Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Συνελήφθησαν δύο Αλγερινοί για κλοπή σε μαγαζί στη Δασιά – Εξιχνιάστηκε κλοπή ΙΧ στο Γιμάρι!


Στη σύλληψη δύο Αλγερινών προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου, στην Κάτω Κορακιάνα, αστυνομικοί του Τμήματος Παλαιοκαστριτών.
Καθώς, οι δύο τους είχαν κλέψει από κατάστημα στη Δασιά τουριστικά προϊόντα.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Εν τω μεταξύ, εξιχνιάστηκε από το ΑΤ Εσπερίων, υπόθεση διακίνησης..
μη νόμιμων μεταναστών καθώς και η κλοπή αυτοκινήτου και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος  30χρονου Αφγανού.
Κατά την διάρκεια περιπολίας αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κασσιώπης και του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων, εντοπίστηκαν το πρωί του Σαββάτου, σε παραλιακή περιοχή της βόρειας Κέρκυρας, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Μαρόκου, Αλγερίας και Τυνησίας, ηλικίας 17,22 και 26 ετών αντίστοιχα καθώς και ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί την Κυριακή  27-5-2012 από το Γιμάρι Κέρκυρας.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι τους  τρεις αλλοδαπούς μαζί με 4 ακόμη άτομα, μετέφερε με το κλεμμένο αυτοκίνητο από την πόλη στην Κέρκυρας ένας 30χρονος Αφγανός, ο οποίος έναντι του χρηματικού ποσού των 1000 ευρώ θα τους προωθούσε με βάρκα στην Ιταλία.
Το αυτοκίνητο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.
Η έρευνα που διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων, για τον εντοπισμό του 30χρονου Αφγανού βρίσκεται σε εξέλιξη.

4 σχόλια:

  1. Το ΠΑΣΟΚ θα εξαφανιστεί σε αυτές τις εκλογές?

    Το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει πάψει να αποτελεί παράγοντα ουσιαστικό και πολιτικό της πολιτικής ζωής και αυτό θα επικυρωθεί με τις επόμενες εκλογές.

    Δεν εκφράζει τίποτα. Δυστυχώς θα ακολουθήσει τον δρόμο της φθοράς.

    Ανδρέας Ανδριανόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to I.X sto gimari eksihniastike oxi hari tis astunomias alla hari twn politwn pou noiazontai gia to hwrio tous kai ehoun apelpistei me tin katastasi tis hwras kai fovountai gia to mellon twn paidiwn tous kai twn oikogeneiwn tous kai kathe vradu afinoun tis oikogeneies tous spiti kai gurizoun mehri ta ksimerwmata kanontas peripolies gia tin asfaleia olwn mas....akoustike malista oti kapoioi perifronoun kai xleuazoun tin apofasi auti twn katoikwn tis periohis....oi kurioi autoi an theloun as mas poun to onoma tous kai pou menoun wste se periptwsi pou kapoios mellontika prospathisei na diariksei to spiti tous na min ton enohlisoume kai na kanei anenohlitos tin douleia tou !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

    Ανήλικη έτρεψε σε φυγή δύο αλλοδαπούς επίδοξους βιαστές

    Ανήλικη 15χρονη μαθήτρια, γνώστρια πολεμικών τεχνών κατάφερε να αποτρέψει βιασμό της από δύο αλλοδαπούς στη Ρόδο, καθώς μόλις της επιτεθηκαν και επιχείρησαν να την παρασύρουν μέρα μεσημέρι σε ένα απόμερο σημείο της πόλης τους, απελευθερώθηκε από τα χέρια τους με επιδέξια κτυπήματα και τους έτρεψε σε φυγή βάζοντας τις φωνές με μόνη απώλεια τα σκισμένα ρούχα της!

    Οι δύο αλλοδαποί έσπευσαν να εξαφανιστούν, καθώς κάποιοι περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και εξαφανίστηκαν μέσα σε ένα κοντινό πάρκο, όπου δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν οι αστυνομικοί παρά τις εξονυχιστικές έρευνες που έκαναν.

    Α.Τσίπρας προς μετανάστες: "Φέρτε τις οικογένειές σας"
    Να φέρουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους όσοι μετανάστες ζουν στην Ελλάδα προτείνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» αναφέρει:

    «Αν είναι κάποιος χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής. Το να μπορεί υπό τέτοιες συνθήκες να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του δεν είναι τόσο παράλογο.

    Οι Έλληνες της Διασποράς απέκτησαν αυτό το δικαίωμα. Αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι τα παράνομα κυκλώματα που σχετίζονται με τη διακίνηση, την καταναγκαστική πορνεία, τα ναρκωτικά καθώς και το καθεστώς των ανθρώπων που εγκλωβίζονται στην Ελλάδα ενώ θέλουν να φύγουν στην κεντρική Ευρώπη και αποτελούν τη μεγάλη πλειονότητα των μεταναστών δίχως χαρτιά».

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ελληνικής πολιτείας οι μετανάστες που ζούν νόμιμα στην Ελλάδα ξεπερνούν τις 620.000. Αντιλαμβάνεται κανείς εαν μέρος αυτού του πληθυσμού αποφασίσει να φέρει στην Ελλάδα την 4 μελή ή και ακόμα 10μελή οικογένεια του, ποια θα είναι η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας σε μερικά χρόνια ειδικά δε υπό τις οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε.

    Επιπρόσθετα η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να ετοιμαστεί για πραγματικά πιο άγριες καταστάσεις καθώς και τα πρόβλήματα της ανεργίας και της εγκληματικότητας θα αυξηθούν αφού οι άνθρωποι αυτοί προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και δύσκολα θα προσαρμοστούν στην κοινωνία μας όπως έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα.
    Στην ερώτηση αν σκοπεύει να διαλύσει τα ΜΑΤ και να αφοπλίσει την Αστυνομία, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά: «Θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται η Αστυνομία να οπλοφορεί όταν περιφρουρεί διαδηλώσεις. Δεν είναι παράλογο. Ούτε είναι παράλογο το να πάψει η χρήση χημικών που απαγορεύονται από διεθνείς συνθήκες. Και επίσης δε χρειάζεται να έχουμε γιγάντιες ειδικές μονάδες με αποκλειστική αποστολή να δέρνουν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...