Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Γκάρντιαν: Ο τουρισμός ανθεί παρά την κρίση

By "tromeric"

Παρά τα κρίσιμα οικονομικά προβλήματα, η Ελλάδα όχι μόνο είναι ανοιχτή για τους τουρίστες αλλά αναμένει και επιτυχημένη χρονιά, αναφέρει σε ανταπόκριση από την Ύδρα η εφημερίδα Γκάρντιαν. 

Όπως σημειώνεται, φέτος το καλοκαίρι η χώρα υπόσχεται να είναι μία τεράστια ευκαιρία για τους επισκέπτες από άποψη κόστους. Συγκεκριμένα για την Ύδρα τονίζεται ότι τα δελφίνια και τα πλοία, καθώς και τα ξενοδοχεία είναι πλήρη.

Η χώρα ωφελείται από τις ταραχές στο βόρεια Αφρική και αναμένει αύξηση επισκεπτών κατά τουλάχιστον 10%, προσθέτει το δημοσίευμα.

Ξένοι τουρίστες που μιλούν στην εφημερίδα λένε ότι νιώθουν καλά που στηρίζουν τη μαστιζόμενη από προβλήματα Ελλάδα. Σε ερώτηση για την κοινωνική αναταραχή και τα επεισόδια που συμβαίνουν στην Αθήνα, ένας εξ αυτών απαντά ότι για τους τουρίστες τέτοια περιστατικά «προσθέτουν τοπικό χρώμα», χωρίς να τους ενοχλούν ιδιαίτερα.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο μειωμένο κόστος των τουριστικών υπηρεσιών, μεταξύ άλλων με τη μείωση του ΦΠΑ. Αναφέρονται δωμάτια με 13 ευρώ στην Κέρκυρα και 36 ευρώ στη Μύκονο.

Στη στήλη του στην λονδρέζικη εφημερίδα Evening Standard, εξάλλου, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός συντάκτης της Βρετανίας, Σάιμον Κάλντερ συστήνει στους αναγνώστες του να μην αποφεύγουν την Ελλάδα, αλλά για καλό και για κακό να κλείνουν πακέτα διακοπών που προσφέρουν ταξιδιωτική ασφάλιση λόγω των απεργιών που ενίοτε πλήττουν τα ελληνικά αεροδρόμια.




http://www.skai.gr/news/greece/article/172812/gardian-o-tourismos-anthei-para-tin-krisi/

6 σχόλια:

  1. re paidia ti tourismo na exoume?afou idi dio fores exoun ksilokopithei touristes apo albanous..erxontai gia diakopes kai trone agrio xsilo me lostous.
    proxthes sto limani tsakothikan oi albanoi me kati korfouvilakia kai oi albanoi epiasan mexri kai siderolostous kai toys kopanagan me apotelesma na spasoun to xeri mianou..kai kapoioi apla koitagane.anti na apaitisoun na apelathoun amesa oloi oi albanoi pou baragane tous touristes.ala eipame.oi albanoi mas exoun parei xampari oti oi perissoteroi apo emas xezomaste pano mas kai den kanoume auto pou prepei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ9 ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΣΟΠΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ...

    ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ..ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ?

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ?

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????????????????


    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΚΟΡΦΟΥΒΙΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ.ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ DAILY MAIL ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΜΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΜΑΛ**ΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μονο μια χουντα θα μας σωσει.αρε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ που θελουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΙΑΣ ΒΙΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΚΥΡΩΣΗ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΡΦΟΒΙΛΑΚΙΑ!!!
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ??
    ΤΑ ΚΟΡΦΟΒΙΛΛΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ !!
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...