Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πρόκληση Χρυσοχοΐδη: " Είναι βέβαιο ότι θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι από την φτώχεια και κοινωνικά μια ολόκληρη γενιά "


Ο θρασύς πασόκος Χρυσοχοϊδης που δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο  αλλά το ψήφισε αναλύει τώρα τις συνέπειες του.
Χωρίς αιδώ λέει μεταξύ άλλων:

''Εκτιμώ ότι υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο η κυβέρνηση θα δει σύντομα και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και είναι το θέμα των τραπεζών δεν μπορούμε να υπάρχουμε ως οικονομία χωρίς αυτές και αν δεν έρθουν επενδύσεις στην χώρα κυρίως για τους νέους όπου μαστίζονται από την ανεργία.
Μέσα στο επόμενο 6μηνο είμαι βέβαιος θα έχουν λυθεί όλα αυτά τα θέματα, είμαι οπαδός της γρήγορης ανάκαμψης, γιατί υπάρχει και ο δρόμος της μεγάλης και βαθίας ύφεσης για πολλά χρόνια και τότε είναι βέβαιο ότι θα πεθάνουν πολλοί άνθρωποι από την φτώχεια και κοινωνικά μια ολόκληρη γενιά.''

2 σχόλια:

  1. Τρία χαρακτηριστικά στάδια στην ερωτική σχέση ενός ζευγαριού.

    http://kostasedessa.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2124.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+kostasedessa+%28KOSTASEDESSA%29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημόσιο: Διορισμοί με πλαστά πτυχία, ανθρώπων που δεν τελείωσαν το σχολείο

    Πλαστά στοιχεία που έχουν κατατεθεί για τον διορισμό ή την κατάληψη θέσεων προϊσταμένων, εκατοντάδες υπάλληλοι που έχουν εξαφανιστεί από τις υπηρεσίες τους λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, εργαζόμενοι του Δημοσίου που έχουν καταδικαστεί από τα ποινικά δικαστήρια και δεν είχαν απασχοληθεί τα πειθαρχικά συμβούλια της υπηρεσίας τους και ξενόγλωσσοι που δεν γνωρίζουν αγγλικά, είναι ορισμένα από τα ευρήματα των ελέγχων, που έχουν πραγματοποιηθεί από τις υπηρεσίες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η επιχείρηση «Καθαρά χέρια» στο Δημόσιο έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς το Σώμα Επιθεωρητών Ελέγχων Δημόσιας Διοίκησης πραγματοποιεί ελέγχους σε υπηρεσίες για τον εντοπισμό των «κοπανατζήδων». Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», τα μέχρι στιγμής ευρήματα είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν ότι από το Δημόσιο μπορεί να απομακρυνθούν έως και 7.000 υπάλληλοι. Με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση θα επιδιώξει να προσεγγίσει και τον στόχο της απομάκρυνσης 25.000 δημοσίων υπαλλήλων, δέσμευση που έχει αναλάβει, εντός του 2013. Διορίστηκαν με πλαστά έγγραφα Διευθυντής Δημοτικής Αστυνομίας δήμου της Βόρειας Ελλάδας μετατάχθηκε από την κατηγορία υποχρεωτικής εκπαίδευσης στην ανώτερη βαθμίδα των αποφοίτων λυκείου, με πλαστό όπως αποδείχθηκε, πτυχίο από ιδιωτική τεχνική σχολή της Θεσσαλονίκης. Στη Στερεά Ελλάδα, διευθύντρια σχολείου είχε καταθέσει πλαστό πτυχίο από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πλαστό μεταπτυχιακό, με το οποίο κατέλαβε τη θέση της προϊσταμένης στο σχολικό συγκρότημα, όπου εργαζόταν. Ακόμη, υπάλληλος εξωτερικής φρούρησης σε φυλακές είχε καταθέσει για πρόσληψή του πλαστό απολυτήριο λυκείου, όπου εμφανιζόταν να έχει αποφοιτήσει με βαθμό 18, ενώ στην πραγματικότητα είχε λάβει βαθμό τελικό… 13. Αυτή η διαφορά των 5 βαθμών του έδωσε τα κατάλληλα μόρια, για να διοριστεί. Σημειώνεται δε, πως ο εν λόγω φύλακας δεν είχε τελειώσει καν το σχολείο, ενώ το πτυχίο που είχε πλαστογραφήσει ανήκε σε άλλο πρόσωπο.

    Πηγή: ThessalonikiPress.gr


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...