Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Το καυτό βίντεο με την Σέρβα παρουσιάστρια και τον Σέρβο πρωθυπουργό! Του το έδειξε!!

12 σχόλια:

  1. ΣΟΥΗΔΙΑ
    Ρεκόρ βιασμών

    http://www.newsbomb.gr/prionokordela/diethni/story/275921/rekor-viasmon-stin-soyidia-apo-moysoylmanoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτω οι κλέφτες
    Η σχεδόν δωρεάν παραχώρηση των 500 στρεμμάτων στην Κασσιόπη για 99 χρόνια, είναι κλασσική και εξόφθαλμη απάτη.

    Προσδιορίζεται από τον τρόπο που τα 23 εκ γίνονται …προφορικά 100 και τις εκατοντάδες μελλοντικές θέσεις εργασίας.

    Η σχετική σύμβαση ως προϊόν απάτης είναι αυτόχρημα άκυρη και όσοι την υπογράψουν θα πρέπει να πάνε φυλακή.

    Σπύρος Χατζάρας

    http://deltio11.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1495.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ
    Οι Κλέφτες δώσανε δώρο στον Ρότσιλντ 500.000 τμ , με 44 ευρώ το τετραγωνικό
    Η αμερικανική εταιρεία NCH συμφερόντων Ρότσιλντ, πήρε για 99 χρόνια , το εθνικό ακίνητο στην Κασσιόπη της Κέρκυρας.
    Σχεδόν δίπλα είναι το ακίνητο του Ρότσιλντ , που το φροντίζει το νομικό γραφείο του φαλακρού μασόνου.

    Το αντίτιμο της παραχώρησης ανέρχεται σε 23 εκ. ευρώ αλλά σύμφωνα με τον «επενδυτικό φάκελο», μπορεί με τις επενδύσεις η δαπάνη να φθάσει στο μέλλον μέχρι τα 100 εκ. ευρώ.

    Το ΤΑΙΠΕΔ, (δίνοντας την θεωρητική μάχη με την ανεργία) ανακοίνωσε για το πόπολο ότι , «η επένδυση αναμένεται να δημιουργήσει (στο μέλλον) εκατοντάδες (εποχιακές) νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή».

    ΥΓ. Τα 320.000 τμ από τον εθνικό δρυμό της Κασσιόπης θα παραμείνουν (θεωρητικά) προσβάσιμα στο «ευρύ κοινό». (από το νερό)

    http://deltio11.blogspot.gr/2013/02/500000-45.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sto babatsi oxi mono toy to edixnan. alla toy to xarizan ki olas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα να δεις σε παρακαλώ... Ο μπαμπάτσης δεν ήταν όποιος και όποιος.. Την είχε μεγάλη.. Κάποιες λένε οτι την είχε πάνω απο 20 πόντους... Για αυτό οι λυσσάρες τον κυνηγούσαν..

      Διαγραφή
  5. ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΑΣΚΗΣΕ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΡΗΜΙΤΗ http://www.corfupresstv.com/2012-10-20-19-48-12/viewvideo/46/reportaz/erimitis-katoikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΜΑΝΑ
    Συγκλονιστική σκηνή: «Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες»

    αι ξαφνικά ανάμεσα στις "περήφανες" μανάδες και πατεράδες των τρομοκρατών και απέναντι σε δεκάδες αντιεξουσιαστές που αλυχτούσαν στην θέα των "συντρόφων" τους που τους έχωναν στην κλούβα οι αστυνομικοί, μια υθαραλλέα γυναίκα, η Λιάνα Τσολερίδου, μητέρα 22χρονου αστυνομικού, τόλμησε να πει με τον τρόπο της το αυτονόητο: «Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες» και μάλιστα μάνες που είναι περήφανες για το λειτούργημα των πειδιών τους.

    Χθες στάθηκε ανάμεσα στον αστυνομικό κλοιό των ΜΑΤ και τους περίπου 50 αντιεξουσιαστές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία του Βελβεντού Κοζάνης και η 45χρονη μάνα έβγαλε από την τσάντα της ένα αυτοσχέδιο πανό με το μήνυμα «Και οι ασυνομικοί έχουν μάνες» και αμίλητη το έστρεψε προς τους αντιεξουσιαστές.

    Παρέμεινε αμίλητη και όταν εκείνοι άρχισαν να τη βρίζουν και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Τότε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων την απομάκρυνε "για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα"! Τους αντιεξουσιαστές δεν τους ενόχλησε κανείς.

    «Δεν ήθελα να στείλω κάποιο πολιτικό μήνυμα, απλώς ένοιωσα την ανάγκη να απαντήσω με κάποιο τρόπο στους γονείς των συλληφθέντων που δήλωσαν ότι είναι υπερήφανοι γι'αυτούς. Κι εγώ είμαι υπερήφανη για το παιδί μου που είναι περίπου συνομήλικος των συλληφθέντων, είναι 22 ετών και αστυνομικός» είπε στα Νέα η Λιάνα Τσολερίδου.

    Η Λ.Τσολερίδου είναι, πολύτεκνη, μητέρα 4 παιδιών, ο σύζυγός της είναι αγρότης ενώ η ίδια έχει φορτηγό με το οποίο μεταφέρει, εδώ και δέκα χρόνια, για λογαριασμό της ΔΕΗ τέφρα στα παλιά ορυχεία.

    Κατοικεί στον Αγιο Δημήτριο, ένα μικρό χωριό δίπλα στο εργοστάσιο της Πτολεμαϊδας. Στην Κοζάνη κατέβηκε χθες για μια προσωπική της υπόθεση στα Δικαστήρια. Είδε στην τηλεόραση τις μητέρες των ληστών του Βελβεντού να υπερασπίζονται τα παιδιά τους και αποφάσισε να γράψει ένα πανό και να το δείξει στους αντιεξουσιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xρυσή Αυγή: «Είναι θλιβερό ένα κράτος να στοχοποιεί ανθρώπους»

    Η Χρύση Αυγή εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση με αφορμή την καθαίρεση της διοικήτριας του Παναρκαδικού νοσοκομείου, Ελένης Σιουρούνη.
    «Είναι θλιβερό ένα κράτος που ανέχεται την παρανομία, από αλλοδαπούς μέχρι φακελάκια, στα δημόσια νοσοκομεία να στοχοποιεί ανθρώπους που "τόλμησαν" να μιλήσουν με εκπροσώπους εκλεγμένου κόμματος» αναφέρει σε ανακοίνωσή της, σχετικά με την αποπομπή της διοικήτριας του Νοσοκομείου Τρίπολης, Ελένης Σιουρούνη.

    «Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα και με το θεσμικό της ρόλο θα αγωνιστεί για την επίλυση όλων των προβλημάτων της χώρας» καταλήγει η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

    ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

    http://tolimeri.blogspot.com/2013/02/blog-post_8277.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νιγηριανός Αγρότης νίκησε τη Shell σε δικαστικό αγώνα

    http://www.dou.gr/article.php?a=4829880

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΝΑ 16ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ... ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΠΟΛΗ...!!!

    http://www.stoxos.gr/2013/03/16_2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υποχρέωση της Χρυσής Αυγής η διαπαιδαγώγηση των Νέων

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gyqTQB9_5-c

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...