Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Γίνε κι εσύ, γυναίκα πολυ-οργασμική


Από τη μια η έλλειψη χρόνου, από την άλλη η έλλειψη γνώσεων πάνω στο θέμα, στη γωνία το στρες από τα χρέη και μαζί με όλα αυτά ο καλός σου που του μιλάς για πολλαπλούς οργασμούς και σε κοιτά σαν εξωγήινος.

Θες να γευτείς τη χαρά της πολλαπλής ηδονής; Ας δούμε τα κόλπα που θα σου την προσφέρουν.
Κολπάκι Νο1: τι εστί γυναίκα πολυοργασμική

Κάποιες φορές βλέπουμε το σεξ και τον οργασμό σαν να προσπαθούμε να πάρουμε μεταπτυχιακό, ενώ ακόμα δεν έχουμε πάρει πτυχίο. Το πρόβλημα ξεκινά από το ότι πολλές γυναίκες δεν ξέρουν τι εστί οργασμός για να αναγνωρίσουν και την περίπτωση που έχουν πολλαπλούς οργασμούς. Άσχετα με το τι σκέφτεσαι, ένας πολλαπλός οργασμός δεν είναι τίποτα άλλο από το να έρθεις σε οργασμό παραπάνω από μία φορές σε μια σεξουαλική πράξη. Αυτό δεν σημαίνει πως ο δεύτερος οργασμός θα έρθει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα από τον πρώτο. Μπορεί να περάσουν και μερικά λεπτά. Μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Άλλωστε, οι πολλαπλοί οργασμοί χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες!
Φυσικά, μην περιμένεις να γίνεις φαν του πολλαπλού έχοντας ξεκινήσει τη σεξουαλική σου ζωή πρόσφατα. Αρχικά, θα πρέπει να αναγνωρίζεις τον απλό οργασμό που μπορεί να μοιάζει με μούδιασμα, με κύμα ηδονής. Στην πορεία και με την εξάσκηση οριζοντίως και καθέτως, θα είσαι πιο χαλαρή με το θέμα και θα καταλαβαίνεις πότε και πόσες φορές σου χτυπάει την πόρτα ο οργασμός.
Κολπάκι Νο2: Μην είσαι παγοκολώνα
Σύμφωνα με έρευνα της σχολής δημόσιας υγείας του ''Johns Hopkins Bloomberg'', οι ενήλικες γυναίκες που διαθέτουν υψηλή αυτοπεποίθηση είναι πιο πιθανό να βιώσουν την σεξουαλική ηδονή στο έπακρο, να έχουν και απλούς και πολλαπλούς οργασμούς και να περνούν ιδανικά στο κρεβάτι. Αντίθετα, μια γυναίκα που στη διάρκεια του σεξ νιώθει τύψεις και ενοχές ή ντρέπεται, όχι δεν θα βιώσει τον πολλαπλό αλλά ούτε και τον απλό οργασμό.

Όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και βιώνεις τη σεξουαλικότητά σου με υγιές τρόπο, μπορείς και να ανοιχθείς στο σύντροφό σου και να βρεις τις στάσεις που εξυπηρετούν τον οργασμό σου. Αντίθετα, αν ξαπλώνεις στο κρεβάτι με τη λογική, εκείνος είναι άντρας, θα τα κάνει όλα κι εγώ πρέπει να τελειώσω, ε δεν θα ολοκληρώσεις. Ειδικά μάλιστα, αν ντρέπεσαι τόσο που να κρύβεσαι πίσω από κλειστά φώτα (πίσσα σκοτάδι), βαριά σκεπάσματα και πολλά ρούχα.
Κολπάκι Νο3: Αν δεν ξέρεις εσύ πως να το κάνεις, ποιός θα ξέρει καλύτερα
Η επίτευξη μοναχικών οργασμών θα ανοίξει το δρόμο και στον οργασμό με τον παρτενέρ σου και θα κάνει πιο εύκολο το ερχομό και του πολλαπλού. Στα μοναχικά παιχνίδια δεν υπάρχει η πίεση του πρέπει να κορυφώσω γιατί θα απογοητεύσω τον άλλο. Εκεί, μόνη κάτω από το σεντόνι μπορείς να προσπαθείς για το(ν) καλύτερο -δυνατό οργασμό. Πειραματίσου λοιπόν με όλα τα καυτά σημεία σου. Βρίσκοντας τρόπους να ερεθίζεσαι μόνη, θα είναι πιο εύκολο κάνοντας σεξ μαζί του να του δείξεις τα σημεία που σε φτιάχνουν.
Κολπάκι Νο4: Σταμάτα να έχεις εμμονή με το σημείο G
Oι περισσότερες γυναίκες ταυτίζουν το περιβόητο σημείο G με την επίτευξη πολλαπλών οργασμών. Κι όμως, ο οργασμός ξεκινά από το σημείο Gizzzz στο μυαλουδάκι σου. Κάθε γυναίκα, διαθέτει τη δική της οργασμική έκφραση και μπορεί να έρθει σε οργασμό με τουλάχιστον 10 διαφορετικούς τρόπους, από διέγερση της κλειτορίδας ή των θηλών, ακόμα και με διέγερση του πρωκτού (ναι ναι, και αυτό το σενάριο παίζει). Εσύ δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τα διάφορα ερεθίσματα, σε ποικιλία στάσεων, καταστάσεων, ακόμα και ερωτικών συντρόφων.
Κολπάκι Νο5: ο σωστός προγραμματισμός
Τα πάντα παίζουν ρόλο στο να κορυφώσεις πολλαπλά. Όσα λιγότερες είναι οι υποχρεώσεις ή τα προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις, τόσο ευκολότερα θα κορυφώσεις. Πάρε τον καλό σου και φύγετε ένα διήμερο ή απλά αποσυνδέστε κινητά και σταθερά. Βρείτε το ρυθμό σας και ο οργασμός θα έρθει, μονός, διπλός ή τρίδιπλος!
Κολπάκι Νο6: η λίπανση κάνει θαύματα
Η διέγερση στο σώμα σου ξεκινά και εκδηλώνεται με την λίπανση της μικρής σου περιοχής. Πολλές γυναίκες μπερδεύουν τη λίπανση του κόλπου με την επίτευξη οργασμού. Αντίθετα, η λίπανση απλά ανοίγει το δρόμο στην επίτευξη οργασμών. Όσο πιο υγρή είσαι, τόσο ευκολότερη θα γίνει η διείσδυση του πέους στον κόλπο. Άσε που με την λίπανση της μικρής περιοχής σου (είτε φυσική μέσω των προκαταρκτικών, είτε τεχνητή με κάποιο λιπαντικό με βάση το νερό) θα βοηθήσει και τον κλειτοριδικό σου οργασμό.
Κολπάκι Νο7: κάθε διαφορετική γωνία μπορεί να φέρει τον οργασμό
Πόδια ψηλά, χέρια χαμηλά, κάθε διαφορετική στάση στο σεξ, μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα στον οργασμό σου. Προσπάθησε να δοκιμάζεις στάσεις που μπορεί να μην τις βλέπεις συχνά στο σινεμά άλλα όντως να βοηθούν την ηδονή και τον οργασμό σου, πολλαπλό ή μη. Για παράδειγμα, η κλασική ιεραποστολική στάση δεν υπάρχει περίπτωση να σου χαρίσει πολλαπλές απολαύσεις. Κάνοντας την πιο πικάντικη, με τα πόδια ψηλά, και ένα μαξιλαράκι κάτω από τη μέση, μπορείς να βοηθήσεις το πέος του συντρόφου σου να ακουμπήσει τοιχώματα του κόλπου όπως ποτέ πριν. Ταυτόχρονα, η τριβή μεταξύ σας είναι εντονότερη, και η πληρότητα του πέους του μέσα στον κόλπο σου μεγαλύτερη (νιώθει το πέος του πιο μεγάλο άμεσα). Έτσι, κι από ψυχολογικής άποψης είστε έτοιμοι για μεγαλύτερα γλέντια.
Κολπάκι Νο8: Αν σκέφτεσαι σαν ανοργασμική, δεν θα γίνεις ποτέ γυναίκα πολυοργασμική
Όταν σκέφτεσαι πως αποδίδεις στο σεξ, πώς φαίνεσαι στο σεξ, χάνεις την απόλαυση τελικά. Δεν πρέπει να είναι ο οργασμός η μοναδική σου έννοια. Το θέμα είναι να απολαύσεις την πράξη ως πράξη και να μην λαμβάνεις ως αποτυχία κάθε φορά που το σεξ τελειώνει χωρίς να ολοκληρώσεις.
Δεν θα πάρεις κάποιο παράσημο αν βιώσεις τον πολλαπλό οργασμό. Ευχαριστήσου κάθε κομμάτι του σεξ, από τη στιγμή που βγάζεις τα ρούχα σου μέχρι τα προκαταρκτικά ή τη διείσδυση του πέους του μέσα σου. Και όχι, δεν είσαι ανίκανη να νιώσεις τον οργασμό επειδή στην πρώτη σου φορά δεν τα κατάφερες. Αντίθετα, δια της τριβής παράγεται θερμότης και με την εξάσκηση θα τα νιώσεις όλα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...