Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ψήφισμα του Περ. Συμβουλίου κατά του ειδικού τέλους μέσω ΔΕΗ

By "ionian"


Ζητάμε από τους βουλευτές να καταψηφίσουν αυτές τις νομοθετικές αθλιότητες, αναφέρει μεταξύ άλλων το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου. 
Εκτός ημερήσιας διάταξης το Περιφερειακό Συμβούλιο συζήτησε και εξέδωσε ψήφισμα, κατά πλειοψηφία, κατά των νέων φόρων και του χαρατσιού που επιβάλλει η κυβέρνηση μέσω της ΔΕΗ. 
Το ψήφισμα

Το Περιφερειακό Συμβούλιο, εκφράζοντας τους πολίτες των Ιόνιων Νησιών, διαμαρτύρεται έντονα για τα σκληρά μέτρα που επιβάλλει η Κυβέρνηση στους Έλληνες πολίτες.
Το τελευταίο, μάλιστα, «χαράτσι» οδηγεί χιλιάδες πολίτες σε απόγνωση και αδυναμία να πληρώσουν το κόστος αυτό αφαιρώντας και τα τελευταία περιθώρια αντοχής τους.
Η ανεργία καλπάζει, το όποιο εισόδημα υπήρχε εξανεμίστηκε και οδηγείται η χώρα στην υποτέλεια με τον λαό εξαθλιωμένο.
Έχετε γονατίσει την μικρομεσαία πλειοψηφία του λαού.
Πρέπει επιτέλους να αντιληφθείτε ότι αυτά τα μέτρα είναι άδικα και ο θυμός των Ελλήνων έχει γίνει οργή και γι’ αυτό φέρετε μεγάλη ευθύνη.
Σταματήστε τον κατήφορο που οδηγείτε τον τόπο. Πρόκειται για πράξη βάρβαρη που παραβιάζει σειρά άρθρων του Συντάγματος και είναι κατάχρηση εξουσίας.
Ζητάμε από τους Έλληνες βουλευτές που γνωρίζουν τα προβλήματα των πολιτών να καταψηφίσουν αυτές τις νομοθετικές αθλιότητες.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνταχθεί με τους πολίτες που αδυνατούν να ανταποκριθούν σ’ αυτό το χαράτσι και αντιστέκονται σε αυτές τις λογικές που φθάνουν μέχρι τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο θα κινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία ακόμη και αυτή των ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να διασφαλιστούν τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών για αξιοπρεπή διαβίωση

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ???

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...