Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Αναγνώστης ζήτησε να δημοσιευθούν οι παρακάτω ειδήσεις εγκληματικότητας στην Κέρκυρα


Κέρκυρα: ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ εγκαταστάθηκαν με το "έτσι θέλω" σε ξένο σπίτι!


 Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά επτά αλλοδαποί είχαν μπει στο σπίτι μιας γυναίκας και... το είχαν κάνει δικό τους! Μάλιστα είχαν προκαλέσει και ζημιές. Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ οι αλλοδαποί, διαφόρων εθνικοτήτων, ηλικίας από 18 έως 34 ετών.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε έλεγχο που έκαναν στο σπίτι της 79χρονης γυναίκας, στην Ανάληψη Κέρκυρας, η οποία απουσιάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι επτά αλλοδαποί είχαν εγκατασταθεί και έμεναν στο σπίτι, αφού προηγουμένως είχαν παραβιάσει τις πόρτες και τα παράθυρα, προκαλώντας φθορές 
ενώ είχαν κλέψει τρόφιμα, μία τηλεόραση και άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή ενός 22χρονου Παλαιστίνιου, βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 11 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.


Σύλληψη 7 αλλοδαπών για κλοπές, φθορές ξένης ιδιοκτησίας, οπλοκατοχή...

Σε εφτά συλλήψεις αλλοδαπών, διαφόρων εθνικοτήτων, ηλικίας 18 έως 34 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τη Δευτέρα, το βράδυ.
Κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, κλοπής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, οπλοκατοχής και παράνομης παραμονής στη Χώρα.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους επτά αλλοδαπούς σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην οικία 79χρονης Κερκυραίας στην Ανάληψη, η οποία απουσιάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι επτά αλλοδαποί είχαν εγκατασταθεί και διέμεναν στην οικία, αφού προηγουμένως είχαν παραβιάσει τις πόρτες και τα παράθυρα αυτής, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές φθορές και είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό της τρόφιμα, μία τηλεόραση και άλλα αντικείμενα.
Στην κατοχή ενός 22χρονου Παλαιστίνιου, βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 11 εκατοστών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συνέλαβαν 19χρονο Βούλγαρο με μαχαίρι, στην πόλη

maxairwma
Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 19χρονος Βούλγαρος για παράνομη κατοχή όπλου (μαχαίρι).
Ο 19χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή του παράνομα, ένα μαχαίρι μήκους έντεκα εκατοστών.
Ο 19χρονος Βούλγαρος θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Διέρρηξαν καφετέρια στην Ι. Θεοτόκη

astinomia
Ακόμα μια διάρρηξη σε κατάστημα μέσα στην πόλη της Κέρκυρας, καταγγέλθηκε την Δευτέρα το πρωί.
Πρόκειται για μια διάρρηξη ενός καφέ μπαρ στην οδό Ιωάννου Θεοτόκη, κατά την οποία άγνωστοι δράστες σπάζοντας το τζάμι της κεντρικής εισόδου, μπήκαν μέσα στο κατάστημα και έκλεψαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

1 σχόλιο:

  1. Ο Ιωάννης Καποδίστριας ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΓΕΝΕΙΣ"..

    http://www.youtube.com/watch?v=20xaEN_TUE0&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...