Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πώς να εντυπωσιάσεις κοπέλες και να γίνεις… ρεζίλι! (video)

5 σχόλια:

  1. Βάλε και αυτό το βίντεο που γίνεται και ο Μπενιζέλος ρεζίλι... χαχαχα http://www.youtube.com/watch?v=Kpt5npGSijw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλε και αυτό.. πήγε να ληστέψει την Γιαπωνέζα και τις έφαγε με στύλ! http://4.bp.blogspot.com/-TM-H6g85rrk/T9M1OuIrYFI/AAAAAAAAYZk/_r860yFNBV8/s1600/She-knows-wrestling_o_107001.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το φυσατε και δεν κρυωνει το αποτελεσμα παλιοκουμουνια και εκεινη η χαστουκισμενη η λιανα σας αποκαλεσε τον ελληνικο λαο φασιστες επειδη ψηφισαν χρυση αυγη, οχι επρεπε να ψηφισουμε τους προδοτες του κκε

    ο λαος ξυπναει και ψηφιζει πατριωτικα κομματα αντε καλη χωνεψη και στις επομενες εκλογες και εξω απο την βουλη
    σπιτακια σας να ξεβρωμισει το κοινοβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ-ΜΠΑΧΟΣ(ΠΑΧΥΣ-ΚΟΛΟΣ)

    Οι κομμουνιστές στην Αυστραλία χρησιμοποιούν τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων ως όπλο για να χτυπήσουν την οικογένεια και εκκλησία
    ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Μάρξ- Ένγκελς, «Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος», έκδ. Παπακώστα 1965, σελ. 4749).

    «Κατάργηση της οικογένειας. Ακόμα και οι πιο ριζοσπάστες αγανακτούν γι' αυτή την επαίσχυντη πρόθεση των κομμουνιστών... Οι αστικές φλυαρίες για την οικογένεια και την ανατροφή, για τις προσφιλείς σχέσεις των γονιών με τα παιδιά, γίνονται τόσο πιο αηδιαστικές, όσο περισσότερο, εξαιτίας της μεγάλης βιομηχανίας, σπάνε όλοι οι οικογενειακοί δεσμοί για τους προλετάριους…. Ο αστικός γάμος είναι στην πραγματικότητα η κοινοκτημοσύνη των παντρεμένων γυναικών. Το πολύ πολύ θα μπορούσαν να κατηγορήσουν τους κομμουνιστές ότι θέλουν στη θέση μιας υποκριτικά σκεπασμένης κοινοκτημοσύνης των γυναικών να βάλουν μια επίσημη, ανοιχτόκαρδη κοινοκτημοσύνη των γυναικών».
    Surry Hills, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία, (LifeSiteNews.com) - Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Αυστραλίας έχει συνειδητοποιήσει ότι στην δημόσια συζήτηση που γίνεται στην χώρα για τον «επαναπροσδιορισμό του γάμου», (όχι ως μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας), ο «επαναπροσδιορισμός» του πανάρχαιου θεσμού του γάμου αποτελεί ένα ζωτικής σημασίας πυλώνα του πολέμου των μαρξιστών ενάντια στην Εκκλησία την οποία θεωρούν "δεκανίκι του καπιταλισμού".
    «Η προτεραιότητα για τους κομμουνιστές δεν είναι τα “δικαιώματα των ομοφυλοφίλων”, αλλά η συνεχιζόμενη επίθεση κατά της οικογένειας», έγραψε.

    Ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς έγραφαν στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο το σχέδιό τους για την εφαρμογή της «κατάργησης της οικογένειας», «της αντικατάστασης της εκπαίδευσης στο σπίτι (από τους γονείς) με την κοινωνική» και την εισαγωγή «μιας ανοιχτά νομιμοποιημένης κοινοκτημοσύνης των γυναικών» (οι γυναίκες να μοιράζονται σε όλους).

    Σε μια πρόσφατη εκδήλωση αυτού του «πολέμου κατά της οικογένειας» , η Μαριέλα Κάστρο, η ανιψιά του Κουβανού ηγέτη Φιντέλ Κάστρο και κόρη του κυβερνώντος Κουβανού προέδρου Ραούλ Κάστρο, επισκέφθηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες για να υποστηρίξει τον "γάμο" μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

    ΠΗΓΗ:
    http://www.lifesitenews.com/news/aussie-communists-strike-blows-against-the-church-and-capitalism-with-same/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...