Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην δημοτική μας κοινότητα!


14 σχόλια:

  1. Η «μαύρη βίβλος» των δολοφονηθέντων Ελλήνων από τους λαθροεισβολείς το 2012

    Ακόμη ένα έγκλημα με τη σφραγίδα συμμοριών Αλβανών, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είχαμε σήμερα στην Κορινθία με τη δολοφονία ενός 82χρονου.

    Οι Έλληνες πολίτες που έχουν δολοφονηθεί από αλλοδαπούς μέσα στο 2012 φτάνουν ήδη τους 25. Από τους φυσικούς αυτουργούς άλλοι βρίσκονται στη φυλακή –για πόσο δεν γνωρίζουμε- άλλοι βρίσκονται στις αγαπημένες τους πατρίδες, έχοντας διαφύγει.

    Η Ελλάδα δε διαθέτει ίχνος Εθνικής κυριαρχίας πια. Βρίσκεται στο έλεος των λαθροεισβολέων και δολοφόνων. Οι πολίτες της δολοφονούνται καθημερινά, αλλά κανείς από αυτό το προδοτικό κράτος δεν έκανε τον κόπο να σκεφτεί τις 25 αυτές οικογένειας που θρηνούν εξαιτίας της ανεξέλεγκτης αυτής εισβολής.

    Εμείς δεν τους ξεχνούμε.


    Δείτε αναλυτικά τη «μαύρη βίβλο» των Ελλήνων δολοφονηθέντων.

    13 Ιανουαρίου
    Ρέθυμνο: 74χρονη γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη αφού είχε πρώτα βιαστεί. Δράστες Ρουμάνος και κάτοικος Ρεθύμνου

    19 Ιανουαρίου
    Λαγκαδάς: Δολοφονία 17χρονου Πομάκου και 16χρονης Βορειοηπειρώτισσας από 5 αλλοδαπούς μουσουλμάνους.

    23 Ιανουαρίου
    Αυλίδα: 67χρονος Έλληνας δολοφονείται από αλβανούς μαφιόζους-καθάρματα με Καλάσνικοφ

    23 Ιανουαρίου
    Σχηματάρι. Έλληνας 57χρονος οδηγός ταξί βρίσκεται νεκρός μέσα στο όχημά του Το θύμα έφερε τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι. Δράστης ρουμάνος.

    24 Ιανουαρίου
    Βούρβουρα Αρκαδίας: 77χρονος δολοφονείται από τέσσερις αλβανούς, «οικονομικούς μετανάστες»

    13 Φεβρουαρίου
    Κρηνίδα Σερρών: Δολοφονία 72χρονου με στραγγαλισμό από Βούλγαρο

    2 Μαρτίου
    Ιωάννινα: Ηλικιωμένος βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του στην Δημόκορης Πωγωνίου Ιωαννίνων. Οι δράστες πιθανόν έχουν διαφύγει στην «φίλη» χώρα Αλβανία

    10 Μαρτίου
    Κοζάνη: 50χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ βρίσκεται δολοφονημένος.

    28 Μαρτίου
    Άγιος Στέφανος Αττική: 45χρονος πεθαίνει

    17 Μαρτίου
    Άραχθος Ιωάννινα: Έλληνας βιοπαλαιστής ο Αστέριος Γιοβανούδης

    22 Μαρτίου
    Ηράκλειο: Δολοφονία αφού είχε προηγηθεί βιασμός της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη
    Βόλος: Δολοφονία 84χρονης στο χωριό Ανάβρα του Αλμυρού στο Βόλο. Οι δράστες, αλλοδαποί κατά την Αστυνομία διαφεύγουν.

    26 Μαρτίου
    Λαγκαδάς: Δολοφονία 78χρονου στο στον οικισμό Μεσόκωμο Ζαγκλιβερίου. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από αλλοδαπούς

    16 Απριλίου
    Γρεβενά: Δολοφονία 78 λαχειοπώλη στο Καρπερό Γρεβενών: Δολοφόνος αλβανός

    20 Απριλίου
    Ηλεία: Δολοφονία 84χρονου στο δήμο Ζαχάρως. Το θύμα είχε βασανιστεί από τα αλβανικά κτήνη που συνέλαβε η αστυνομία.

    23 Απριλίου
    Αιτωλοακαρνανία: Δολοφονία 49χρονου Έλληνα από 44 αλβανό στα Αλώνια Ματαράγκας Αιτωλοακαρνανίας

    2 Μαΐου
    Ιωάννινα: Δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανά κτήνη

    19 Μαΐου
    Πάτρα: Δολοφονία Θανάση Λαζανά από Αφγανούς

    27 Μαΐου
    Πήλιο: Δολοφονία 81χρονης με σκοπό τη ληστεία στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου.

    2 Ιουνίου
    Καισαριανή: Δολοφονία 30χρονου και σοβαρός τραυματισμός του αδελφού του από συμμορία με Καλάσνικοφ.
    3 Ιουνίου
    Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται 74χρονος που δέχθηκε επίθεση αλλοδαπών λαθροεισβολέων στο σπίτι του

    4 Ιουνίου
    Καβάλα: Δολοφονία 77χρονου ύστερα από ειδεχθή βασανισμό. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από λαθραίους εισβολείς

    8 Ιουνίου
    Πάτρα: Δολοφονία της συνταξιούχου δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου. Οι εκτιμήσεις των τοπικών αστυνομικώβν αρχών κάνουν λόγο για αλλοδαπούς.

    13 Ιουνίου
    Ρέντη: Δολοφονία του Σπύρου Πουκαμισά από αγνώστους με σκοπό τη ληστεία


    ΥΓ. 1

    ΣΥΡΙΖΑ

    «η απαγόρευση ομαδικής νομιμοποίησης/ένταξης των μεταναστών στην Ελλάδα και η σκλήρυνση της αντιμετώπισης της μετανάστευσης οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση των μεταναστών»

    «Ισότιμη ένταξη /νομιμοποίηση όσων ζουν κι εργάζονται εδώ. Επιδιώκουμε να δημιουργηθούν ανοιχτοί χώροι φιλοξενίας των προσφύγων, με υπηρεσίες κοινωνικής και νομικής προστασίας, αντί για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζονται».

    ΥΓ 2

    Γιώργος Παπανδρέου (Δεκέμβριος 2010): «Την ώρα που οι άλλες χώρες διώχνουν τους ρομά και τους μετανάστες, εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ντόπιοι αρχηγοί του ΚΚΕ το καταποντίσανε το κόμα τους. Χρόνια ολόκληρα βρίζουνε στο καφενείο, βρίζουνε βρίζουνε όλο τον κόσμο. Λένε βρωμιές για τους νέους του χωριού, κατηγορούν ανθρώπους στην προσωπική τους ζωή και στις δουλειές τους, και βρίζουνε βρίζουνε, βγάζουν από μέσα τους τόση βρωμιά που τους σιχάθηκε όλος ο κόσμος. Και πολλοί που είναι οι 63 ψήφοι που πήρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. megali p.......... epese stous kkedes! kai clama ta kommounia sto kafenio!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ "ΠΟΛΙ" ΡΕ ΚΟΛΟΜΠΑΧΑ;

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΣΤΑΥΡΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

    http://www.liako.gr/news/home/38193-2012-06-20-07-45-07.html

    Ένα απίστευτο φαινόμενο λαμβάνει χώρα στην Αγία Σοφία. Πάνω από τους ασβεστωμένους τοίχους εμφανίζονται σταυροί! Το παράδοξο για όλους εμάς που δεν κατέχουμε την τέχνη της αγιογραφικής είναι ότι τα ψηφιδωτά καλύφθηκαν από παχύ στρώμα ασβέστη (περίπου δύο δάχτυλα), όπως φαίνεται και σε συγκεκριμένη φωτογραφία, για να καλύψουν τα χριστιανικά σύμβολα και επάνω στον ασβέστη εμφανίστηκαν αυτοί οι σταυροί.

    Και δίκαια αναρωτιέται ο επισκέπτης, αφού δεν τους έβαψε μετέπειτα κάποιος, είναι δυνατόν να «πότισαν» από τον τοίχο μέχρι την εξωτερική στρώση του σοβά; Και γιατί να εμφανιστούν μόνο οι σταυροί και να μην εμφανιστούν και οι υπόλοιπες τοιχογραφίες-αγιογραφίες, οι οποίες είναι και σε ψηφιδωτή μορφή (δηλαδή αποκλείεται ο «τυχαίος» εμποτισμός, αφού το επιστρωθέν υλικό είναι ψηφίδα);
    Ακόμη όμως και εάν επρόκειτο για καλυμμένες με σοβά αγιογραφίες, αποτελεί πολύ παράδοξο γεγονός να μην φαίνονται με γυμνό μάτι, αλλά να αποτυπώνονται στον φωτογραφικό φακό! Τότε έχουμε μία παραδοξότητα, που ίσως θα πρέπει να ελεγχθεί.. Αγιογράφος, που έχει εργαστεί και σε ψηφιδωτές εικόνες, λέει χαρακτηριστικά:

    «Για να καταλάβετε μιλάμε για ένα αδρανές υλικό π.χ. πέτρα (όπως τα ψηφιδωτά) είναι αδύνατον να αποδώσει χρώμα ως χημική αντίδραση στον νωπό σοβά (όχι και μόνο εμπεριέχει ασβέστη) ώστε να απεικονίσει το σχήμα Σταυρού»... Οι σταυροί όπως όλοι παρατηρούμε είναι ορθόδοξοι (ισοσκελείς) βυζαντινοί και αποτελούν σύγχρονο φαινόμενο (των τελευταίων μηνών...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re min asxoliste me ton zaxopoulo den iparxei megalitreos koutsompolis apo auton..kia sto xorio mas iparxoun antres pou simperiferontai san ginaikes kai ginaikes pou simperiferontai san antres... pio eukola blepeis ginaika na erthei na sou tin pei sta isia para antra... to koutsompolio einai poli kali ekpaideusi sta kafeneia.. den to rixoun oi ginaikes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός ασχολείται με τον ζαχόπουλο;Αυτός συκοφαντεί συγχωριανούς του γιατί δεν προσκυνούν το αφεντικό του.. Δεν του φτάνει να τον προσκυνάει αυτός.. Απαιτεί να τον προσκυνούν όλοι οι άλλοι.. Και το καλύτερο;Όταν βλέπει στον δρόμο κάποιον που δεν γουστάρει το αφεντικό του,τον κοιτάει επίμονα και απειλητικά.. Ρε Ζαχόπουλε τι νομίζεις;Οτι δεν μπορούν αυτοί που τολμάς και κοιτάς απειλητικά να στις "βρέξουν" ή να φας κανα δυο ροχάλες και να πάς σπίτι σου;Αντε γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΩΠΑΙΩΝ ΤΕΛΙΚΑ....

    ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΟΥΝΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΑΛΙΟΚΟΜΟΥΝΙΑ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.... ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΧΑΛΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗ ΑΣΧΗΜΗ, ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΗ, ΑΚΑΛΙΕΡΓΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΚΟΜΟΥΝΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΣΑΣ... 3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ... ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΣΣΩΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ... ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΠΥΡΟΥΔΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ομόνοια: Λαθροεισβολείς επί το έργον (βίντεο)
    http://www.youtube.com/watch?v=pWsbJ8bK37I&feature=player_embedded


    Απίστευτες σκηνές ωμής σκληρής βίας με θύματα Έλληνες πολίτες και τουρίστες καταγράφονται στα αστυνομικά δελτία καθημερινά. Στο βίντεο που ακολουθεί το οποίο τραβήχτηκε στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται ένα ανυπεράσπιστο θύμα, ένας φορολογούμενος Έλληνας πολίτης να ζητά βοήθεια την ώρα που αλλοδαπός τον χτυπά και τον απειλεί με μαχαίρι στο πεζοδρόμιο στην Ομόνοια.

    Ο δεύτερος ληστής φυλάει τσίλιες και επιβλέπει αν τυχόν το θύμα προσπαθήσει να αντιδράσει... Είναι
    απίστευτο στον 21ο αιώνα στην κατεχόμενη από λαθροεισβολείς Ελλάδα οι διάφορες ανθρωπιστικές οργανώσεις να ασχολούνται μόνο με τα δικαιώματα των «ταλαίπωρων» αλλοδαπών, όταν οι Έλληνες πολίτες έχουν μετατραπεί σε θηράματα που καθημερινά δολοφονούνται, ληστεύονται, βιάζονται κακοποιούνται από τους αλλοδαπούς.

    Μόνο μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες οι αλλοδαποί λαθροεισβολείς δολοφόνησαν 27 Έλληνες πολίτες, δηλαδή κάθε έξι μέρες δολοφονείται και ένας Έλληνας από αλλοδαπό. Όσον αφορά τις ληστείες του βιασμούς και τις κακοποιήσεις τα περιστατικά είναι πια αμέτρητα αφού οι πολίτες δεν κάνουν πια τον κόπο να τα καταγγείλουν αφού είτε η αστυνομία δεν προλαβαίνει να αντιμετωπίσει τα περιστατικά, είτε μόλις οι αλλοδαποί συλληφθούν ως οι μοντέρνες «ιερές αγελάδες» του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου αφήνονται ελεύθεροι με τους ευεργετικούς όρους του νόμου Καστανίδη.

    Με αφορμή το περιστατικό που καταγράφηκε στο βίντεο διερωτώνται οι εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη αν θα προβούν σε κάποια ανακοίνωση συμπαράστασης στον Έλληνα πολίτη που έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από τον αλλοδαπό όπως είχαν πράξει λίγο καιρό νωρίτερα για τον ξυλοδαρμό αλλοδαπών από Έλληνες για προσωπικές διαφορές.

    Και από την άλλη πλευρά διερωτάται η κυβέρνηση αν η «επανακατάληψη» των πόλεων μας θα γίνει
    εντός του 2012 ή του χρόνου διότι μέχρι τότε θα έχουμε θρηνήσει ακόμα 27 θύματα Έλληνες πολίτες αν συνεχιστούν οι δολοφονίες από τους αλλοδαπούς με αυτούς τους ρυθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς αλβανολάγνους κασωπίτες!!

    Παραλίγο να τον πνίξουν γιατί μιλούσε ελληνικά

    Κοσσοβάροι και μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας κατέβηκαν και στην πόλη των Αγίων Σαράντα για να κάνουν τα μπάνια τους. Μάλλον κάθε χρόνο όλο και πιο πολλοί από το Κοσσυφοπέδιο και από άλλα μέρη της Αλβανίας κατεβαίνουν στην πόλη του Ιονίου, γιατί τα νερά της είναι πιο καθαρά από άλλες παραλίες της Αδριατικής.

    Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι δήλωσαν μερικά άτομα από το Κόσσοβο, που πέρασαν μια βδομάδα στους Αγ. Σαράντα. Το μόνο αρνητικό ήταν που ακούγαμε πάρα πολλά ελληνικά και ενοχληθήκαμε.

    Την ενόχλησή τους οι κύριοι αυτοί την εκφράζουν στις άμεσες επαφές με ελληνικής καταγωγής πολίτες, οι οποίοι αμέριμνοι, ειρηνόφιλοι και νομοταγής συνεχίζουν την καθημερινότητα τους, μην σκεφτόμενοι την απειλή που συμβαδίζει μαζί τους.

    Ο Νίκος από το Μεσοπόταμο, μαζί με τις δυο μικρές αξαδέρφες του, πήγαν για μπάνια στους Αγίους Σαράντα. Πλήρωσαν την ξαπλώστρα και την ομπρέλα και απολάμβαναν την αλμύρα της θάλασσας και τις ακτίνες του ηλίου.

    «Σηκωθείτε και φύγετε, τους είπαν σε παραλιακό ξενοδοχείο, που εκμεταλλεύεται και την παραλία, λες και είναι δική του περιουσία και η θάλασσα και ο ήλιος. Εδώ είναι Αλβανία και όχι Ελλάδα. Εκεί να πάτε να κάμετε τα μπάνια σας». Απίστευτο κι όμως αληθινό.

    Ο νεαρός αρνήθηκε να φύγει γιατί είχε πληρώσει και τα «δίδακτρα» στα αφεντικά. Τότε πρόβαλαν πέντε έξι μπράβοι (ένας θεός ξέρει πούθε κρατεί η σκούφια τους) και τον μαύρισαν στο ξύλο. Σαν δεν έφταναν τα αίματα που κατρακυλούσαν από την κεφαλή του νερού, όταν ακούστηκε μια διαταγή: «Αποτελειώστε τον στην θάλασσα». Σβάρνα τον έχωσαν μέσα στο νερό και σίγουρα θα τον είχαν πνίξει εάν δεν μεσολαβούσαν κάποιοι από τους παραθεριστές.

    Ο Νίκος έκανε μήνυση στην αστυνομία, αφού πήρε και ιατρική διάγνωση κακοποίησης από γιατρό.

    Πέρασε μια εβδομάδα από το περιστατικό. Ούτε ένα αγκάθι δεν μπήκε στα πόδια των αφεντάδων εθνικιστών, που όχι μόνον καταβρόχθισαν τα πάντα, λες και είναι τα μούλκια των παππούδων του, αλλά προετοιμάζονται και για νέα θύματα.

    Ποιος θα προστατέψει τους ελληνικής καταγωγής πολίτες από την εθνικιστική μαυρίλα που είναι έτοιμη να καταμαυρίσει το χώρο μας;

    πηγή: ΣΦΕΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσοχή! Σεξουαλικά υποσυνείδητα μηνύματα για παιδιά!
    http://afipnisoy.blogspot.com/2012/06/blog-post_1031.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εἶναι φασιστικὸν τὸ νὰ ἀντιδρᾶς στὸν βιασμό σου!
    Εἶμαι ἀπὸ τὴν μία πολὺ ἐκνευρισμένη, μὲ τὸ «ἀντιφασιστικὸν» συλλαλητήριον ποὺ διοργάνωσαν οἱ δουλέμποροι, πρὸ κειμένου νὰ ἀνακόψουν τὴν πορεία γιὰ συμπαράστασιν στὴν Μυρτούλα.
    Τὴν 15χρονη Μυρτούλα, ποὺ τὸ πακιστανικὸ κτῆνος τὴν ἀπέκοψε ἀπὸ τὴν ζωή.
    Στὸ Ἑλλαδοκαφριστὰν ὅμως σήμερα εἶναι φασιστικὸν τὸ νὰ ἀντιδρᾶς στὸν βιασμό σου!
    Ἐν ᾦ εἶναι ἀντιφασιστικὸν τὸ νὰ ὑπερασπίζεσαι τὸν βιαστὴν τῶν ἄλλων!
    Εἶναι φασιστικὸν νὰ εἶσαι 15χρονη καὶ νὰ πηγαίνῃς διακοπὲς μὲ τὴν οἰκογένειά σου.
    Ἀλλὰ εἶναι ἀντιφασιστικὸν τὸ νὰ ὑπερασπίζεσαι ὅλα τὰ ὑπάνθρωπα κτήνη ποὺ ἔρχονται νὰ βιάσουν 15χρονα.
    Εἶναι φασιστικὸν νὰ ἀξιώνῃς τὴν ἐλευθερία σου καὶ τὴν αὐτοδιαχείρισίν σου!
    Ἀλλὰ εἶναι ἀντιφασιστικὸν τὸ νὰ ὑπερασπίζεσαι αὐτοὺς ποὺ ἀπαγορεύουν τὸ δικαίωμα ὑπάρξεως στὶς γυναῖκες, καὶ δὴ στὰ παιδιά!

    Ἔχω ἀρκετὲς φορὲς ἀναρωτηθεῖ γιὰ τὸν ῥόλο τῶν εἰσαγγελέων, τῶν δικαστῶν καὶ τῶν κρατικῶν λειτουργῶν σὲ αὐτὸν τὸν τόπο.
    Δὲν ἔχει περάσει ἡμέρα ποὺ νὰ μὴν γελοιοποιοῦν μόνοι τους τοὺς τίτλους, τὶς θέσεις καὶ τὰ πτυχία τους!
    Ἀλλὰ ἐδῶ συζητᾶμε γιὰ ἕνα παιδί, τοῦ ὁποίου ἕνα κτῆνος κατέστρεψε τὴν ζωή!
    Αὐτὸ τὸ κτῆνος, ἐν τελῶς παρανόμως, ἐχαρακτηρίσθῃ ὥς ἀνήλικον, διότι βόλευε τοὺς «ὑπερασπιστὲς τῶν ὑπανθρωπίνων δικαιωμάτων» Καὶ δὲν ἀντέδρασε κανεῖς! Μᾶς τὸ στόλισαν κι αὐτό!
    Τὴν στιγμὴ ποὺ ὅλη ἡ Ἑλλὰς ἔχει μουδιάσει, ἀπὸ ἕναν ἀκόμη βιασμό, ὁ ὁποῖος προῆλθε, κατὰ τὴν ὁμολογία τοῦ κτήνους, διότι εἶδε τὸ παιδὶ αἱμόφυρτο, ἐπίσης μόνον τὰ τυπικὰ συνέβησαν. Τὰ οὐσιώδη ἀκόμη οὔτε στὸν ὕπνο μας!
    Τὸ παιδὶ χαροπαλεύει καὶ οἱ κρατοῦντες κάνουν διακοπές!
    Ἀφῆστε δὲ τὸ χθεσινό!
    Δὲν μὲ ἐνδιαφέρει πόσοι ἀνώμαλοι συστρατεύθησαν μὲ τοὺς ἀνεγκεφάλους τοῦ ὑπανθρωπίνου συλλαλητηρίου.
    Ἄλλως τέ, ἀπὸ ἀνωμαλία πήξαμε.!
    Δὲν βρέθηκε ὅμως οὔτε ἕνας δικαστής, οὔτε ἕνας κρατικός λειτουργός, οὔτε ἕνας εἰσαγγελεύς νά ἀντιδράσῃ;
    Ἐδῶ συζητᾶμε γιὰ πρόθεσιν ὑποθάλψεως ἐγκληματία!
    Ἐδῶ συζητᾶμε γιὰ ἀθώωσιν κτήνους!
    Ἐδῶ συζητᾶμε γιὰ ἐπιβράβευσιν συμπεριφορᾶς ποὺ διώκεται ποινικά!
    Καὶ οἱ ἀρμόδιοι κωφεύουν;

    Γιατί δέν παραιτεῖστε «κυρίες» καί «κύριοι»;
    Ἤ ὀρθότερα, γιατί δέν δένετε μίαν πέτρα στούς τρυφηλούς λαιμούς σας, πρό κειμένου νά μᾶς ἀφήσετε χρόνους;
    Ποιός σᾶς ἔδωσε τό δικαίωμα νά τρωγοπίνετε εἰς βάρος μας δίχως νά ἐπιδεικνύετε τόν πρέποντα σεβασμό σέ ἀνθρώπινες ἀξίες;
    Ἐάν ἦταν τό δικό σας παιδί θύμα αὐτοῦ τοῦ κτήνους, θά συμπεριφερόσασταν μέ τόν αὐτόν τρόπο;

    Οὔτε νὰ σᾶς φτύσω πλέον δὲν ἀντέχω… Τόσο σιχαμεροὶ καταντήσατε…. Περισσότερο δὲν γίνεται…

    Ξέρετε τί ἀκριβῶς κάνετε ἐσεῖς οἱ ἠλίθιοι διαχειριστές τῆς ἐννόμου τάξεως; Ἀθωώνεται τὸ ἔγκλημα! Τοὺς λέτε νὰ περάσουν καὶ νὰ ἐξακολουθήσουν τὸ ἔργο τους! Ξέρετε ποιός εἶναι τελικῶς χειρότερος κι ἀπό τό κτῆνος τῆς Πάρου! Ἐσεῖς! Μόνον ἐσεῖς!

    Κι αὐτὸ ἀκόμη καὶ τώρα, δὲν ἀντέχεται, δὲν συγχωρεῖται καὶ δὲν παραγράφεται!

    Φιλονόη.

    Υ.Γ. Ἀπὸ τὴν μία λέω πὼς ἀρκεῖ… Πονάει ἤδη πάρα πολὺ ἔως τώρα… Ἀπὸ τὴν ἄλλην ὅμως λέω συνεχίστε… Πρέπει νὰ τὰ δοῦμε καὶ νὰ τὰ ζήσουμε ὅλα! Πρέπει νὰ ξέρουμε ὅλους τοὺς λόγους γιὰ τοὺς ὁποίους πρέπει νὰ τελειώνουμε μαζύ σας!!!!!

    http://filonoi.gr/einai-fasistiko-na-antidras-ston-biasmo-soy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. poioi einai oi doylemporoi?
    poioi organosan to antiratsistiko ?
    oi anomaloi toy antasia
    pesta ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η 15χρονη Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της

    Η μητέρα της, μιλώντας στην εφημερίδα Real News αναφέρει ότι το κορίτσι άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια του, πριν από λίγες ημέρες και ότι οι γιατροί αρχίζουν να είναι όλο και πιο αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της, ενώ η ίδια πιστεύει ότι η κόρη της θα βγει νικήτρια από αυτή τη μεγάλη μάχη.

    Οι γιατροί τονίζουν ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι σοβαρή και θα χρειαστεί πολύς χρόνος για την ανάρρωση της κοπέλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. GREEKALERT: ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ;;;;
    θΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ ΔΉΘΕΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;;;
    Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ;


    Πλήρης ανατροπή δεδομένων στο περιστατικό.
    Ενας αλλοδαπός φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας ενός 20χρονου Μαροκινού -και όχι Ιρακινού όπως είχε αναφερθεί- τον περασμένο Αύγουστο, στο κέντρο της Αθήνας και η οποία είχε αποδοθεί αρχικά σε ρατσιστική επίθεση!
    Σύμφωνα με στοιχεία και μαρτυρίες που φέρεται να έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί ο 20χρονος δέχθηκε τα κτυπήματα ενός αλλοδαπού με ογκώδες αντικείμενο και ύστερα με ένα μαχαίρι, μετά από απόπειρα κλοπής...
    Πλήρης ανατροπή σε όλα τα δεδομένα του περιστατικού που είχε προκαλέσει αίσθηση πριν από ένα μήνα με καταδικαστικές δηλώσεις πολιτικών παραγόντων, που μιλούσαν για «ρατσιστικό μένος αγνώστων».
    Ο 20χρονος τραυματίσθηκε θανάσιμα - το πρωί της 11ης Αυγούστου 2012 - στην οδό Αναξαγόρα ύστερα από συμπλοκή με αγνώστους.
    Αρχικώς είχε αναφερθεί ότι ο 20χρονος ήταν Ιρακινής καταγωγής, όμως από νεώτερες έρευνες διαπιστώθηκε ότι κατάγεται από το Μαρόκο και είχε αλλοιώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Σε πρώτη φάση δόθηκε η εντύπωση ότι η δολοφονία του 20χρονου ήταν έργο ρατσιστών αφού συνδυάσθηκε με ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, με τον ξυλοδαρμό ενός Ρουμάνου μετανάστη από ομάδα μοτοσυκλετιστών με μαύρα ρούχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...