Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

48χρονη κατήγγειλε Αλβανό για βιασμό


Στον ανακριτή οδηγήθηκε ένας 50χρονος Αλβανός, έπειτα από καταγγελία μιας 48χρονης.
Στην οποία ανέφερε πως το πρωί της Πέμπτης, έπεσε θύμα βιασμού (την εξανάγκασε με τη χρήση σωματικής βίας σε συνουσία, αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ) από τον 50χρονο.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη το βράδυ, στην πόλη της Κέρκυρας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υ.Α., μαζί με την συνδρομή της ΟΕΠΤΑ, πέντε Αλγερινοί από 18 έως 26 ετών για παράνομη παραμονή στην Ελλάδα.

12 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ4 Ιουνίου 2012 στις 12:06 π.μ.

    AUSCHWITZ....6000000 ΘΥΜΑΤΑ ..Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΠΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΣ
    ΝΑ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ

    Πολλά νέα στοιχεία ήλθαν στο φώς προσφάτως και περιέχονται σε ένα βιβλίο
    που κυριολεκτικά έκανε πάταγο. Το βιβλίο αυτό"DIE AUSCHWITZ-LUGE EIN
    ERLEBNISBERICHT VON THIES CHRISTOPHERSON" δηλαδή ( Ο ΜΥΘΟΣ
    ΤΟΥ AUSCHWITZ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ CHRISTOPHERSON"
    δημοσιεύθηκε απο το Γερμανό δικηγόροDr Manferd Roder στο περιοδικό "DEUTSCHE -BURGER
    INIATIATIVE" . Είναι μια αναφορά στην πραγματική εικόνα του Αuschwich, από τον christopherson
    πού είχε σταλεί απο το ισντιτούτο ΚAISER WICHELM για έρευνα στήν παργωγή συνθετικού
    ελαστικού στο τμήμα ερευνών των εγκαταστάσεων του εργοστασίου της ΒUNAWERK.

    Σχεδόν αμέσως μετά την δημοσίευση αυτής της αναφοράς, τον Μάιο του 1973. Ο βετεράνος
    "κυνηγός των Ναζί" simon Wiesenthal έγραψε στον σύλλογο δικηγόρων της Φραγκφούρτης, του
    οποίου ο Roder ήταν μέλος απαιτώντας την παραπομπή του απο το πειθαρχικό συμβούλιο του συλλόγου.

    Ή αναφορά του Christopherson είναι ε΄να απο τα σημαντικότερα στοιχεία για την αναθεώρηση του μύθου
    που περιβάλει το Auschwits. Έζησε καθ' όλη την διάρκεια του 1944 μέσα στό στρατόπεδο, επισκεπτόμενος τα ανεξάρτητα τμήματα. που αποτελούσαν το τεράστιο συγκρότημα του Auschwitz-Birkenau όπου έλαβαν χώρα οι υποτιθέμενες μαζικές εκτελέσεις. Ο ίδιος δεν αμφιβάλλει ότι πρόκειτε..

    http://wwwaporrito.blogspot.gr/2012/06/auschwitz.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδού το σχέδιο για την "ευρωδραχμή" - Τι θα γίνει με τράπεζες, ευρώ, χρυσό, καταθέσεις κλπ http://hellenicrevenge.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9292.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια 12 χρονη κοπέλλα ξεσκεπάζει τήν απάτη της Μαφίας του ροτσιλδ και τών Διεθνών Τοκογλύφων

    Βικτώρια Γκραντ:
    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο Καναδάς είναι χρεωμένος; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί η καναδική κυβέρνηση επιβάλλει τόσους φόρους;

    http://www.katohika.gr/2012/06/12_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aristerh eleutheria logou!!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_2949.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλβανοί με ΑΚ-47 αιματοκύλισαν ένα ολόκληρο χωριό - Για ποια ασφάλεια μιλάμε;

    Όταν στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας μέρα μεσημέρι δύο Αλβανοί με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ μπαίνουν μέσα στο καφανείο του χωριού αρπάζουν τις συντάξεις του χωριού από την ταχυδρόμο και τραυματίζουν βαριά έναν κάτοικο του χωριού και το χειρότερο απ'όλα φεύγουν ανενόχλητοι, ποια είναι η ελπίδα για το μέλλον της εσωτερικής ασφάλειας της χωρας;

    Και όμως όλα αυτά που περιγράφουμε είναι αλήθεια: Η ταχυδρόμος του χωριού πήγε στο καφενείο, όπου ήταν μαζεμένοι οι κάτοικοι, για να μοιράσει τις συντάξεις.

    Ξαφνικά, δύο αλλοδαποί που μιλούσαν αλβανικά, ντυμένοι με στολή, μπήκαν μέσα με Καλάσνικοφ και φώναξαν "Να μην κουνηθεί κανείς», όπως περιγράφουν οι έντρομοι κάτοικοι του χωριού.

    Αμέσως μετά, οι Αλβανοί ληστές άρχισαν να γαζώνουν το μαγαζί στα τυφλά πάνω από τα κεφάλια των θαμώνν του αφενείου οι οποίοι προσάθησαν να πέσουν στο εδαφος για να προστατευθούν, αλλά ένας από αυτούς δεν ήταν τυχερός: Η σφαίρα των 7,62 χλστ. διαπέρασε το λαιμό του!

    Οι ληστές άρπαξαν τις συντάξεις από την ταχυδρόμο, έριξαν άλλη μία ριπή και έφυγαν με αυτοκίνητο χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει. Όλα αυτά δεν έγιναν στις 12 τη νύχτα, έγιναν στις 12 το μεσημέρι.

    Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας και από εκεί στην Αθήνα και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη...

    Εμείς απορούμε, αν χρειαστεί να αντιμετωπιστεί ένα αντάρτικο στα βόρεια σύνορα π.χ. με τον UCC πώς και με ποιο τρόπο θα αντιμετωπιστεί; Δεν είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις, Όταν δεν μπορείς να συλλάβεις δύο Αλβανούς σε ένα χωριό δίπλα από την Αθήνα, μην προσδοκάς να αντιμετωπίσεις οργανωμένες αντάρτικες μονάδες στα βόρεια σύνορα...

    ΦΕΡΤΕ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. efage tis fapes ths h liana..........xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to ksilo vghke apo ton paradeiso!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=0S7HoOLKtXk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mh vrizete ta koymoynia.arketa ypoferoyn poy vlepoyn tis idees toys na katagremizonte.
    se ligo tha exoyn perisotera provlhmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. gia ta panigiria o siriza... alla leei o enas alla o allos http://www.youtube.com/watch?v=fi-Z6YrbgHM&feature=topics

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλήθειες για Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ από Π.Ψωμιάδη



    Τα αυτονόητα είπε ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, αλλά και συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την Βόρεια Ελλάδα: Ότι "η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις" και το έχουμε σημειώσει κι εμείς ότι αυτό συμβαίνει σε επίπεδο εκλογικής βάσης.

    Εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν ότι το 7% των Ελλήνων πολιτων της 6ης Μαΐου έχει υιοθετήσει τις ακραίες θέσεις της προ 20ετίας Χρυσής Αυγής και το κόμμα δεν έχει μετεξελιχθεί. Αυτό το 7% (αφού στις ποηγούμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή είχε αποσπάσει μόλις το 0,30%) προέρχεται σχεδόν καθαρό από τη ΝΔ, αλλά και από την πατριωτική πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ

    Σχολιάζοντας την επίθεση του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη, ο Π. Ψωμιάδης είπε ακριβώς τα εξής: «Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω». Και φυσικά οι πάντες καταδικάζουν ακραίες συμπεριφορές, όπως επίσης καταδικάζουν και την άθλια προπαγάνδα σε βάρος των εθνικών κομμάτων από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

    Υποστήριξε επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, ενώ η Χρυσή Αυγή δεν είχε καμία συμμετοχή σε επεισόδια.

    Καλό είναι να λέγονται ορισμένα πραγματα με τ'όνομά τους, αν κι εμείς διαφωνούμε ή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε την Αθήνα... Σε ότι αφορά το "Μακεδονικό", όντως κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τέτοιες θέσεις. Στο χέρι του ηγέτη Α.Τσίπρα είναινα τους απομονώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nομική αντεπίθεση απο την Χρυσή Αυγή κατά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας


    Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας θα δικαστούν αύριο τα οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν χτες το απόγευμα μετά από συμπλοκή, ενώ την ίδια στιγμή τα μέη του ΣΥΡΙΖΑ και οι αναρχικοι που προκάλεσαν το επεισόδιο στην Βέροια και τους επιτέθηκαν απρόκλητα, κυκλοφορούν ελεύθεροι.

    Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής N. Mιχαλολιάκος επικοινώνησε μετά τις συλλήψεις με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή του για την σύλληψη των μελών του κόμματός του, που έστειλαν στο νοσοκομείο έναν πολίτη, προειδοποιώντας μάλιστα πως θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος, αφού δεν έγιναν αντίστοιχες συλλήψεις το μεσημέρι, όταν τα μέλη του κόμματός του δέχτηκαν επίθεση από τους αναρχικούς.

    Στο site της Χρυσής Αυγής αναφέρεται μεταξύ άλλων για το περιστατικό: "Ενημερώνουμε άπαντες, ότι παρά τη ψύχραιμη στάση μας, φροντίσαμε να καταγράψουμε πολλά από τα περιστατικά που έλαβαν χώρα, τα οποία αποδεικνύουν τους δράστες της επίθεσης με τα πρόσωπα τους, τον οπλισμό τους, την αποτυχημένη προσπάθεια τους κι άλλα πολλά, τα οποία είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε εφόσον κι να κινηθούμε νομικά..."

    Υπενθυμίζεται πως χθες το μεσημέρι ομάδα αναρχικών και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν σε μέλη της Χρυσής Αυγής η οποία διένειμε έντυπο προεκλογικό υλικό, ενώ στις 5.30 το απόγευμα και το απόγευμα, ομάδα 15-20 μελών της Χρυσής Αυγής, μπήκαν σε καφετέρια που ανήκε στην ομάδα αυτών που τους επιτέθηκαν και του ζητησαν το λόγο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέα συμπλοκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...