Κυριακή 29 Απριλίου 2012

AYTH ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΔΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΟΥΣΕ ΕΪΤΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Αστυνομία τις φωτογραφίες της ιερόδουλης, η οποία ήταν φορέας του AIDS και εργαζόταν σε οίκο ανοχής στη οδό Φωκαίας 22 στην Αθήνα. Ο οίκος σφραγίστηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα. Η ιερόδουλη παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον Ανακριτή του 13ο Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών.



1 σχόλιο:

  1. Η αγγελία της 22χρονης Ρωσίδας ιερόδουλης[ΦΩΤΟ]

    Τουλάχιστον 700 άνδρες είχαν συνευρεθεί ερωτικά με την 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη-φορέα του Aids.Η κοπέλα όμως δεν προσέφερε τις υπηρεσίεςτης μόνο στον παράνομο οίκο ανοχής. Προσέφερε τις υπηρεσίες της και μέσω διαδικτύου[ΦΩΤΟ]...


    Δείτε λοιπόν πως διαφήμιζε στο 'Ιντερνετ τις «υπηρεσίες» της. Χρησιμοποιούσε σύμφωνα με το eglimatikotita.gr συνήθως το όνομα Όλγα και χρέωνε 80 ευρώ.Ξεχωριστή κατηγορία αποτελούσε η ερωτική συνέρευση χωρίς προφυλακτικό.

    anal
    oral without condom
    oral with condom
    sex in different positions
    69 position
    erotic massage
    masturbation

    80 eur/1hour

    http://planet-greece.blogspot.com/2012/05/22.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...