Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Στα "κάγκελα" η ΝΔ για το αντάρτικο πόλεων του ΣΥΡΙΖΑ - Απάντηση "ανταρτών" (βίντεο)

Το έστειλε ο χρήστης "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ"


'Εντονη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε η αποκάλυψη του για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ιφικράτη Αμυρά, το οποίο εμφανίζεται σε βίντεο να καλεί σε αντάρτικο πόλεων, αλλά και τις κορώνες περί "ιερής σκυτάλης του ψηφίσματος των Κορυσχάδων" από την Ρ.Δούρου. 

Στην ανακοίνωση του Γιάννη Μιχελάκη αναφέρεται:

«Σοκ προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα.»

Κατά τον Γιάννη Μιχελάκη ο εν λόγω διατηρεί προνομιακή σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. «Αρχικά, άλλωστε, είχε περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας, όπως αυτό ανακοινώθηκε με επίσημο δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ (και δημοσιεύθηκε στις 21 Απριλίου στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», και σε όλα τα ΜΜΕ) αλλά μετά από το σάλο που προκλήθηκε, αποσύρθηκε διακριτικά, χωρίς όμως να διαγραφεί ποτέ.

» Ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες απόψεις τις αποσιωπά, αλλά δεν τις καταδικάζει. Τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει. Οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει. Το σοκ που προκαλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιθωριακές συνιστώσες του στους Έλληνες πολίτες, άλλοτε ως οπαδοί του τρομοκράτη Κουφοντίνα, άλλοτε ως καθοδηγητές αντάρτικου πόλεων, άλλοτε ως προστάτες των κουκουλοφόρων, συγκλονίζει τους Έλληνες. Οι πρακτικές, όμως, αυτές δεν θα περάσουν» καταλήγει.

Μάλιστα ο κ. Μιχελάκης παραπεμπει και το σχετικό βίντεο:


Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ χιουμοριστική, αλλά ουδόλως διαφωτιστική: «Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα και βγάζω τα παπούτσια μου να μη βραχεί η ομπρέλα. Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως.

»Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εν συνεχεία εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση όπου αρνείται κατηγορηματικά ότι ο Ι.Αμυράς είναι στέλεχος του κόμματος και απαντά με σκληρούς χαρακτηρισμούς στη ΝΔ.

8 σχόλια:

  1. ΖΙΖΕΚ ο πνευματικός πατέρας του ΤΣΙΠΡΑ -ΒΙΝΤΕΟ
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΣΑ
    http://www.youtube.com/watch?v=jr_EIr3YXJI&feature=player_embedded

    Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 24ωρα με τη Συγγρού να δίνει στη δημοσιότητα νέο βίντεο και να τονίζει ότι ο «καθοδηγητής του Α. Τσίπρα ονειρεύεται τριτοκοσμικές επαναστάσεις τύπου Βιετνάμ και Κούβας, με μπροστάρη τον Α. Τσίπρα».

    Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Γ. Μιχελάκης: "Είναι θετικό το γεγονός ότι ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Παπαδημούλης παραδέχονται σήμερα ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς είναι στέλεχος μιας από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, το ΔΗΚΚΙ. Πριν 24 ώρες έλεγαν επισήμως, ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί του. Σήμερα παραδέχονται ότι είναι μέλος τους".

    Και συνεχίζει ο Γ. Μιχελάκης, "Χθες ρωτούσαμε τον κ. Τσίπρα γιατί δεν έδινε επί της ουσίας απάντηση: Γιατί δεν διαγράφει άμεσα το συνεργάτη του και γιατί δεν καταγγέλλει τις επικίνδυνες απόψεις του κ. Αμυρά; Η απάντηση σήμερα δίδεται από τον καθοδηγητή του κ. Τσίπρα κ. Ζίζεκ, ο οποίος με σοκαριστικό τρόπο “επικαλείται τη βία και τον τρόμο ως μέσα για να επιβληθούν οι απόψεις του”. Και ονειρεύεται στην Ελλάδα, τριτοκοσμικές επαναστάσεις τύπου Βιετνάμ και Κούβας, με μπροστάρη τον κ. Τσίπρα. Η απάντηση δίδεται επίσης, από το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Δημοσθένη Παπαδάτο - Αναγνωστόπουλο, ο οποίος στη γραμμή Αμυρά δηλώνει ότι “απαιτούνται συγκεκριμένα ποσά βίας, ώστε να έλθει ο σοσιαλισμός”, δεν πιστεύει ότι “η ελευθερία του τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου” και ότι δεν πρέπει “οι πολιτικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ να εξαντλούνται σε δελτία Τύπου αγχωμένα στη νομιμοφροσύνη”.

    Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταγγέλλει τις περιθωριακές αυτές απόψεις, γιατί είναι κυρίαρχες μέσα στο κόμμα τους. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑ για μετανάστευση:Μια άλλη... διαφορετική ανάγνωση
    Στο πλαίσιο της πρόσφατης δημοσιοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος του Συριζα, έγιναν γνωστές και οι θέσεις του για το μεταναστευτικό πρόβλημα που βιώνει η χώρα. Μια διαφορετική ανάγνωση των προτάσεων αυτών επιχειρούμε να κάνουμε στο κείμενο που ακολουθεί.

    Ξεκινώντας από την αρχή του κειμένου ο Συριζα ξεκινά την διάγνωση του προβλήματος από το Δουβλίνο ΙΙ επιχειρώντας την απομόνωση όλων των υπόλοιπων αιτιών που οδηγούν στο πρόβλημα.

    Έτσι πιο συγκεκριμένα λένε:

    « Η μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, έτσι όπως εκφράζεται από το Σύμφωνο Μετανάστευσης και τον Κανονισμό Δουβλίνο 2, μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών».

    Σχόλιο:

    Πρώτη σοβαρή ανακρίβεια και όχι τυχαία διατυπωμένη βέβαια. Ερμηνεύει τη μισή και μόνο αλήθεια. Οι συντάκτες του κειμένου ρίχνουν τη συνολική ευθύνη στο Δουβλίνο ΙΙ, για το ότι η χώρα έχει καταλήξει ένα «τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών» παραβλέποντας βέβαια το γεγονός ότι η κατάντια αυτή δεν οφείλεται μόνο στο Δουβλίνο ΙΙ, αντίθετα ο κυριότερος λόγος είναι η κατάρρευση του συστήματος ασφάλειας στα σύνορα παράλληλα με την παντελής έλλειψη απελάσεων.

    Προσέξτε ακόμη πόσο επιμελώς οι συντάκτες του κειμένου αποφεύγουν να αναφέρουν τον όρο παράνομος μετανάστης και μάλιστα για λόγους εντυπώσεων βάζουν πρώτα τη λέξη «πρόσφυγες» και μετά τη λέξη «μετανάστες» για προφανείς λόγους.

    Θα μπορούσαν όμως να μας πουν εάν το Δουβλίνο ΙΙ –χωρίς, επαναλαμβάνουμε η διαπίστωση για το συγκεκριμένο σκέλος να είναι λάθος- ευθύνεται για τη μετατροπή της χώρας σε στρατόπεδο, τι γινόταν πριν την υπογραφή της συγκεκριμένης συνθήκης το Φεβρουάριο του 2003;

    Τι γινόταν με τους λαθραίους μετανάστες πριν το 2003 πριν δηλαδή την υπογραφή της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ; Να θυμίσουμε εμείς εάν δεν θυμούνται οι ίδιοι:

    Μεταξύ των ετών 1992 –όταν άρχισε δηλαδή η μαζική φυγή «προσφύγων» από τις αταξικές κοινωνίες του υπαρκτού σοσιαλισμού- μέχρι και το 2000 συνελήφθησαν μέσα στη χώρα ως παράνομοι διαμένοντες μετανάστες 937.627 άτομα, ενώ 1.071.888 άτομα συνελήφθησαν στα σύνορα για απόπειρα παράνομης εισόδου, και είναι παντελώς άγνωστο πόσοι από αυτούς πέρασαν τελικά στην επικράτεια και πόσοι όχι. Εκτιμάται πάντως πως η συντριπτική πλειοψηφία το κατάφερε.

    Θέλουν να μάθουν και τι έγινε και μεταξύ των ετών 2001 και 2003 όπου και η περίφημη υπογραφή του Δουβλίνο ΙΙ; Πόσοι συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο; 328.859 άτομα εκ των οποίων 246.573 προερχόμενοι από την Αλβανία.

    Πόσοι από αυτούς έφυγαν για την Ευρώπη; Ελάχιστοι.

    Δεν είναι λοιπόν μόνο το Δουβλίνο ΙΙ που είναι ο μοναδικός παράγοντας για την για τη μετατροπή της χώρας σε «στρατόπεδο συγκέντρωσης» αλλά ένας συνδυασμός παραγόντων γεωπολιτικής φύσης αλλά και ελληνικής ανικανότητας

    Μια από τις αιτίες είναι η μαζική προσέλευση στη χώρα παράνομων μεταναστών από χώρες του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ –της ίδιας ή της συγγενούς εν πάση περιπτώσει ιδεολογίας που έχει και το ΣΥΡΙΖΑ- όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία ή Πολωνία και ενός μεγάλου αριθμού από «Δημοκρατίες» της πρώην ΕΣΣΔ.

    Τους αριθμούς αυτούς δεν τους δημιούργησε ούτε η Ελλάδα, ούτε η ΕΕ, αλλά η κατάρρευση ενός συστήματος που η ιστορία το έβαλε οριστικά στο ντουλάπι που «διατηρεί επιμελώς» μαζί με άλλους σκελετούς.

    Έτσι ακόμη και αν δεχθούμε τον όρο «Πρόσφυγες» κατά ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε παρά να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι ο υπαρκτός σοσιαλισμός ή κομμουνισμός - ή όπως αλλιώς ονομαζόταν αυτό το σύστημα- με την κατάρρευση του δημιούργησε αναπόφευκτα πρόσφυγες. Μεγάλο το επίτευγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τώρα το καλύτερο όλων: Οι «προτάσεις»!

    Δείτε τι θα επιδιώξει ο Συριζα μόλις –εάν- γίνει κυβέρνηση:

    1 Την αποσύνδεση της χορήγησης άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων.

    Με άλλα λόγια κύμα μαζικών «νομιμοποιήσεων». ΟΥΔΕΙΣ όμως δεν ξέρει σήμερα ΠΟΣΟΙ παράνομοι μετανάστες βρίσκονται στην Ελλάδα και τα αποτελέσματα της πρόσφατης απογραφής αργούν ακόμη, έτσι δεν γνωρίσουμε πόσοι πρόκειται να νομιμοποιηθούν. Όλοι οι αριθμοί «παίζουν» πάντως : από 1 έως και 2 εκατ.

    2 Τη διευκόλυνση της οικογενειακής επανένωσης.

    Προσέξτε πρώτον ότι δεν διευκρινίζει ποιους αφορά η «επανένωση» αυτή, αντίθετα το αφήνει επιτηδευμένα αόριστο.

    Ακόμη όμως και αν δεχθούμε το γεγονός ότι αφορά μόνο τους νόμιμους, ποιους νόμιμους ακριβώς εννοεί; Αυτούς που υπάρχουν σήμερα, (620.000 το 2011), ή αυτούς που πρόκειται να «νομιμοποιηθούν» μαζικά; Και τι πει επανένωση οικογενειών;

    Η επανένωση αφορά δύο τινά: Ή τους βοηθούμε να γυρίσουν πίσω ώστε να επανενωθούν με τις οικογένειές που έχουν αφήσει στις πατρίδες τους , ή το αντίθετο.

    Ο Συριζα βέβαια δεν εννοεί το πρώτο, απλά το αναφέραμε για να ευθυμήσουμε λίγο. Φυσικά και εννοεί το δεύτερο, Φανταστείτε 1 και πλέον εκατ. αλλοδαποί να κουβαλήσουν και όλο τους το σόι στην Ελλάδα. Θα είναι το τέλος της Ελληνικής κοινωνίας έτσι όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα.

    3 Τη διευκόλυνση της πολιτογράφησης, προπάντων για παιδιά μεταναστών.

    Εδώ έχουμε μέτρα a la USA. Να γίνει η Ελλάδα ένας τεράστιο μαιευτήριο όπου τα παιδία που θα γεννούνται εδώ θα παίρνουν την Ελληνική υπηκοότητα. Όπως ακριβώς στα σύνορα Μεξικό-ΗΠΑ με χιλιάδες εγκύους να στοιβάζονται στα σύνορα, για να περάσουν, εδώ, ελεύθερα εννοείται, αφού ούτε συνοριοφύλακες θα γίνουμε αλλά και θα δίνουμε το ελεύθερο σε όποιος θέλει είτε να συνεχίσει το ταξίδι του είτε να παραμείνει εδώ.

    Επιγραμματικά το πρόγραμμα του Συριζα για την λαθρομετανάστευση έχει ως εξής: Άνοιγμα των συνόρων στα σημεία εισόδου. Υποδοχή τους σε ανοικτά ξενοδοχεία. Τροφή, ύπνος δωρεάν. Δυνατότητα συνέχισης του ταξιδιού τους στην Ευρώπη, ΕΑΝ το επιθυμούν. Εάν όχι «νομιμοποίηση» με δυνατότητα πρόσκλησης όλου του «σογιού» στην Ελλάδα, τα τέκνα των οποίων θα παίρνουν την Ελληνική υπηκοότητα. Και όλα αυτά την ώρα οι που οι Έλληνες πρακτικά λιμοκτονούν και αυτοκτονούν!

    Εάν αυτή δεν είναι εθνικά προδοτική πολιτική, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

    Θα μπορούσαμε να πούμε και άλλα για το εγκληματικό πρόγραμμα αυτό του Συριζα για τον Έλληνα πολίτη κύρια της δύσμοιρης αυτής χώρας, αλλά δεν υπάρχει λόγος, καθώς είναι ανάξιο περαιτέρω σχολιασμού. Τα κύρια σημεία αυτού του απαράδεκτου προγράμματος παρουσιάστηκαν ήδη, εάν δε αυτό τεθεί σε εφαρμογή δυστυχώς θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες ήττες του Ελληνισμού που έχει βιώσει στην μακραίωνη ιστορία του.

    ΥΓ Ο πρόεδρος του κόμματος μάλιστα είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως τα ανωτέρω αποτελούν αρχές δικές του και του ιδεολογικού του στίγματος δηλώνοντας παράλληλα και ουμανιστής. Ας ελπίσουμε ότι ο Ελληνικός λαός δε θα δώσει την ευκαιρία στον πρόεδρο του Συριζα να κάνει επίδειξη του «ουμανισμού» αυτού, εξοντώνοντας ότι έχει απομείνει από την Ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια ξεκολατε... Στο ΣΥΡΙΖΑ πήγε ολο το βρωμικο ΠΑΣΟΚ του δημοσιου για αυτο θα κερδισουν τισ εκλογεσ.. θα μας το παιζουν και επαναστατεσ μετα οι πασοκοι... http://www.youtube.com/watch?v=KUVswvTo6VY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ...!!!

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΛΟΜΠΑΧΑ ΣΤΗΝ ΡΕΝΑ ΜΑΛΙΑ ΝΤΑΕΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
    ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για ανηλίκους
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΞΤΕΤΟ ΣΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    defence-point.gr._ Υπέμεινε το μαρτύριό του με απίστευτη ηρεμία και έφυγε από τη ζωή με έναν τρόπο που παραπέμπει σε άλλες εποχές και τους μάρτυρες της χριστιανικής πίστης. Κι όλα αυτά συνέβησαν το σωτήριο έτος 2012 στην Τυνησία, στη μοναδική χώρα όπου η Τουρκία του Ερντογάν διαθέτει πραγματική επιρροή. Άραγε τι θα πει η χώρα που φιλοδοξεί να αναδειχθεί σε ηγέτιδα του μουσουλμανικού κόσμου;

    Ο δήμιός του, προφανώς ανώμαλος φανατικός ισλαμιστής, οπαδός όσων αναφέρουν ότι οι «άπιστοι» πρέπει να θανατώνονται με τον πιο φριχτό τρόπο διότι αυτό είναι το θέλημα του Αλλάχ. Και οπλισμένος με την πεποίθηση της «Θείας εντολής» έκοβε επί δύο λεπτά το κεφάλι του συνανθρώπου του φωνάζοντας «ο Θεός είναι μεγάλος» και συνέχιζε να πανηγυρίζει κρατώντας το λάφυρο στα χέρια του. Η εκτέλεση δεν έγινε καν όπως στη Σαουδική Αραβία για παράδειγμα (σε εγκληματίες), μία και έξω… Το «αμάρτημα» που διέπραξε ήταν το ότι αλλαξοπίστησε και ασπάσθηκε τον Χριστιανισμό…

    Είναι δυνατόν να υπάρχει Θεός – δυνάστης και όχι ο Θεός της αγάπης; Για να αποδώσουμε όμως τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το φρικιαστικό βίντεο μεταδόθηκε από την αιγυπτιακή τηλεόραση με τον προοδευτικό παρουσιαστή να είναι συγκλονισμένος και να αναφωνεί: «Είναι δυνατόν να είναι αυτό το Ισλάμ;» Δυστυχώς ένα κομμάτι της ισλαμικής θρησκείας είναι…

    Προβληματιστήκαμε πολύ αν θα έπρεπε να παρουσιάσουμε το συγκεκριμένο βίντεο για προφανείς λόγους. Αποφασίσαμε να παραπέμψουμε απευθείας στη διεύθυνση όπου το εντοπίσαμε, προειδοποιώντας παράλληλα ότι το θέαμα είναι αποτρόπαιο και δεν είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ μόνο για ανηλίκους. Οι φίλοι μας δεν χρειάζεται καν να το επισκεφθούν και να το παρακολουθήσουν. Η περιγραφή που κάναμε είναι ακριβής. Είναι όμως απίστευτο το να διαπιστώνεις την αγριότητα του ζώου που λέγεται άνθρωπος…

    Ας προσέξουμε τουλάχιστον στο εσωτερικό της χώρας διότι φορείς τέτοιων ιδεών και απόψεων, όσο και να μας φαίνεται αδύνατο, υπάρχουν και στην πατρίδα μας, άρρωστα άτομα που ζουν και αναπνέουν για τον «ιερό πόλεμο» (τζιχάντ) εναντίον των «απίστων», όλων μας που επιμένουμε να πιστεύουμε και να υποστηρίζουμε ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να πιστεύει τον Θεό που επιθυμεί και να γίνεται η επιλογή του απόλυτα σεβαστή.

    Φανταζόμαστε ότι όλος ο χριστιανικός κόσμος, ανεξαρτήτως δόγματος, έχει μπροστά του μια περίπτωση ενός νεομάρτυρα Αγίου και είναι θέμα χρόνου η αγιοποίησή του…

    Επαναλαμβάνοντας την ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για το περιεχόμενο του βίντεο, δίνουμε τη διεύθυνση που αποδεικνύει του λόγου το αληθές:

    http://www.meforum.org/3256/tunisia-muslims-slaughter-christian-conver

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ

    Το πραγματικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για το μεταναστευτικό

    http://www.youtube.com/watch?v=USfAbtOmKqc&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. bloger bale se parakalo autes ti eidisoules poy einai afieromenes stous apantaxou proodeutikoys tou xorioy mas pou akomi kai an tous kleboun to paizoun "antiratsistes"...
    Κέρκυρα: ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ εγκαταστάθηκαν με το "έτσι θέλω" σε ξένο σπίτι!
    http://hellenicrevenge.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2083.html


    Σύλληψη 7 αλλοδαπών για κλοπές, φθορές ξένης ιδιοκτησίας, οπλοκατοχή...
    http://tinyurl.com/cn7rute

    Συνέλαβαν 19χρονο Βούλγαρο με μαχαίρι, στην πόλη
    http://tinyurl.com/c4nvz9d

    Διέρρηξαν καφετέρια στην Ι. Θεοτόκη
    http://tinyurl.com/c6zh8hw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΜΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΑΛΕΥΟΥΝΕ ΨΗΦΟΥΣ; ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΜΑ ΤΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ. ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΜΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΦΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ. Γ@ΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...