Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τα 15 νέα μέτρα που ζητά η τρόικα να εφαρμοστούν ΑΜΕΣΑ

By "tromeric"


1Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για την περικοπή συμβάσεων αορίστου και ορισμένου χρόνου σε όλους τους φορείς του Δημοσίου (συμπεριλαμβανομένων και των εκπαιδευτικών, ώστε να ικανοποιηθούν οι στόχοι του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος).
2Έκδοση προεδρικών διαταγμάτων/υπουργικών αποφάσεων για την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας, επέκταση του μέτρου σε όλους τους φορείς του Δημοσίου και άμεση γραπτή ενημέρωση των υπαλλήλων για την εισαγωγή τους σε καθεστώς εφεδρείας.
3Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.
4Να νομοθετηθεί η παρακράτηση ως μέσο για τη συλλογή της εισφοράς αλληλεγγύης.
5Περικοπές στις συντάξεις των δικαιούχων του ΝΑΤ και του ΟΤΕ.
6Περικοπή των επιχορηγήσεων στα ΕΛΤΑ για την διακίνηση του Τύπου και έκδοση υπουργικής απόφασης ώστε να νομοθετηθεί άμεσα.
7Νέο νομοθετικό πλαίσιο για το μισθολογικό καθεστώς στο Δημόσιο, με περικοπές σε αποζημιώσεις και υπερωρίες.
8Πάγωμα βασικών και επικουρικών συντάξεων έως το 2015.
9Επανακαθορισμό των προστίμων για τα αυθαίρετα και άμεση ψήφιση του νέου Ρυθμιστικού.
10Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για τον κλείσιμο/συγχώνευση 35 οργανισμών που περιγράφονται στο Μεσοπρόθεσμο και το κλείσιμο επιπλέον 30.
11Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για τον κλείσιμο/συγχώνευση των: ΚΕΔ, ΕΤΑ, ΟΔΔΥ, Εθνικός Οργανισμός Νεότητας, ΕΟΜΕΧ, ΙΓΜΕ, ΟΣΚ, ΔΕΠΑΝΟΜ, Θέμις, ΕΡΤ.
12Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για την καταγραφή της ακίνητης και κινητής περιουσίας .... που περνά υπό τον έλεγχο του κράτους.
13Έκδοση υπουργικών αποφάσεων για α) τον καθορισμό όλων των κοινωνικών επιδομάτων και των επιδομάτων υγείας, β) υπογραφή συλλογικών συμβάσεων σε (16) ιδιωτικά νοσοκομεία και κέντρα υγείας γ) υπογραφή συμβάσεων μεταξύ νοσοκομείων του ΕΣΥ και ιδιωτικών νοσοκομείων για το leasing κλινών.
14Νέο νόμο για τη μείωση των συντάξεων του ΟΓΑ
15Νομοθετική ρύθμιση για την καθιέρωση μειώσεων στις τιμές των φαρμάκων και υπογραφή συμβάσεων με φαρμακευτικές εταιρείες για την άμεση εφαρμογή της/Καθιέρωση ‘ασφαλιστικής’ τιμής για τις φαρμακευτικές εταιρείες.

περισότερα http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=420323
http://kolotoubes.blogspot.com/2011/09/15.html

6 σχόλια:

  1. ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ 38ΧΡΟΝΟ ΠΑΤΕΡΑ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ...


    Σας μεταφέρουμε τα νεώτερα από την δολοφονία τα ξημερώματα στην είσοδο της Κρεαταγοράς του Ρέντη όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από πολύ νωρίς το πρωϊ : Πατέρας 3 παιδιών ο κρεοπώλης που δολοφόνησαν οι Αλβανοί με τα καλάσνικοφ στην αγορά του Ρέντη.Τρία ανήλικα ορφανά άφησαν πίσω τους οι αδίστακτοι Αλβανοί ληστές που για να αρπάξουν το τσαντάκι με τα χρήματα από τον άτυχο 38χρονο δεν δίστασαν να σηκώσουν το καλάσνικοφ και να τον εκτελέσουν με μια σφαίρα στο στήθος. Ο 38χρονος βρέθηκε στο δρόμο των ληστών-δολοφόνων που λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχαν “χτυπήσει” μια εταιρεία κρεάτων στην κεντρική αγορά και είχαν αρπάξει 1.700 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αρκετές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, το σφυροδρέπανο θεωρείται σύμβολο «ολοκληρωτικής και εγκληματικής ιδεολογίας», και η δημόσια προβολή του όπως και άλλων κομμουνιστικών συμβόλων όπως το κόκκινο αστέρι, θεωρείται ποινικό αδίκημα. Η Ουγγαρία, η Λετονία, η Λιθουανία και η Πολωνία, έχουν απαγορεύσει το σφυροδρέπανο μαζί με άλλα κομμουνιστικά σύμβολα. Όσοι βρεθούν ένοχοι για κατοχή, παραγωγή ή διανομή των κομμουνιστικών συμβόλων στην Πολωνία καταδικάζονται σε φυλάκιση δύο ετών. Παρόμοιος νόμος συζητήθηκε να εφαρμοστεί στην Εσθονία, αλλά τελικά δεν πέρασε. Οι υπουργοί Εξωτερικών της Λιθουανίας, της Λετονίας, της Βουλγαρίας, της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας και της Τσεχικής Δημοκρατίας ζήτησαν, το 2010, να υπάρξει μια πανευρωπαϊκή απαγόρευση των κομμουνιστικών συμβόλων, προτρέποντας την ΕΕ «να ποινικοποιήσει την έγκριση, ή άρνηση ή υποβάθμιση των κομμουνιστικών εγκλημάτων», δηλώνοντας ότι "η άρνηση των εγκλημάτων αυτών θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως η άρνηση του Ολοκαυτώματος και πρέπει να απαγορεύεται από το νόμο ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ...

    «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!»

    - ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΛΕΕΙ:

    ... «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ... ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!»

    -ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ:

    «ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!»

    -ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ :

    «ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !!

    ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΧΕΙΣ, ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...... ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=JIomEBeHF1A&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα προνόμια του "υπηρέτη του λαού" (μεταφρ. = βουλευτή)



    Δείτε τα προνόμια ενός βουλευτή

    Όλα αυτά και όλα τα άλλα που κλέβουν κάτω από το τραπέζι, τα πληρώνουμε εμείς, ο απλός κόσμος... και σαν να μην έφτανε αυτό, μας ζητούν να συνεισφέρουμε για να σωθεί η πατρίδα... η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή!

    Δείτε παρακάτω...

    1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ.

    2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.

    3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα…

    4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.

    5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά.

    6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.

    7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.

    8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.

    9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.

    10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο.

    11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.

    12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.

    13. Τηλεφωνική ατέλεια.

    14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.

    15. Δωρεάν διόδια.

    16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΦΑΚΙΡΗ,ΜΠΟΥΦΟΥ,ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...