρα του Mel Gibson;
    * "Οι Εβραίοι ελέγχουν το Χόλιγουντ" λέει ένας Εβραίος!
    * Oliver Stone: Οι Εβραίοι είναι το πιο ισχυρό λόμπι στην Ουάσινγκτον και ελέγχουν τα ΜΜΕ

    Ο Gibson, ο διευθυντής της ταινίας, κατηγορήθηκε αργότερα ότι έκανε αντι-εβραϊκές παρατηρήσεις μετά τη σύλληψή του για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.
    Ο Caviezel είπε ότι προειδοποιήθηκε από τον Γκίμπσον να μην πάρει τον ρόλο γιατί ποτέ του δεν θα εργαζόταν στο Hollywood ξανά!

    «Μου είπε: "Ποτέ δεν θα εργαστείς σε αυτήν την πόλη ξανά". Του είπα, "Όλοι πρέπει να πάρουμε τον σταυρό μας". Ο Caviezel τα είπε αυτά σε ένα ακροατήριο εκκλησίας στο Ορλάντο της Φλόριντα.

    Μετά από τα Πάθη του Χριστού, ο 42χρονος ηθοποιός έχει εμφανιστεί μόνο σε μια χούφτα ταινιών.
    Πριν παίξει τον Ιησού είχε θεωρηθεί ως ένα από τα νέα αστέρια του Χόλιγουντ και εμφανίστηκε στο «The Count of Monte Cristo» και στο «‘ngel Eyes» με την Τζένιφερ Λόπεζ.

    Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν το 2000 με το θρίλερ «Frequency»με τον Ντένις Κουέιντ.

    Ο Caviezel, που είναι πιστός ρωμαιοκαθολικός, είπε ότι ήξερε ότι ο ρόλος του Ιησού θα ήταν παρακινδυνευμένος.

    «Ο Ιησούς είναι τόσο αμφιλεγόμενος σήμερα όπως και τότε που ο ίδιος το είχε πει» είπε ο Caviezel. «Δεν έχουν αλλάξει πολλά σε 2.000 χρόνια».

    Είπε ότι δεν ανησυχεί για τη στασιμότητα της καριέρας του.

    Κατά τη διάρκεια της 20λεπτης ομιλίας του, ο Caviezel μίλησε για τα προβλήματα που προκάλεσαν εμπόδια στον Gibson.

    «Ο Μελ Γκίμπσον, είναι ένας φρικτός αμαρτωλός, έτσι δεν είναι;» είπε ο Caviezel. «Ο Μελ Γκίμπσον δεν έχει ανάγκη την κρίση σας, χρειάζεται τις προσευχές σας».

    Ο Caviezel δήλωσε ότι η πίστη του είναι ο οδηγός του, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

    Είπε ότι δεν ήταν τυχαίο ότι «στο 33ο έτος της ηλικίας μου, μου ζητήθηκε να παίξω τον Ιησού, και αστειεύτηκε για τα αρχικά του, που επίσης, είναι τα ίδια με του Ιησού Χριστού.

    Ο ηθοποιός μίλησε για την ταινία και τις αρνητικές επιπτώσεις της στην καριέρα του, ενώ βρισκόταν σε μία megachurch στο Ορλάντο για να προωθήσει ένα νέο ακουστικό βιβλίο της Αγίας Γραφής.

    Ο Caviezel παίζει τον Ιησού και άλλοι σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Richard Dreyfuss, ακούγονται στο CD.

    http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1382515/Passion-Christ-actor-Jim-Caviezel-said-Hollywood-shunned-him.html#ixzz1MiwEnxYb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ!!!
    "ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ!!! "

    http://www.stoxos.gr/2011/05/blog-post_1360.html

    ΣΤΗ ΕΛΛ.ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ....

    http://www.stoxos.gr/2011/05/blog-post_350.html

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΝΕΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
    ΞΕΦΤΗΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...