Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Το πολύ πορνό βλάπτει Το λέμε και στυτική δυσλειτουργία


Το πολύ πορνό βλάπτει
Πώς η... υπερδιέγερση μπορεί να καταστρέψει τη σεξουαλική σου ζωή...


Ο καθημερινός πορνο-μπουφές περιλαμβάνει πλέον ατέλειωτο live sex chat, τόνους από γυμνά πιπίνια σε κάθε σου κλικ, πολλαπλά παράθυρα απόλαυσης και συνεχώς κλιμακούμενα επίπεδα hardcore sex. Το πορνό είναι εκεί για σένα, πάντα διαθέσιμο και δωρεάν, το τι συμβαίνει ωστόσο στον εγκέφαλό σου είναι μια άλλη ιστορία...


Το λέμε «overdosing» ή απλά κάψιμο! Είναι δύσκολο ομολογουμένως να πεις όχι σε τόσο πολύ και ποιοτικό πορνό, ωστόσο -σύμφωνα με το «Psychology Today»- υπάρχει ένας ιδιαίτερα καλός λόγος να περιορίσεις τις πορνογραφικές σου αναζητήσεις: η στυτική δυσλειτουργία.


Πλήθος ερευνών υποδεικνύουν ότι η υπερέκθεση στην τσόντα «αναισθητοποιεί» τον άντρα σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί πλέον να διεγερθεί από το απλό, καθημερινό σεξ. Τι γιατί; Γιατί δεν είναι τόσο θεαματικό και ιντριγκαδόρικο όσο το κινηματογραφημένο αντίστοιχό του!


Μιλάμε για ένα νέο είδος στυτικής ανεπάρκειας, ψυχολογικού τύπου, που έχει να κάνει με τη μη ικανοποιητική απόδοση στις πραγματικές συνθήκες, ενώ την ίδια στιγμή το μόριο κάνει τη δουλειά του μια χαρά μπροστά στην οθόνη (ή την TV, για τους πιο παραδοσιακούς)!


Το να χαϊδεύεις τον «διακόπτη» σου συνεχώς ισοδυναμεί με ένα κύμα ντοπαμίνης που κατακλύζει τον εγκέφαλό σου. Όσο περισσότερο εκτίθεσαι και όσο πιο έντονη είναι η έκθεση αυτή, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διεγερθείς με τις πραγματικές ερωτικές σκηνές που εκτυλίσσονται στο κρεβάτι σου.


Γι' αυτό και όλο και περισσότεροι άντρες -όπως υποδεικνύουν οι στατιστικές- πετυχαίνουν δυσκολότερα ικανοποιητική στύση χωρίς μια γερή δόση πορνό. Ναι φίλε μου, είναι εθισμός! Ίσως ήρθε η ώρα να κόψουμε τις τσόντες ή τουλάχιστον να τις περιορίσουμε σε πιο φυσιολογικά επίπεδα... Το θέμα είναι ποιος μπορεί!



http://www.delamagen.gr

3 σχόλια:

  1. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΑΖ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!

    Αν προσθέσεις στη σούπα … ότι πρόεδρος στη STRATFOR είναι ο εβραίος George Friedman και δικηγόρος της 17NOE η Κούρτοβικ… αν αφαιρέσεις από τη σούπα τις «εκκαθαρίσεις» της 17ΝΟΕ στα ΜΜΕ και την εφοπλιστική οικογένεια και προσθέσεις την εμφάνιση του εβραίου Ρέστη στην Ελλάδα μετά το 1977 … τότε … το πράγμα αρχίζει να έχει πλάκα!

    http://greeknation.blogspot.com/2012/04/17_07.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aπογοήτευση στο ΠΑΣΟΚ από τις δημοσκοπήσεις και το κακό κλίμα...

    Απογοήτευση και απαισιοδοξία επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ λίγες μόνο εβδομάδες μετά την "τεχνητή" όπως αποδεικνύεται ικανοποίηση από την δήθεν "μεγάλη συμμετοχή" στην εσωκομματική ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου στο Κίνημα.

    Βασική αιτία η εικόνα στις δημοσκοπήσεις που δείχνει ότι σταθεροποιείται σε επίπεδα κοντά σε αυτά του 1977 (13% τότε, 15% σήμερα) και μάλιστα με πτωτική τάση. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει καταλάβει ότι το πρόβλημα δεν ήταν ο Γ.Παπανδρέου, αλλά η πολιτική γραμμή που και ο ίδιος υπηρέτησε πιστά με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στους ξένους και τώρα θα κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να "πάρει το παιχνίδι επάνω του" με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

    Η πίστη του ότι το ΠΑΣΟΚ θα "εκτοξευόταν" περί το 25% άμεσα με την αλλαγή της ηγεσίας του, αποδείχθηκαν "φρούδες ελπίδες".

    Χθες ετοιμάστηκαν τα πρώτα τηλεοπτικά σποτ αν και υπάρχει ακόμα το "βαρίδι" που λέγεται "Γιώργος Παπανδρέου: Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, χθες επισκέφθηκε τον Λουκά Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου, και δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή και να κάνει τους ψηφοφόρους να "ξεχάσου" τον ίδιο και την εγκληματική για τα εθνικά συμφέροντα, πολιτική του.

    Εν τω μεταξύ, τα ψηφοδέλτια, δεν λένε να κλείσουν: Και πως να γίνει αυτό, όταν δεν θα ξεπέράσουν τους 4--45 οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα εκλεγούν, υπό ιδανικές συνθήκες (ίσως να περιοριστούν και στους 35).

    Αυτό όμως που ανησυχεί πολή τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι να μην καταφέρουν να συγκυβερνήσουν την επομένη των εκλογών με τη ΝΔ, αν και οι δύο δεν καταφέρουν να συμπληρώσουν πάνω από 155 έδρες και κατ'αυτό τον τρόπο να μην εφαρμοστούν τα όσα αντεθνικά έχουν υπογράψει τα δύο κόμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

    Ξεκάθαρα παραστρατιωτικά χαρακτηριστικά έχει η εκτέλεση των 4 νεαρών σκοπιανών δίπλα στην τεχνητή λίμνη Σμιλκόβκι, ενώ ενισχύεται η άποψη πως η εκτέλεση του 5ου θύματος, του 45χρονου, σε σχετικά μικρή απόσταση από το κεντρικό συμβάν, έγινε γιατί ο συγκεκριμένος βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος ώρα...

    Οι τέσσερεις νεαροί βρέθηκαν με μιά σφαίρα στο κεφάλι κι ενώ ήταν γονατιστοί, με τα χέρια τους να είναι δεμένα πίσω. Οι βολές έγιναν από πυροβόλο όπλο που οι αρχές των Σκοπίων εν έχουν ακόμη δώσει στη δημοσιότητα, πιθανώς για να μην ενισχύσει την πεποίθηση ότι το χτύπημα έχει εθνοτικά χαρακτηριστικά και έγινε από Αλβανούς.

    Εχθές κάτοικοι της περιοχής απέκλεισαν τον αυτοκινητόδρομο, εσπασαν αλβανικά λεοφωρεία και πετροβόλησαν σπίτια και πριουσίες Αλβανών. Τα πάντα αυτή τη στιγμή στα Σκόπια όπου γίνονται οι κηδείες των θυμάτων δεν είναι αλά ρευστά και τεταμένα αλλά έκρυθμα και ανα πάσα στιγμή έτοιμα να εκραγούν με απρόβλεπτες συνέπειες για όλη την γειτονιά μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...