Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

5 ΝΕΚΡΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΟΤΟΥ «MONSTER»;- ΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ «ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ» ΤΗΣ FDA ΤΩΝ ΗΠΑ


ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΙΑΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ-ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ...
Στο «μικροσκόπιο» της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ έχει βρεθεί το ενεργειακό ποτό με το όνομα «Monster», καθώς φαίνεται πως συνδέεται με πέντε περιστατικά θανάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα, ένα από τα περιστατικά αφορά σε μια 14χρονη που έπαθε καρδιακή προσβολή. 

Το άτυχο κοριτσάκι, είχε καταναλώσει δύο ποτά «Monster» μέσα σε ένα 24ωρο και πέθανε έξι ημέρες αργότερα, ενώ  οι γονείς της έχουν κινηθεί δικαστικά κατά της εταιρείας. Σύμφωνα, ακόμη, με την εκπρόσωπο Τύπου της FDA, Σέλι Μπέρτζες, οι σχετικές καταγγελίες κατατέθηκαν από το 2009 έως τον περασμένο Ιούνιο. 


Το «Monster» είναι το πρώτο σε πωλήσεις ενεργειακό ποτό στις ΗΠΑ, ενώ πωλείται και στην Ελλάδα.  Είναι ενεργειακό ποτό υψηλής περιεκτικότητας σε καφεΐνη, όπως το «Red Bull», το «Rockstar», «το AMP» και το «Full Throttle». Η κατανάλωσή τους συνδέεται συχνά με τα πιο ακραία και ριψοκίνδυνα αθλήματα, ενώ είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή στις νέες ηλικίες και συχνά αναμειγνύονται με αλκοόλ. Να σημειώσουμε ότι ο κίνδυνος από τον συνδυασμό καφεΐνης και αλκοόλ ήρθε στο προσκήνιο πριν από δύο χρόνια, όταν Αμερικανοί φοιτητές εισήχθησαν στο νοσοκομείο για δηλητηρίαση που προήλθε από αυτό το συνδυασμό. 

Τα περιστατικά θανάτου που ερευνάται η σχέση τους με το «Monster»  ενδεχομένως κλιμακώσουν τις αντιδράσεις των επικριτών σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλειά των ενεργειακών ποτών. 

Σύμφωνα, πάντως, με την FDA οι κατασκευαστές τροφίμων είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν εκθέσεις στην Υπηρεσία σχετικά με όλα τα σοβαρά περιστατικά εντός 15 ημερών από την παραλαβή τους και να παρέχουν συμπληρωματικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να διαλευκάνουν την υπόθεση. 

Ωστόσο, παράγοντες της αγοράς, επισημαίνουν ότι, παρά τη σοβαρότητα των περιστατικών, δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης κυκλοφορίας των συγκεκριμένων ποτών. Όπως εκτιμούν, είναι πιθανότερη η θέσπιση περισσότερων περιορισμών στην κατανάλωσή τους, παρά η παύση τους από την αγορά.


ΘΕΜΑ 


ΠΡΕΖΑ TV


http://aorata-gegonota.blogspot.gr

16 σχόλια:

  1. Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος, θα προσφέρουν μεγάλη υπηρεσία στο 'Εθνος, αν παραιτηθούν και ''συνταξιοδοτηθούν''
    Δεν μπορούν να κυβερνούν, ως ''ηγέτες'' διεφθαρμένων, ελεεινών, κρατικοδίαιτων, βρώμικων κομμάτων, που κατάστρεψαν ολικά την χώρα. Ειδικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε ένα κράτος δικαίου, θα έπρεπε να ήταν προφυλακισμένος, γιά την ''λίστα Λαγκάρντ'', χώρια τα υπόλοιπα.
    (Γιά την γραφική ''τσόντα'' της συγκυβέρνησης, την υποτιθέμενη ''αριστερή'' ΔΗΜΑΡ, του κυρ Φώτη-Κωλοτούμπα, δεν χρειάζονται σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Ουάου!) Αυτοπυρπολήθηκε τελικά η μαύρη γυναίκα στην Λουιζιάνα, που έλεγε ότι της έβαλε φωτιά η Κου Κλουξ Κλαν!

    Ο αστυνομικός διευθυντής του Winnsboro, Lester Martin ανακοινώνει τον αυτοπυρπολισμό της Μόφιτ

    Η μαύρη γυναίκα από την Λουιζιάνα την οποία υποτίθεται ότι υπέστη εγκαύματα από άνδρες της Κου Κλουξ Κλαν, προκάλεσε η ίδια τις πληγές, λέει το FBI.

    Η 20χρονη Sharmeka Moffitt, πυρπολήθηκε στο Civitan Park στο Winnsboro. Τα γράμματα KKK γράφτηκαν στο καπό του αυτοκινήτου της. Πήρε τηλέφωνο την άμεση δράση και δήλωσε ότι τρεις άνδρες με λευκές κουκούλες της είχαν επιτεθεί.

    Ιατροδικαστικά στοιχεία, ωστόσο, δείχνουν ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα της Moffitt βρέθηκαν στον αναπτήρα που χρησιμοποιήθηκε για να ανάψει η πυρκαγιά.

    Ο Kyle Hanrahan, εκπρόσωπος του γραφείο του FBI στη Λουιζιάνα, είπε: «Τα τραύματα ήταν αυτοτραυματισμός».

    Υπέστη εγκαύματα σε πάνω από το μισό του σώματός της και βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2222266/Sharmeka-Moffitt-Police-say-hate-crime-victim-set-fabricated-race-attack.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gt vallane sto kafeneio sxolikous vathmous ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xamos ginetai sayto to sxolio
    komatikh propaganta toy antarsia
    kai "sproxnoyn" toys dikoys toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συριζαίοι απειλούν τη σωματική ακεραιότητα του Νότη Σφακιανάκη

    Όπως είναι γνωστό, προ ημερών, ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νότης Σφακιανάκης έκανε δηλώσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής σε τηλεοπτικό σταθμό. Το γεγονός προκάλεσε την μήνι των κουλτουριαρο-προοδευτικών θαυμαστών του Στάλιν, του Χότζα, του Τσαουσέσκου, του Πολ Ποτ και άλλων αιμοσταγών κομμουνιστών δικτατόρων. Μάλιστα, η οργή τους για τον καλλιτέχνη δεν περιορίστηκε σε ειρωνείες περί της… ποιότητας των τραγουδιών του (τώρα τη θυμήθηκαν την… ποιότητα;), αλλά και σε έμμεσες πλην όμως σαφέστατες απειλές, κατά της σωματικής του ακεραιότητας, ακόμα δε και κατά της ζωής του!

    Διαβάστε το παρακάτω επώνυμο άρθρο (το υπογράφει κάποια Αναστασία Γιάμαλη και έχει τίτλο «Αίμα, τιμή, πρώτο τραπέζι πίστα»), που δημοσιεύθηκε στο επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ («Αυγή») και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

    «Αν πάρουμε τοις μετρητοίς αυτά που λέει ο κ. Σφακιανάκης βέβαια, το σωστό θα ήταν να το σπάσουν το μαγαζί οι «άπλυτοι» αν δεν έχει άδεια, να το λεηλατήσουν και να μοιράσουν τα τραπεζοκαθίσματα και την κάβα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, αφού βέβαια θα είχαν πιο πριν κατσαβιδιάσει τον αοιδό.

    Στις ειδήσεις, ένα ΑΤΜ που έκαψαν οι αναρχικοί παρουσιάζεται ως «πράξη βίας», «καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας», «ανανδρεία» (!), ενώ οι αυτόκλητοι σωτήρες με τα μαύρα της Χ.Α. όταν καταστρέφουν το βιός μεροκαματιάρηδων είναι ακτιβισμός και παλικαριά…

    Ο “άρχοντας” Νότης, λοιπόν, απενοχοποιεί και ξεπλένει εγκληματικές ενέργειες… Θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι η υιοθέτηση της Χ.Α. από τους φορείς της υποκουλτούρας των καναλιών είναι γραφική και ακίνδυνη, διότι από ‘κει ανοίγουν τα κανάλια της μαζικής απεύθυνσής τους στον λαό, και μάλιστα με το απαιτούμενο λούστρο…»

    Με την ευκαιρία, να εκφράσουμε και μια απορία: διαβάζουν εφημερίδες οι εισαγγελείς στην Ελλάδα; Κι αν τις διαβάζουν τι κάνουν, όταν κάποιοι απειλούν επωνύμως πολίτη με σπάσιμο και λεηλασία του μαγαζιού του και «κατσαβίδιασμά» του ιδίου; Ή μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συν αυτώ έχουν μια ιδιότυπη ασυλία;


    http://neadeksia.wordpress.com/2012/10/30/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

    Επειδή αυτές τις ημέρες τα φερέφωνα της κομμουνιστικής προπαγάνδας (μαρξιστικά κόμματα, κρατική τηλεόραση κ.α.) μας βομβαρδίζουν ανελέητα με φούμαρα για τα δήθεν κατορθώματα των βουλγαροκομιτατζήδων της «εθνικής μας αντίστασης», ας παρουσιάσουμε κι εμείς ορισμένα εξ’ αυτών (των «κατορθωμάτων»):
    1ον) Το σύμφωνο του Πετριτσίου (1943).
    Βρισκόμαστε στο 1943. Ενώ όλες οι δυνάμεις του ελληνισμού είχαν συνενωθεί για να μην περάσουν τα βουλγαρικά σχέδια για κατοχή ολόκληρης της Μακεδονίας μας (είναι η εποχή που οι Ιταλοί αλλάζουν στρατόπεδο –πάνε με τους «Συμμάχους- και αποσύρονται από την Ελλάδα), το ΚΚΕ υπέγραφε στις 12 Ιουλίου, στο Νέο Πετρίτσι, σύμφωνο με το Κ.Κ. Βουλγαρίας, όπου υποσχόταν να διαλύσει την Ελλάδα και να δώσει στη Βουλγαρία εδαφική διέξοδο στο Αιγαίο και στον Στάλιν την... Κωνσταντινούπολη! Το πλήρες κείμενο του κατάπτυστου αυτού συμφώνου, το παραθέτουμε ολόκληρο, για να θαυμάσετε τον… άδολο πατριωτισμό του ΚΚΕ και το… μεγαλείο της «εθνικής μας αντίστασης»! Θαυμάστε τους!
    Βαλκανική Ένωσις Σοβιετικών Δημοκρατιών
    Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο Ν

    Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Βουλγαρίας, ύστερα από την διάλυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, έχοντας υπ’ όψη την ως τώρα πολιτική γραμμή της Κομμουνιστικής Διεθνούς και τις τελευταίες οδηγίες της, και με την επιθυμία να εργασθούν από κοινού για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δράση της, με τελικό σκοπό την εγκαθίδρυση στην Βαλκανική Ένωσης Σοβιετικής Δημοκρατίας και να λύσουν μια για πάντα τις διαφορές ανάμεσα στους λαούς της Βαλκανικής, αποφασίζουν με τους αντιπροσώπους των που υπογράφουν το σύμφωνο αυτό, του συντρόφου Γιάννη Ιωαννίδη, εκ μέρους του ΚΚΕ και του συντρόφου Δούσαν Δασκάλωφ, εκ μέρους του ΚΚΒ, τα εξής:
    1) Τελικός σκοπός και των δύο κομμάτων καθορίζεται η εγκαθίδρυση στην Βαλκανική Ένωσης Σοβιετικών Δημοκρατιών, που θα περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Μακεδονία και την Σερβία.
    2) Τα ΚΚ Ελλάδος και Βουλγαρίας είναι ελεύθερα να κανονίσουν την τακτική της δράσης τους, για να φτάσουν στον τελικό σκοπό, όπως αυτά νομίζουν καλύτερα.
    3) Για την ασφάλεια των συνόρων, και τα δύο κόμματα θα εργασθούν ώστε τα σύνορα της Βουλγαρίας και της Σερβίας να πιάνουν από τον Δούναβη με τέλος βορείως του Φιούμε στην Ανδριατική.
    4) Στη Βουλγαρία θα δοθεί διέξοδος εδαφική στο Αιγαίο.
    5) Η Ιστανπούλ και τα στενά των Δαρδανελίων θα αποτελέσουν ανεξάρτητη και αυτόνομη δημοκρατία, υπό τον έλεγχο της Ε.Σ.Σ.Δ.
    6) Η Μακεδονία, η Ελληνική, Βουλγαρική και Σερβική, δηλαδή η χώρα που συμπεριλαμβάνεται μέσα στον ποταμό Νέστο και το όρος Ροδόπη, τα όρη Ρίλα, Οσνικώφ, Σαρ από Βορρά, τις Αλβανικές Άλπεις και την Πίνδο από Δυσμάς, το όρος Όλυμπος και το Αιγαίο από Νότον, με την νήσο Θάσο, θα αποτελέσουν Ανεξάρτητη Αυτόνομη Σοβιετική Δημοκρατία μέσα στην Ε.Σ.Δ. της Βαλκανικής.
    Επίσημες γλώσσες θα είναι η ελληνική και βουλγαρική
    Το σύμφωνο αυτό διατυπώθηκε στα ελληνικά και στα βουλγαρικά
    Πετρίτσι 12 Ιούλη 1943
    Για το ΚΚΕ Γιάννης Ιωαννίδης Για το ΚΚΒ

    (υπ) Δούσαν Δασκάλωφ
    (Ακριβές αντίγραφο εκ του ευρεθέντος στο Κομμουνιστικό Αρχείο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΠΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ

    Το τελευταίο σημείο των καιρών είναι επιβεβαιωμένες πληροφορίες πως μόνο οι Έλληνες της Κύπρου πληρώνουν τα δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης. Η διακυβέρνηση χριστόφια προφανώς είναι πεπεισμένη πως λεφτά υπάρχουν αφού πληρώνει, εις βάρος του φορολογούμενου πάντοτε, τα δίδακτρα των υπόλοιπων εθνικών μειονοτήτων που ανέρχονται σε περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ. Εκτός από αυτό, τις προτεραιότητες και τη δωρεάν παροχή νοσηλείας στα κρατικά νοσοκομεία, τις υπόλοιπες αμέτρητες διακρίσεις που βιώνει σήμερα εναντίων του ο Έλληνας Κύπριος, πόσο πιο πολύ μπορεί να αισθανθεί ως πολίτης τελευταίας κατηγορίας;


    Γραφείο Τύπου
    Πεοφ Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ψαχνω μια χοντρη που ηθελε τρελλα να γινει δημαρχος αλλα της την εφεραν και εμεινε ταπι χασαμε και τον κολλητο τησ τον ΑΤΣΑΛΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποκαθήλωσε εικόνες διευθυντής γυμνασίου στα Τρίκαλα Ημαθίας!


    Η φασιστική και ισοπεδωτική προπαγάνδα της Δραγώνα και της Ρεπούση που ζητούν να καταργηθούν όλα τα εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα από την εκπαίδευση, χάριν δήθεν του σεβασμού προς την διαφορετικότητα, φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση σε “προοδευτικούς” εκπαιδευτικούς…

    Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα της Βέροιας “ΛΑΟΣ”, ο διευθυντής του γυμνασίου στα Τρίκαλα Ημαθίας αποκαθήλωσε όλες τις θρησκευτικές εικόνες από τις αίθουσες διδασκαλίας επειδή, όπως υποστηρίζει στο σχολείο φοιτούν και μαθητές άλλων θρησκευμάτων! Στην αποκάλυψη και για να προκαταλάβει ενδεχόμενες αντιδράσεις ο διευθυντής κος Καφτεράνης, απάντησε ότι οι εικόνες απομακρύνθηκαν ΜΟΝΟ από τις αίθουσες διδασκαλίας και όχι από τους υπόλοιπους χώρους, αίθουσες καθηγητών, διαδρόμους κτλ.
    Δεν μας εξήγησε όμως κος διευθυντής του σχολείου τί τον αποτρέπει σε λίγο καιρό να “απομακρυνθούν” και από τους υπόλοιπους χώρους όχι μόνο οι εικόνες, αλλά και η ελληνική σημαία από τον ιστό του σχολείου γιατί υπάρχουν μαθητές άλλων εθνικοτήτων;
    Η “Εθνική Απονεύρωση” ξεκινάει από τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί έχουν τεράστια ευθύνη! Θέλουν παιδιά χωρίς ρίζες και χωρίς παραδόσεις, εύκολα θύματα και υπόδούλους…
    αἰέν ἀριστεύειν με πληροφορίες από εφημερίδα ΛΑΟΣ Ημαθίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Η Χρυσή Αυγή, απαντά στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, (το πρωϊ στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας) με την παρακάτω ανακοίνωση:

    «Ο πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας θλιβερός ψεύτης, που θεωρεί ότι απευθύνεται σε ανόητους και αδαείς. Έχει αναλάβει εργολαβία το ξεπούλημα της Ελλάδος και τη δωρεάν διανομή του εθνικού μας πλούτου στους τοκογλύφους πιστωτές. Μόνο η πτώση της γελοίας και ξενόδουλης συγκυβέρνησης και η ανάληψη των ηνίων της χώρας από μία πραγματικά εθνική ηγεσία εγγυάται την επιβίωση της Ελλάδος ως κυρίαρχο εθνικό κράτος.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ VS ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
      Κασιδιάρης: "Είσαι ψεύτης και παίρνεις πάνω από 7.000 ευρώ ενώ ο αδερφός μου θα παίρνει 750 ευρώ!"
      11/07/2012

      Ο μισθός των βουλευτών έγινε ο λόγος να ξεσπάσει άγρια κόντρα ανάμεσα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη.

      Όταν στις 16.00 ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας ο βουλευτής της Χρυσής λέγοντας: «Εχω το δικό μου εκκαθαριστικό μισθοδοσίας και μετά τις κρατήσεις 20% προς κόμμα κ.α. λέει ότι παίρνω πάνω από 8.000 ευρώ και θα μειωθεί ελάχιστα μετά τα μέτρα…».

      Ο Αδωνις Γεωργιάδης αμέσως ανταπάντησε λέγοντας «πού τα βρήκες και τα λες αυτά;» με τον Ηλία Κασιδιάρη να του λέει: «Αν δεν βγαίνεις να πας να πουλήσεις καμία εγκυκλοπαίδεια».

      «Είναι ψεύτης», είπε ο Α. Γεωργιάδης με τον Η. Κασιδιάρη σε έντονο ύφος να απαντά: «Πόσα παίρνεις ρε; Πες εδώ και τώρα πόσα παίρνεις; Είσαι ψεύτης και παίρνεις πάνω από 7.000 ευρώ… Το 2ο εκκαθαριστικό που έχω είναι αξιωματικών του στρατού του αδελφού μου που ο μισθός του θα γίνει 750 ευρώ και θα του ζητήσουμε να αντιμετωπίσει τους Τούρκους».

      Διαγραφή
  11. Tα ΟΥΚ τραγουδούσαν το "Μακεδονία" μπροστά από τους συγκεντρωμένους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8569.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης κατά την διάρκεια ενός εμπρηστικού παραληρήματος στην Ολομέλεια της Βουλής, προέβλεψε ειδικό δικαστήριο ή θάνατο για όσους υπέγραψαν τα μνημόνια.

    Συγκεκριμένα, ο βουλευτής κατά την διάρκεια της τοποθέτησής για τον κρατικό προϋπολογισμό σημείωσε ότι αν το πολιτικό σύστημα επιθυμεί να «βρει τα κλεμμένα» τότε «πρέπει να ψαχτούμε όλοι εμείς εδώ μέσα» και συμπλήρωσε πως όσοι έχουν υπογράψει τα μνημόνια πρέπει : «να παρακαλάτε να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη».

    Αναλυτικότερα η δήλωση του κ. Παναγούλη από το βήμα της Βουλής ήταν: «Αυτοί που κυβερνάνε σήμερα, δεν είναι τίποτε άλλο, είναι εκπρόσωποι κυβερνήσεων υποταγής στα διαπλεκόμενα συμφέροντα, συνένοχοι για το πάρτι του Χρηματιστηρίου και των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Μήπως είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όσοι σχετίστηκαν με αυτά; Μήπως έχετε το θράσος να πείτε πως δεν γνωρίζετε τους υπεύθυνους των εταιρειών ENERGA και ΗΕLLAS POWER; Δικά σας στελέχη ήταν, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, που πήραν περισσότερα από 200 εκατομμύρια. Έκλεψαν και τα πήγαν στο εξωτερικό. Ή μήπως, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ήμουν εγώ ο συνεταίρος του Λαυρεντιάδη; Τον ξέρουμε τον συνεταίρο του Λαυρεντιάδη και τον ξέρετε…

    Εάν θέλετε πράγματι, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, να βρούμε τα κλεμμένα, ας ψαχτούμε πρώτα εμείς εδώ μέσα από το 74’ μέχρι σήμερα, τι είχαμε και τι έχουμε. Όλα στο φως. Δεν το τολμάτε όμως. Να παρακαλάτε, αυτό είναι μια προσωπική μου άποψη που θα πω τώρα, τελειώνοντας, κυρία Πρόεδρε, και δεν έχει καμία σχέση ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο Τσίπρας, γιατί ό,τι γίνεται το κάνει ο Τσίπρας, το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχω δικαίωμα να πω την προσωπική μου άποψη- κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικό δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Χρυσή Αυγή αμφισβήτησε για μιαν ακόμη φορά την ύπαρξιν νεκρών εντός του Πολυτεχνείου κατά την 17ην Νοεμβρίου του 1973 και όλα τα «αριστερά» κόμματα με λάβρες ανακοινώσεις τους της επετέθησαν μετά μανίας γι’ αυτή την… ιεροσυλίαν.

    Και, όμως, αυτή η αμφισβήτησις, που κρατεί επί 39 συναπτά έτη, θα μπορούσε να τερματισθεί ευκολότατα και ειρηνικά, εάν αντιπρόσωποι των αντιδικούντων μετέβαιναν ομού στο Ληξιαρχείον Αθηνών, όπου, λόγω τοπικής αρμοδιότητος (άρθρον 5 του νόμου 344/76 Περί Ληξιαρχικών πράξεων), πρέπει να έχουν συνταχθεί οι ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των φερομένων «ως πεσόντων» εντός του Πολυτεχνείου και στις οποίες θα είναι υποχρεωτικώς αναγεγραμμένα, ο ακριβής τόπος, η ώρα, η ημέρα, ο μήνας και το έτος του θανάτου τους (άρθρον 34 παρ. 1 περ. β του αυτού νόμου, καθώς και η αιτία θανάτου (άρθρον 34 παρ. 1 περ. η του νόμου).
    Εάν, λοιπόν, ευρεθεί ληξιαρχική πράξις θανάτου οποιουδήποτε, στην οποίαν να αναγράφεται, ότι ούτος απεβίωσεν εντός του Πολυτεχνείου βληθείς δια πυροβόλου όπλου ή άλλης βιαίας αιτίας, τότε οι χρυσαυγίτες οφείλουν να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμην, τουλάχιστον, από τους συγγενείς του θύματος ή των θυμάτων.
    Εάν, όμως, δεν ευρεθεί ούτε μια ληξιαρχική πράξις θανάτου οποιουδήποτε θανόντος εντός του Πολυτεχνείου, τότε και τα αριστερά κόμματα πρέπει να ζητήσουν ταπεινώτατα συγγνώμη από τον ελληνικόν λαόν, τον οποίον «δουλεύουν» επί τόσα χρόνια με την ύπαρξιν «μαϊμού» νεκρών, των οποίων τον… «ηρωϊκόν θάνατον» εκμεταλλεύτηκαν οι… «επιζήσαντες» αριστεροί σύντροφοί τους, για να του «καθίσουν στο σβέρκο» επί πολλά χρόνια και μερικοί εξακολουθούν να κάθονται ακόμη…

    http://www.elora.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα της Φασιστικής Τρομοκρατίας και Ημέρα Αγώνα ενάντια στο Φασισμό και τον Ιμπεριαλιστικό Πόλεμο

    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/11/75000-die-freiheit.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...