Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Εξιχνιάστηκε μπαράζ διαρρήξεων στην Κέρκυρα


20130212 102920
Συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά τρία άτομα, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη αλλοδαποί για κλοπές σε σπίτια. - Έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 18 υποθέσεις διαρρήξεων σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ: 

Εξαρθρώθηκαν από Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας δύο ομάδες διαρρηκτών, αποτελούμενες η πρώτη από τρεις τουλάχιστον αλλοδαπούς και η δεύτερη από δύο ημεδαπούς, οι οποίοι επιδίδονταν στην συστηματική διάπραξη διαρρήξεων σε σπίτια σε διάφορες περιοχές στην Κέρκυρα.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία στην πρώτη περίπτωση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής, καθώς και δύο ακόμη ομοεθνών συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται, για διακεκριμένες διαρρήξεις κατά συναυτουργία, καθώς και για απείθεια και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, ενώ στην δεύτερη περίπτωση από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών σε βάρος δύο ημεδαπών 36 και 41 ετών ομοίως για διακεκριμένες κλοπές.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν αρχικά χθες (12.02.2013) το πρωί στην πόλη της Κέρκυρας, το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν ο 24χρονος μαζί με τους συνεργούς του, οι οποίοι στην θέα τον αστυνομικών που επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν, τράπηκαν πεζοί σε φυγή, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητό τους.
IMG 0078

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ραδιόφωνο αυτοκινήτου και άλλα αντικείμενα ενώ στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Μέχρι στιγμής από την συνδυαστική αξιοποίηση των στοιχείων της έρευνας έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων, κυρίως οικιών, στην πόλη της Κέρκυρας, κατά τις οποίες ο 24χρονος από κοινού με τους δύο ακόμη συνεργούς την τελευταία εβδομάδα, αφαίρεσαν κοσμήματα, τηλεοράσεις και χρήματα μέρος, των οποίων βρέθηκαν στο σπίτι του 24χρονου.

Σύμφωνα με τον τρόπο δράσης τους, οι τρείς αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες ακόμη τεσσάρων διαρρήξεων που διέπραξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε σπίτια περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, από τα οποία αφαίρεσαν χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας 8000 ευρώ περίπου.

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες (12.02.2013) τις πρωινές ώρες στην Κάτω Κορακιάνα Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παλαιοκαστριτών, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 41 ετών, τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν περίπτερο.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες διαρρήξεις, καθώς από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχει διαπιστωθεί ότι οι δύο ημεδαποί από το Σάββατο (19.01.2013) το βράδυ έως και χθες το πρωί, διέρρηξαν συνολικά τρία σπίτια και μία εμπορική επιχείρηση, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, ενώ αποπειράθηκαν ακόμη να διαρρήξουν εκτός από το περίπτερο, τέσσερα ακόμη σπίτια στην Κάτω Κορακιάνα Κέρκυρας.
IMG 0074

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα με την οποία κινούνταν.

Οι συλληφθέντες και των δύο περιπτώσεων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων. Σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλα η έρευνα για τον εντοπισμό των δύο αλλοδαπών συνεργών του 24χρονου.
http://www.corfupress.com/news/1page/27403-eksixniastike-mparaz-diarrikseon-stin-kerkyra

3 σχόλια:

  1. Σήμερα Σάββατο γιορτάζουν στη Βόρεια Κορέα.
    την 71η επέτειο από τη γέννηση του Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο οποίος πέθανε τον Δεκέμβριο του 2011 !!!!!!!!!!!

    ... ακτιβιστές από τη Νότια Κορέα, με τη βοήθεια μπαλονιών, έριξαν περίπου 200.000 φυλλάδια προπαγάνδας στη Βόρεια Κορέα.

    Στα φυλλάδια υπάρχουν εκκλήσεις για να σταματήσουν τις “προκλητικές ενέργειες”. Εκτός από αυτό, σε μερικά φυλλάδια υπήρχαν κολλημένα χαρτονομίσματα του 1 δολαρίου.Όπως έχει αναφερθεί, οι Βορειοκορεάτες σήμερα Σάββατο γιορτάζουν την 71η επέτειο από τη γέννηση του Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο οποίος πέθανε τον Δεκέμβριο του 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χίλια μπράβο στους Αλβανούς που έδειραν τον γιατρό!!

    Ο τίτλος είναι υπερβολικός αλλά μόνο έτσι φαίνεται να ξυπνούν οι Έλληνες! Με ξύλο απο Αλβανούς... Γιατί τόσα χρόνια οι γιατροί στα νοσοκομεία βλέπουν πως οι λαθρομετανάστες λυμαίνονται την δημόσια δωρεάν υγεία που πληρώνουν οι Έλληνες αλλά δεν λένε κουβέντα... ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!

    Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες ένας ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Όλα άρχισαν όταν ένας ασθενής και οι συνοδοί του, οι οποίοι ήταν όλοι μεθυσμένοι, του επιτέθηκαν και τον..
    ξυλοκόπησαν άσχημα. Το περιστατικό έγινε στις 11 το βράδυ την ώρα της εφημερίας του νοσοκομείου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iatropedia, ο ασθενής αλβανικής καταγωγής έφθασε στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τη συνοδεία τριών προσώπων. Τη στιγμή όμως που ο άτυχος γιατρός προσπάθησε να τον εξετάσει, ο ασθενής με τους συνοδούς του τον γρονθοκόπησαν. Ο γιατρός από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε έπεσε λιπόθυμος και οι τέσσερις δράστες έφυγαν, ενώ χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους στους χώρους του νοσοκομείου. «Περνούσαν από τους διαδρόμους και έριχναν μπουνιές σε όλους» ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Θεόδωρος Γιάνναρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς κάθε πολιτικό των 38 τελευταίων ετών

    Tου Γεράσιμου Βαλσαμή, αντισμήναρχου ε.α.

    Σαν Άνθρωπο δεν σε γνωρίζω, σαν Έλληνα αμφιβάλλω, σαν πολιτικό σε γνώρισα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, (σε ένιωσα στο πετσί μου), .... γιατί μου ξύνεις πληγές (ζητώντας την ψήφο μου) που άνοιξες εσύ και οι όμοιοί σου και τρέχει το αίμα μου, το αίμα των παιδιών μου και όλων των συν-Ελλήνων μου.

    Ξέρεις τι σημαίνει, να δουλεύεις σε οικοδομές από 12 χρονών παιδί;

    Ξέρεις τι σημαίνει, να πετυχαίνεις σε στρατιωτική σχολή με μόνη βοήθεια τη θέλησή σου;

    Ξέρεις τι σημαίνει, να ''σπαταλήσεις'' τη νιότη σου μέσα στο στρατόπεδο της σχολής;

    Ξέρεις τι σημαίνει, να ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ την ΠΑΤΡΙΔΑ για 28 συνεχόμενα χρόνια στη πρώτη μονάδα αναχαίτισης, την Τανάγρα; (έχεις κοιμηθεί ποτέ μέσα στο SHELTER πάνω στη πτέρυγα του μαχητικού ή μέσα στις κάσες των πυραύλων του επειδή ήσουν επιφυλακή ή άσκηση κλπ και ήσουν ένα με το αεροσκάφος σου);

    Ξέρεις τι σημαίνει, να αποστρατεύεσαι μετά από 38 χρόνια (33 + 5 πολεμικά) κουφός από το ένα αυτί και με απώλεια ακοής πάνω από 40% από το άλλο αυτί από τα συνεχή RUN UP, χωρίς να διεκδικείς αναπηρική σύνταξη κλπ και σήμερα να μην έχεις να ανταποκριθείς στην οικογένειά σου;

    Ξέρεις τι σημαίνει, να αναγκάζεσαι να φεύγεις μετανάστης στα 56 σου στην αλλοδαπή για εργασία, ακόμη μία φορά μακριά από την οικογένειά σου, την οποία δεν γνώρισες ποτέ καλά (γιατί, σπίτι, οικογένεια, γυναίκα και παιδιά σου ήτανε η μονάδα σου τα μαχητικά αεροσκάφη και οι συνάδελφοί σου);

    Ξέρεις τι σημαίνει, να φυλάς την Πατρίδα σου έτσι ώστε αυτή να μπορεί απερίσπαστα να ασχολείται για την πρόοδο των πολιτών της, και μετά να ανακαλύπτεις ότι φύλαγες ΛΑΜΟΓΙΑ, ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που λυμαίνονταν τους συμπολίτες μου;

    Ξέρεις..., Ξέρεις...,

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τίποτε από όλα αυτά....

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ;

    Συνεχίζεις να μιλάς, ενώ θα έπρεπε να έχεις κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ.

    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ.

    ΕΣΥ;

    http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/38.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...