Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Νεαρό Μοντέλο Παραμορφώθηκε Από Βαφή Μαλλιών!

By "ΜΑΡΙΑ"

H 14χρονη Chloe Robins είδε το πρόσωπό της να πρήζεται…σε …τρομακτικό βαθμό μετά τη χρήση συγκεκριμένης βαφής για τα μαλλιά της.
Ένα 14χρονο ανερχόμενο μοντέλο από το Southampton μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από αλλεργική αντίδραση που της προκάλεσε η βαφή των μαλλιών της μέσα σε 48 ώρες από τη χρήση της.
  Είναι χαρακτηριστικό όπως δείχνει και η παρακάτω φωτογραφία ότι το κεφάλι της έγινε “διπλάσιο” μετά το πρόβλημα που της προκάλεσε η βαφή....

sht Νεαρό μοντέλο παραμορφώθηκε από βαφή μαλλιών!
Η Robins δυσκολευόταν να αναπνεύσει και έκανε συνέχεια εμετό. “Νόμιζα ότι πεθάνω. Στην αρχή ένιωθα μια έντονη φαγούρα στο κεφάλι μου και μετά από λίγο το ένιωθα να πρήζεται και να διογκώνεται.
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται μερικές μόλις εβδομάδες μετά το θάνατο μιας 17χρονης Αγγλίδας, της Tabatha McCourt, 20 λεπτά αφού έβαψε τα μαλλιά της, στο σπίτι ενός φίλου.
Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν την Chloe, η συγκεκριμένη μάρκα βαφής μαλλιών πρέπει να αποσυρθεί άμεσα από τα ράφια των σούπερμάρκετ, όπως και οι άλλες που περιέχουν το ένοχο στοιχείο της παραφενυλοδιαμίνης (PPD).

http://www.mychannel.gr/2011/11/05/%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CF%81%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B2%CE%B1%CF%86%CE%AE/

1 σχόλιο:

  1. Μην μιλατε για τσαφ και εκλισίες ---πρεπει να ρωτήσετε τον Αρχοντα χα χα άπο τον Αγιο στεφανο ειρθε η ωρα που βγηκανε ολοι άπο το καβουκι του φτανει κακιές είναι δυσκολα χρονια κάι στο κεθρο ειναι λιγες οι γυναικες---που εχετε ζεχαση που η γυναικα εβαλε το διαβολο στο μπουκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...