Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

By "tromeric"

10 σχόλια:

  1. το ΚΚΕ δεν ειναι κομμα, αλλα επιχειρηση ΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΚΡΤΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΛΙΔΑΤΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ ΛΑΚΟΣΤ,ΜΠΕΡΜΕΡΙ,ΓΚΑΝΤ ΚΤΛ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ... ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΓΟΡΓΟΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ.
    ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ

    ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!


    "ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΓΕΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΟΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ"...

    http://www.youtube.com/watch?v=DZ8R91s2Wlo&feature=player_embedded


    "ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ..." Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ.. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mia zoh prodotes, hafiedes kai ypokrites oi koumounistes kala kanei kai tous ta hwnei o Hatzaras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΡΓΟΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ(ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΘΕΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ»! ΕΙΠΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ
    Μιά απίστευτη αληθινή ιστορία που αποκάλυψε η "Εσρπέσσο" και ξεσηκώσαμε απο το eglimatikotita.gr

    Ενα στοιχείο-φωτιά από κλειστό κύκλωμα και ένας σεσημασμένος κακοποιός οδηγούν τις έρευνες των αστυνομικών στον εντοπισμό της αδίστακτης συμμορίας με τα Καλάσνικοφ που έχει σπείρει τον τρόμο με τις ληστρικές επιδρομές της σε σπίτια των βορείων και νοτίων προαστίων της Αθήνας.

    Οι διωκτικές αρχές, που έχουν εξαπολύσει ένα άνευ προηγουμένου ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τεσσάρων μελών της συμμορίας, έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο-χρυσάφι που δείχνει καρέ-καρέ την εισβολή των ληστών με τα όπλα ανά χείρας σε μονοκατοικία στα νότια προάστια. Οι έρευνες των αστυνομικών, όμως, έχουν προχωρήσει σε τέτοιο σημείο, που φαίνεται πως ανακάλυψαν....
    και το κρησφύγετο των κακοποιών.

    Το βίντεο που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια, προέρχεται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης μονοκατοικίας στα νότια προάστια, στην οποία οι ληστές με τα Καλάσνικοφ είχαν εισβάλει στα μέσα Ιουλίου και είχαν κρατήσει ομήρους το ζευγάρι των ιδιοκτητών και τα δύο ανήλικα παιδιά του.
    Χθες στις 4.00 τα ξημερώματα την οδυνηρή εμπειρία της «επίσκεψης» της συμμορίας έζησε μια οικογένεια στη Γλυφάδα. Πρώτα κατάφεραν να ανέβουν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και στη συνέχεια, από ανασφάλιστο παράθυρο, να βρεθούν στο εσωτερικό της οικίας. Οι τέσσερις δράστες, που φορούσαν κουκούλες, όχι όμως γάντια, μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού με τα Καλάσνικοφ στα χέρια και τους ξύπνησαν.

    Στη συνέχεια υποχρέωσαν το έντρομο ζευγάρι να ξυπνήσει και τα παιδιά του -δίδυμα δύο ετών- και τους οδήγησαν όλους μαζί στο σαλόνι του σπιτιού. Εκεί η τρομοκρατημένη γυναίκα άρχισε να τους παρακαλεί με δάκρυα στα μάτια να πάρουν τα χρήματα και τα χρυσαφικά και να φύγουν χωρίς να πειράξουν τα παιδιά της και την ίδια. Μάλιστα, όταν η δακρυσμένη γυναίκα επικαλέστηκε τον θεό σε μια προσπάθεια να εξευμενίσει τα ανθρωπόμορφα τέρατα με τις κουκούλες, η απάντηση τη σόκαρε: «Δεν έχω κανένα θεό! Δεν πιστεύω σε θεούς, μόνο στο τομάρι μου πιστεύω»!

    Οι κακοποιοί κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού τον πατέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά, ενώ την έντρομη γυναίκα τη χτύπησαν και την κακοποίησαν, σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν όσα περισσότερα χρήματα και κοσμήματα μπορούσαν. Τελικά, όταν πείστηκαν πως δεν υπάρχουν άλλα μετρητά, ζήτησαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου της οικογένειας, μάρκας Μερσεντές, ώστε να διαφύγουν από την περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αλλοδαποί με τα καλάσνικοφ εισέβαλαν σήμερα σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα. Βίασαν την νεαρή μητέρα μπροστά στα μάτια του πατέρα. Η αστυνομία έχει εντολές να κρύβει σχεδόν όλα τα περιστατικά. Ημέρες Σμύρνης ξαναζεί η “Ελεύθερη” Ελλάδα

    http://greeknation.blogspot.com/2011/09/blog-post_8330.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κ.Ζωή Γεωργαντά αποκαλύπτει τη μεθόδευση της κυβέρνησης για να τεθεί η χώρα υπό την κηδεμονία της τρόικας!
    «Δεν ξέρω αν ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε μυστικές συμφωνίες. Εγώ βλέπω ότι το νούμερο του ελλείμματος δεν έχει βασιστεί σε πραγματικές στατιστικές μετρήσεις», τονίζει στα «Επίκαιρα» η κυρία Γεωργαντά, το πρώην πλέον μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ που κατήγγειλε «τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος το 2009, ώστε η χώρα να οδηγηθεί στο ΔΝΤ». Όταν προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» όχι μόνο κορόιδευε τον ελληνικό λαό, αλλά έβαζε και το πρώτο λιθαράκι για την υπονόμευση της χώρας σε ένα προαποφασισμένο σχέδιο.

    http://greeknation.blogspot.com/2011/09/blog-post_7616.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα!
    Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο “αιμοσταγείς” Έλληνες πραγματοποίησαν “εθνοκάθαρση” στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά». 


    Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως… έχει ίδιο DΝΑ με τον βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όλα αυτά τυπώθηκαν φέτος στα επίσημα σχολικά εγχειρίδια με την έγκριση του αλβανικού υπουργείου Παιδείας.
    Στο νέο βιβλίο «Γεωγραφία της Αλβανίας», που εκδόθηκε φέτος και ήδη αποτελεί διδακτική ύλη στα λύκεια της χώρας, οι μαθητές διδάσκονται όχι μόνο για τη γεωγραφία της χώρας τους αλλά και για περιοχές όμορων χωρών που, σύμφωνα με τους συγγραφείς, κατοικούνται από Αλβανούς.
    Στις «αλβανικές περιοχές» (treva shqiptare) που έμειναν εκτός αλβανικού κράτους περιλαμβάνονται το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, η μισή έκταση των Σκοπίων και βέβαια ολόκληρη η ΒΔ Ελλάδα, με τους Νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
    Συγκεκριμένα, όσον αφορά στη χώρα μας, στο κεφάλαιο «Οι αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα», αναφέρονται τα εξής: «Είναι αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών.
    Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών. Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της “Μακεδονίας” και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.».

    ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/09/blog-post_2245.html#ixzz1ZSxUeTXk


    ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/09/blog-post_2245.html#ixzz1ZSwo3BIV

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...