Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΝΔ – ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται για το ξεπούλημα της ελληνικής γης στην Κέρκυρα και στις παραμεθώριες περιοχές

By "makis"



Την ώρα που ετοιμάζονται να καταρρεύσουν σαν κόμματα εξουσίας, τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ περνάνε μεταρρυθμίσεις που στοχεύουν στο ξεπούλημα της ελληνικής γης.
Ετσι ο κ. Δένδιας βουλευτής της ΝΔ απο την Κέρκυρα και ο οποίος ακούγεται ότι ήταν ή παραμένει δικηγόρος του Εβραίου Λόρδου Jacob Rothschild εν Κερκύρα, κατέθεσε πρόταση στο κοινοβούλιο με σκοπό την.....
άρση των περιορισμών στην αγοραπωλησία ακινήτων σε αλλοδαπούς τρίτων χωρών.

Η πρόταση πέρασε αφού καταργήθηκαν οι διατάξεις παλαιότερων νομοθετικών και άλλων διαταγμάτων που απαγόρευαν την αγοραπωλησία ακινήτων σε υπηκόους τρίτων, μη κοινοτικών, χωρών, σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως οι νομοί Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κρήτης και Κέρκυρας.

Ο λόρδος Ρόθτσιλντ του οποίου ο κ. Δένδιας έχει επιτελέσει δικηγόρος στο κερκυραϊκό έδαφος, ήταν αυτός που πίεσε και κατάφερε να αλλάξει το καθεστώς που απαγόρευε την αγορά ελληνικής γης σε παραμεθώριες περιοχές σε ξένους(κοινοτικούς) αγοράζοντας μεγάλη έκταση στην περιοχή Κερασιά της Κέρκυρας.

Η σύνδεση μεταξύ των γεγονότων είναι αναπόφευκτη αφού την περίοδο που περνάμε οι τιμές της ακίνητης περιουσίας είναι πολύ χαμηλές στις περιοχές αυτές με αποτέλεσμα οι ξένοι θα τις αγοράζουν «κοψοχρονιάς».

Ένας τετοιος νόμος μόνο προδοτικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
Και προσέξτε συνδυασμός. Ο Δένδιας της ΝΔ προτείνει το νόμο και το ΠΑΣΟΚ που είναι στην κυβέρνηση το κάνει πράξη με σκοπό τάχα την ανάπτυξη μέσω ξένων επενδύσεων.
Και την ίδια στιγμή η ΝΔ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ οτι ξεπουλά τη δημόσια περιουσία.
Μιλάμε για περιπτώσεις καραμπινάτης προδοσίας απο τα κόμματα εξουσίας που αποκρύφτηκε απο όλα τα ΜΜΕ.
Να προσθέσουμε οτι το νησί υποφέρει απο τις μεγάλες επενδύσεις, κυριολεκτικά όλα τα χωριά είναι έρημα απο τουρίστες, οι τουρίστες είναι κλεισμένοι μέσα στα all inclusive και ο κερκυραϊκός λαός δεν εισπράττει τίποτα απο αυτούς τους τουρίστες.
Να θυμίσουμε οτι σε αυτές τις μεγάλες επιχειρήσεις οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι αλλοδαποί. Οπότε για τους Κερκυραίους μένουν μόνο τα σκουπίδια, η κατανάλωση των πόρων, η επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Και αν νομίζετε οτι πληρώνουν φόρους πάλι γελιέστε. Οι περισσότεροι απο αυτούς δεν πληρώνουν τις εισφορές στους δήμους.

Οι περισσότερες μεγάλες βίλες που ανήκουν σε ξένους επινοικιάζονται και οι ενοικιαστές εμφανίζονται σαν φιλοξενούμενοι. Φυσικά καμία ΣΔΟΕ δεν μπορεί να τους συλλάβει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει αυτή την ώρα η Κέρκυρα, ειδικότερα στο Βόρειο τμήμα, είναι οτι ακριβώς έχει ξεπουληθεί μεγάλος μέρος της γης σε μη Ελληνες.

Ενα ακόμη μεγάλο πρόβλημα που έχει η Κέρκυρα είναι η υπερβολική οικοδόμηση. Δεν χρειάζονται άλλες οικοδομές.

Να προσθέσουμε ότι υπάρχει κίνημα απόσχισης της Κέρκυρας και συζητιέται σε κύκλους υπερ της απόσχισης οτι αν ψηφίσουν οι Αγγλοι, οι Αλβανοί και οι υπόλοιποι υπέρμαχοι της απόσχισης θα πλειοψηφήσουν.

Πηγαίνετε μια βόλτα στις Μπενίτσες, στο Σιδάρι, στην Αχαράβη, στο Κασσιώπη και θα δείτε τα μεγάλα ξενοδοχεία all inclusive γεμάτα και τα διαμερίσματα των ντόπιων άδεια.
Αν ο κ. Δένδιας και το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ ενδιαφερόταν για τους Κερκυραίους θα φρόντιζε αυτά τα σπίτια να ανανεωθούν και να γεμίσουν κόσμο. Μόνο όταν γεμίσουν αυτά τα σπίτια θα κινηθούν τα τουριστικά μαγαζιά και τα μπαρ.
Ετσι ο πλούτος μοιράζεται στους πολλούς και όχι στους λίγους, όπως συμβαίνει με τα μεγαλοξενοδοχεία.
Πιστεύω οτι οι αγανατησμένοι της Κέρκυρας πρέπει να ξεσηκωθούν ενάντια στον κ. Δένδια και τους τοπικούς κομματάρχες του ΠΑΣΟΚ.



http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_4943.html



2 σχόλια:

  1. περαστικα στους μαλακες που τους ψηφισαν...
    εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργεντινός οικονομολόγος Μάριο Blejer: Η προεπιλογή – πτώχευση είναι η λύτρωση, αλλά…

    http://news-gr.gr/2011/06/%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-blejer-%CE%B7-%CF%80%CF%81/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...