Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΣΤ ΣΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΤΖΑΜΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Η εταιρεία Texas Armoring Corporation (TAC) είχε κουραστεί με τις ερωτήσεις των πελατών σχετικά με το αν τα τζάμια που τοποθετούν στα θωρακισμένα αυτοκίνητα είναι αδιάτρητα από σφαίρες. Έτσι ο Γενικός Διευθυντής.. της εταιρείας για για να πείσει τους πελάτες ότι πράγματι, τα τζάμια σε προστεύουν από τις σφαίρες, ζήτησε από τον υπάλληλο του να τον πυροβολήσει με ένα αυτόματο όπλο ΑΚ-47 ενώ εκείνος θα στέκεται πίσω από αλεξίσφαιρο τζάμι της εταιρείας του.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ! ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ... ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ;

    Εξελιγμένο το εισαγώμενο έγκλημα -αφού κανείς δεν πιστεύει ότι οιμ δράστες είναι ημεδαποί- έχει πιάσει ταβάνι... Τώρα εισβάλλουν χαλαρά μέσα σε σπίτια με καλάσνικοφ. Εχθές το βράδυ στην Αγία Παρασκευή, τρείς άγνωστοι εισέβαλαν σε μεζονέτα όπου διέμενε γυναίκα και οπλισμένοι με καλάσνικοφ, άρπαξαν από την ένοικο αδιευκρίνιστο χρηματικό ποσό, κοσμήματα, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της με το οποίο διέφυγαν. Τόσο απλά... Εχθές το βράδυ στην Αγία Παρασκευή, αύριο σπίτι σας και να παρακαλάτε κιόλας να μην έχουν νεύρα τα παιδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...