Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Liberation: "Ξεφτιλίσαμε τους απατεώνες, τεμπέληδες και gay Έλληνες"

By "KYPOYROS GAY"



Την ώρα που εμείς εδώ το παίζουμε διεθνιστές,απάτριδες και λάτρεις της παγκοσμιοποίησης,κάποιοι άλλοι στο εξωτερικό φροντίζουν να μας ρεζιλέψουν γενικότερα σαν λαό.
Γιατί αυτοί δεν είναι μαλάκες,κοιτάζουν πρώτα την δικιά τους πατρίδα (καλά κάνουν) και μετά τις πατρίδες των άλλων....  
Ο αρθογράφος της γαλλικής “Liberation” Στεφάν Γκιγιόν, έβαλε όλο του το ταλέντο και τη... χολή για να περιγράψει με γλαφυρό τρόπο τους Έλληνες. 
Σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στις 8 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα με τίτλο “Καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες” αναφέρει μας αναφέρει ως τεμπέληδες, απετεώνες και φετοφάγους. 

«Ειλικρινά, καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες στο G20 στις Κάννες: Τους τεμπέληδες, τους απατεώνες, τους φετοφάγους! Εκεί, η απάτη είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, για πλούσιους και φτωχούς... Μόνο ένα 2% από τις πισίνες των σικ προαστίων της Αθήνας είναι δηλωμένες…» 

Μάλιστα, δεν διστάζει να κάνει λόγο και για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των Ελλήνων αναφέροντας ...
πως όσοι μένουν στη Μύκονο είναι ομοφυλόφιλοι. Μάλλον το παραλήρημα του αρθογράφου να οφείλεται στο γεγονός ότι επισκέφτηκε το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων και δεν πέρασε καλά!

«Ο Έλληνας δεν είναι μόνο απατεώνας, είναι και διεφθαρμένος. Και τις περισσότερες φορές είναι κι ομοφυλόφυλος, είναι γνωστό. Φέτος, στη Μύκονο, οι γεννήσεις μετριούνται στο δάχτυλο του ενός χεριού. Φανταστείτε ένα νησί όπου 600 τυφλοί ομοφυλόφυλοι ζευγαρώνουν με δικά μας έξοδα... Κι είμαστε εμείς που πληρώνουμε!»


Κάντε κλικ για να δείτε σε μεγέθυνση το άρθρο
Κάντε κλικ για να δείτε σε μεγέθυνση το άρθρο

Τέλος, επικριτικός ήταν και απέναντι στους πολιτικούς της χώρας. Συγκεκριμένα, μιλάει για τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και για τον Γιώργο Παπκωνσταντίνου σημειώνοντας πως με τέτοιο όνομα δεν μπορεί να θεωρείται κανείς αξιόπιστος.

«Ειλικρινά, με τέτοιο όνομα, πώς μπορεί κάποιος να θεωρείται αξιόπιστος; Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών λεγόταν Παπακωσταντίνου. Κι ο υπουργός μεταφορών πως λέγεται; Παπατρέχας; (σε ελεύθερη μετάφραση του Papamobile). Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάτι από Σον Κονερί...»
newsit



http://www.eglimatikotita.gr/2011/11/liberation-gay.html

5 σχόλια:

  1. μην δημοσιευετε αρθρα που θηγουν τον ηγετη του αγιου στεφανου τον "κανονά"
    ολοι εμεις που δουλευουμε για αυτον ειμαστε υπερηφανοι που το αφεντικο μας γαμαει την ανθρωποτητα εδω και αιωνες
    αυτοματα γινομασται εχθροι και μισουμε θανασιμα
    οσους τον κατηγορουν
    αυτο που μετραει πανω απο ολα για μας δεν ειναι η πατριδα μας, ουτε το συμφερον της ανθρωποτητας αλλα το μεροκαματο μας,για το μεροκαματο μας ξεπουλαμε τα παντα ακομα και τον ιδιο μας τον εαυτο!
    απαιτουμε λοιπον απο ολους εσας να μην ξαναπιασεται στο στομα σας το αφεντικο μας απαγορευται να μιλατε για αυτον!διαφορετικα θα φροντηζουμε να σας συκοφαντουμε με ψευτιες και μπολικη λασπη οπως εχουμε κανει αρκετες φορες μεχρι σημερα... πρεπει να γνωριζεται οτι το μονο που εχει αξια για εμας σε αυτην τη ζωη ειναι ο μισθος μας και η επιβιωση του αγιου στεφανου

    ενας ευνοουμενος κηπουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fantastite na egrafe mia ellinikh efimerida ayta gia toys evaioys kai to rotsild.

    kseftilistikame!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην κατηγορείται έτσι άνανδρα τον αφέντη του τόπου μας, τον επίτιμο δημότη που με τόση λεβεντιά και χάρη ο μπαμπάτσης έχρησε. Το αφεντικό μας είναι τίμιο αν και όντας Εβραίος θέλει το καλό των δουλευταράδων κηπουρών του που τους έχει κάνει περιτομή και είναι τώρα δικά του παιδιά, θα τους χτίσει και μία συναγωγή λέει του χρόνου στον άγιο στέφανο να προσεύχονται όλοι μαζί για το μεροκάματο. Όποιος λοιπόν από τούς κοινούς θνητούς κασσωπίτες (κοινώς Γκοϊμ) τολμήσει να ξαναλασπώσει το όνομα του ευεργέτη μας θα εκτελείται μετά περιτομής και δια λιθοβολισμού στην πλατεία της κασσιώπης μπροστά από το καφενείο παρουσία και του ίδιου του ρότσιλντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaaaa poly kalo toys exei kanei alithia peritomh sto mialo fainetai apo milia makria h peritomh sto kefali toys
    xaaaaaxaaaaaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ

    Απελπισμένες οικογένειες -ελληνικές και αλλοδαπών- προσέρχονται καθημερινά στους δικαστικούς λειτουργούς ζητώντας να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους στέγη και ένα πιάτο φαγητό σε κάποιο ίδρυμα, μέχρι να ορθοποδήσουν.

    Υπάρχουν γονείς, που έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της φτώχειας και της απόγνωσης, αναγκάζονται να καταφύγουν ακόμη και στον εισαγγελέα, με την ελπίδα να βρει στέγη και φαγητό για τα παιδιά τους, έστω σε ένα ορφανοτροφείο, αφού οι ίδιοι δεν μπορούν πια να τα θρέψουν.

    Οι περισσότεροι που φτάνουν στο σημείο να αφήσουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα ζητούν από τον εισαγγελέα να φιλοξενηθούν προσωρινά εκεί και να μη δοθούν για υιοθεσία, ώστε μόλις καταφέρουν οι ίδιοι να ξεπεράσουν τη φτώχεια και να σταθούν στα πόδια τους, να μπορέσουν να τα ξαναπάρουν πίσω.

    Την ίδια στιγμή μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν πολλά ορφανοτροφεία, τα οποία αδυνατούν να καλύψουν τα στοιχειώδη έξοδα λειτουργίας τους και απειλούνται με κλείσιμο. Σήμερα στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν 20 ορφανοτροφεία που φιλοξενούν εκατοντάδες παιδιά και σε αρκετά οι αρμόδιοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, ενώ επιβιώνουν με τη βοήθεια άλλων ιδρυμάτων. Παράλληλα, στον κρατικό τομέα δραστηριοποιούνται 19 ιδρύματα με 950 παιδιά, ενώ άλλα 400 βρίσκονται σε ανάδοχες οικογένειες.

    Η κρίση αυξάνει ραγδαία τις αιτήσεις στα ιδρύματα, ενώ την ίδια στιγμή έχουν ελαχιστοποιηθεί οι δωρεές. Μια άλλη όμως αιτία για τη δυσχερή θέση των φορέων αυτών είναι η αδυναμία του κράτους να ρυθμίσει θέματα για την αξιοποίηση της περιουσίας από κληροδοτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...