Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Πουλήθηκε ο Ερημίτης!

8 σχόλια:

  1. Boufos,boufena,ntaena,fakiris,petran!! Oloi oi epitiximenoi kommatarxes protes moures..Oi epitiximenoi... kataferan na xsepoulithei o erimitis xoris na akoustei kix...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ!«ΘΑΒΟΥΝ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ !ΜΟΥΦΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ !
    Το τι παραμύθια τσαμπουνάνε οι δημοσκοπικές εταιρίες δεν λέγεται. Βγάζουν τη ΝΔ πρώτο κόμμα ή το πολύ-πολύ ισοπαλία με το ΣΥΡΙΖΑ!!! Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου! Αυτά δεν γινόντουσαν ούτε στις μέρες που δεν υπήρχε κρίση! Από την ημέρα που βγήκε ο Σαμαράς, η χώρα βυθίστηκε περισσότερο στο χάος, η ανεργία αυξάνεται με αλματώδη ρυθμό, η αγορά έχει κυριολεκτικά βουλιάξει και το κυριότερο, ο Σαμαράς αποδεδειγμένα εξαπάτησε τον λαό και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Είναι ο άνθρωπος που από το «θα επαναδιαπραγματευτούμε το Μνημόνιο» και θα «προστατέψουμε το εισόδημα των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων» (γι' αυτά ψηφίστηκε), έφτασε στο σημείο να γδάρει τον λαό με πρωτοφανή μέτρα ύψους 13,5 δις ευρώ!

    http://www.blogs-sites.gr/roh-eidhsewn/item/109064-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B4%CE%B8%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BE%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B4-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά που τους βρήκε αυτούς ο ALPHA και τους πήρε συνέντευξη;Δεν βρέθηκε κανένας χωριανός να τους πεί ότι αυτοί κατάφεραν να ξεπουληθεί ο Ερημίτης χωρίς να ανοίξει μύτη; Ρε η άλλη φοράει τραγιάσκα ρε στο τέλος του βίντεο.. Unbelievable!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς να μην πουληθεί ο Ερημίτης; Γιατί να φοβηθούν οι διαχειρηστές του ΤΑΙΠΕΔ; Τόσα χρονια οι ίιδες μούρες το διαχειρήζονται το θέμα. Ανικανότητα στο φουλ. Μούρη ξέρουν να πουλάνε και αποτέλεσμα μηδέν. Για να μαζεύουνε σκουπίδια και να κόβουνε χόρτα άντε να αλάζουνε και καμία λάμπα και να χχορεύουνε τα παραδοσιακά. Μέχρι κεί τα καταφέρνουνε οι διαχειρηστές και γαντζόνονται στην καρέκλα τους τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Re paidia giati den leei kanenas oti einai ebraoi autoi poy agorasan ton erimiti?kai malista diabasa kapou oti einai kai pionakia toy "kanona"!! blogger isxiei kati tetoio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://paganeli.wordpress.com/2013/01/30/%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BD/

    Αυτοί που είναι στην ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ μπορούνε να μας πούνε γιατί όταν έστειλαν την επιστολή διαμαρτυρίας για τον Ερημίτη θεώρησαν πιο αξιόπιστους παραλήπτες αυτούς που φαίνονται στην κοινοποίηση και δεν έστειλαν στους Οικολόγους Πράσινους και στη Χρυσή Αυγή; Είναι πιο αξιόπιστοι η Αντζελα και ο Δενδιας;
    Οταν λοιπόν τους κατηγορούν ότι κάποιοι κρύβουν πολιτικά συμφέροντα να μην το παίζουν αγαναχτισμένοι. Η συμπεριφορά τους κουτοπονηριά και χοντρό λαϊκισμό δείχνει:
    " Κοινοποίηση: Βουλευτές Νομού Κέρκυρας κ. κ. Άντζελα Γκερέκου, Νίκο Δένδια, Στέφανο ΣαμοΪλη, πολιτικές παρατάξεις νομού Κέρκυρας (Ν.Δ. , ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ε.Κ.Μ., ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΑΝ.ΕΛ., Κ. Κ. Ε., ΔΗΜ.ΑΡ.) περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σ. Σπύρου και παρατάξεις περιφερειακού συμβουλίου, δήμαρχο Κέρκυρας Γ, Τρεπεκλή και δημοτικές παρατάξεις."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενιαίος φόρος ακινήτων: Αφορολόγητο στις 50.000 ευρώ


    Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί έχουν καταλήξει στην τελική συμφωνία για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, με το αφορολόγητο όριο να ορίζεται στις 50.000 ευρώ για ατομική περιουσία, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο.

    Σύμφωνα με το "Βήμα της Κυριακής", ο φόρος θα επιβληθεί στη συνολική αξία της περιουσίας των Ελλήνων που εκτιμάται, με τις σημερινές αντικειμενικές αξίες σε 1,3 δισ. ευρώ.

    Ο φόρος θα επιβληθεί με προοδευτική κλίμακα και θα έχει συντελεστές από 0,1% έως 1,5% καθ η μέση επιβάρυνση θα διαμορφωθεί στο 0,15% επί της συνολικής ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων.

    Από τον ενιαίο φόρο δε, δεν φαίνεται να εξαιρείται κανένα ακίνητο, ούτε εντός ούτε εκτός σχεδίου.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Υπουργείο Οικονομικών, η αντικειμενική αξία της περιουσίας των φυσικών προσώπων ανέρχεται με βάση τις τιμές ζώνης της Εφορίας του Μαρτίου του 2007, που ισχύουν έως σήμερα, σε 520,5 δισ. ευρώ, ενώ η ακίνητη περιουσία των νομικών προσώπων σε 250 δισ. ευρώ.

    Τέλος το φορολογικό "απυρόβλητο" των αγροτεμαχίων

    Η συνολική αξία των αγροτεμαχίων και των εκτός σχεδίου ακινήτων που ως σήμερα παραμένουν αφορολόγητα, διαμορφώνεται σε περίπου 450 - 500 δισ. ευρώ.

    Η ετήσια επιβάρυνση για το σύνολο των φορολογουμένων θα διαμορφώνεται πάνω από 2 δισ. ευρώ με την πλειονότητα των ιδιοκτητών που διαθέτουν μόνο αστικά ακίνητα, να παραμένουν αφορολόγητοι.

    Όμως, για πρώτη φορά, θα επιβληθεί φόρος και στα αγροτεμάχια πως ως σήμερα βρίσκονταν στο φορολογικό απυρόβλητο. Μάλιστα, τα αγροτεμάχια θα φορολογούνται χωριστά από τα υπόλοιπα ακίνητα.

    Για πόσους χτυπάει η καμπάνα

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει επεξεργαστεί η διακομματική Επιτροπή, ο συνολικός αριθμός των ιδιοκτητών εντός σχεδίου ακινήτων ανέρχεται σε 5.569.336, εκ των οποίων αφορολόγητοι θα παραμείνουν 2.769.177 πολίτες, που εμφανίζονται στην Εφορία να έχουν ατομική ακίνητη περιουσία, μικρότερη των 50.000 ευρώ.

    Με τον ενιαίο φόρο θα επιβαρυνθούν 2.800.159 ιδιοκτήτες εντός σχεδίου ακινήτων, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των φορολογουμένων που θα επιβαρυνθούν με φόρο επί των αγροτεμαχίων και των εκτός σχεδίου ακινήτων που διαθέτουν.

    Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ακόμη, ότι ακίνητα αντικειμενικής αξίας από 50.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ διαθέτουν 1.356.081 πολίτες, ενώ ακίνητα αντικειμενικής αξίας άνω του 1.000.000 ευρώ διαθέτουν 27.198 φορολογούμενοι.

    Για τα ακίνητα των νομικών προσώπων, η αντικειμενική αξία των οποίων ανέρχεται σε 250 δισ. ευρώ, οι φορολογικοί συντελεστές θα διαφοροποιούνται ανάλογα με την φύση των ακινήτων, αλλά και την έκτασή τους.

    http://www.madata.gr/epikairotita/economy/254226.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΣΤΑΤ: Κατακόρυφη πτώση 65,4 % για την οικοδομή


    Τον Νοέμβριο του 2012, κατακόρυφη πτώση κατά 65,4% σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα τον Νοέμβριο με τον κλάδο να συνεχίζει την ίδια πορεία, καθώς η οικονομία βρίσκεται ήδη στον έκτο χρόνο της ύφεσης.

    Βάσει στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής την Τρίτη, ο αδειοδοτούμενος όγκος των κατασκευαστικών έργων ανήλθε τον Νοέμβριο στα 706.900 κυβικά μέτρα έναντι 2,04 εκατ. τον αντίστοιχο μήνα του 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...