Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Επιασαν τα χιόνια!




4 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣ4 Φεβρουαρίου 2012 στις 4:46 μ.μ.

    ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ! ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Ο Νίκος Απέργης υπήρξε ένας σεμνός και gentleman ηθοποιός. Έγινε γνωστός ιδιαίτερα από τις συμμετοχές του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως «Ο Άγνωστος πόλεμος», «Γειτονιά», «Ιστορίες αγάπης», «Πανθέοι», «Λάμψη» κ.ά. Η εφημερίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια. Αιωνία του η μνήμη.
    Νίκος Απέργης, καλοκαίρι 1985.Μετά τις εθνικές εκλογές όταν το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα Παπανδρέου κέρδιζε για δεύτερη φορά, με το περίφημο σλόγκαν «Για ακόμα καλύτερες μέρες» και η Ν.Δ. παρουσίαζε στοιχεία διάλυσης, με τον Στεφανόπουλο να αποχωρεί από το κόμμα και να ιδρύει την ΔΗΑΝΑ, ο Νίκος Απέργης εμφανιζόταν σε θεατρική επιθεώρηση στο θέατρο «ΡΟΥΑΓΙΑΛ» . Ο αείμνηστος ηθοποιός, παράλληλα με το θέατρο ήταν βαθιά πολιτικοποιημένος. Ήταν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων με το κόμμα της ΝΔ. και στη συνέντευξη που έδινε τότε στο Μάκη Βραχιολίδη και τον «Ανεξάρτητο Παρατηρητή», έλεγε ορισμένα σημαντικά πράγματα που ακόμη και σήμερα έχουν βαρύτητα. Ηχούν ως προφητικά. Και πρώτ’ απ’όλα ο τίτλος της συνέντευξης, «Το Πασόκ διέλυσε την Ελλάδα» τα λέει όλα, μια και επιβεβαιώνεται αλλά και συνεχίζεται στις μέρες μας με το ΠΑΣΟΚ να ξεπουλάει την Ελλάδα και να εξαθλιώνει τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sexy Panos

    http://hellasxg.blogspot.com/2012/02/blog-post_7980.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΟΙΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ? ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΑΠΑΡΕΛΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΟΛΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ!
    1 ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ(ΑΝΤΖΕΛΑ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΚΤΛ) ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΞΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΙΕΡΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ.
    2 ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΥΦΟΥ, ΝΙΚΑΤΣΑ, ΛΑΜΙΑΣ, ΠΑΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΦΑΚΙΡΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΡΜΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΙΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.
    3 ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΕΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ. ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΥΒΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ...
    4 ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΕΛΑΗ. ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΦΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ.
    5 ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ-ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΩΝ. ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ-ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ. ΕΤΣΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ-ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΑΡΕΛΙ.
    6 ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΔ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. http://www.corfupress.com/news/index.php/2009-05-10-16-51-00/2009-11-16-00-22-53/16362-%CE%97-%CE%99%CF%87%CE%B8%CF%85%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%9A%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B9,-%CE%B7-%CE%9B%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...