Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Φήμες αναφέρουν επικείμενη σύλληψη του "Batman"!


5 σχόλια:

 1. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. KAI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ...ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΤΛ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://www.youtube.com/watch?v=PDatNL71xzs&feature=youtu.be ΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ" ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Προσωπικότητα που ρέπει προς το έγκλημα
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

  Στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος περιγράφεται ως προσωπικότητα που "ρέπει προς το έγκλημα με μοναδικό σκοπό το χρήμα", αλλά και οι συγκατηγορούμενοι του, η δίκη των οποίων ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα, προσδιορίστηκε για τις 22 Απριλίου.

  Με το παραπεμπτικό για 19 από τους αρχικά 21 κατηγορούμενους βούλευμα τους (αρ. 545/2013), οι Εφέτες θεωρούν ότι ο προσωρινά κρατούμενος Άκης Τσοχατζόπουλος και οι συγκατηγορούμενοί του αποτελούσαν εγκληματική οργάνωση, με δομή και συγκεκριμένους ρόλους που "τέλεσαν ενεργώντας από κοινού ή και μόνοι τους το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα η οποία συνίσταται στο αδίκημα της κατ' εξακολούθηση παθητικής δωροδοκίας του πρώην υπουργού στρεφόμενης κατά του ελληνικού δημοσίου".

  Στο βούλευμα αναφέρεται ότι η εν λόγω οργάνωση δημιουργήθηκε στις αρχές του 1998 και δραστηριοποιήθηκε έως και τον Απρίλιο του 2010, με σκοπό να αποκρυβούν "σημαντικότατου ύψους παράνομα έσοδα μέσω ενός καλοστημένου και πολύπλοκου δικτύου".

  Πώς λειτουργούσε η συμμορία του Άκη

  Κατά την κρίση των εφετών, όλοι οι κατηγορούμενοι συμμετείχαν στην οργάνωση αναλόγως του ρόλου που είχε ο καθένας. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

  "Δραστηριοποιήθηκαν με μεθοδικό τρόπο επί σειρά ετών και πέτυχαν να πραγματοποιηθούν πλήθος συναλλαγών για τη νομιμοποίηση των παράνομων εσόδων του πρώην υπουργού και να διακινηθούν, σε μια δαιδαλώδη διαδρομή, τεράστια χρηματικά ποσά μέσω ενός πολύπλοκου δικτύου εταιριών, τραπεζικών λογαριασμών, παρένθετων προσώπων και εξωχώριων εταιρειών, με σκοπό να συγκαλύψουν την αληθινή προέλευση της περιουσίας εν γνώσει τους ότι τα έσοδα αυτά προέρχονταν από εγκληματική δραστηριότητα, μεγάλο μέρος των οποίων τοποθετήθηκαν στην αγορά περιουσιακών στοιχείων, αλλά προδήλως αποβλέποντας και σε δικό τους οικονομικό όφελος".

  Μάλιστα, στο σκεπτικό του βουλεύματος αποτιμάται και η συνολική στάση που τήρησαν πολλοί εκ των κατηγορουμένων: "Το στοιχείο του άμεσου δόλου, με βάση όσα προέκυψαν, δύσκολα μπορεί να αποσυνδεθεί από τις μεθοδεύσεις, στις οποίες κατέφυγαν στις περισσότερες των περιπτώσεων, προκειμένου να συγκαλυφθεί η προέλευση της περιουσίας".

  Για τον άλλοτε στενό συνεργάτη και συγκατηγορούμενο πλέον του πρώην υπουργού, Γιάννη Σμπώκο, το βούλευμα μεταξύ άλλων αναφέρει:

  "Ο κ. Τσοχατζόπουλος ενεργώντας από κοινού με τον Ιωάννη Σμπώκο, εξακολουθητικά, με πρόθεση απέκρυψε περιουσία, με σκοπό να συγκαλύψει την παράνομη προέλευσή της. Συγκεκριμένα α) κατά το χρονικό διάστημα από περίπου αρχές του έτους 2000, έως 16-4-2010, του παρέδωσε το ποσό των 1.000.000 ευρώ, με σκοπό την απόκρυψη του ότι προέρχεται από το έγκλημα της παράνομης δωροδοκίας του ως πρώην υπουργού και β) με τον ίδιο σκοπό, το χρονικό διάστημα από αρχές 1998 έως 16-4-2010, του ανέθεσε τη διαχείριση μέρους του ποσού της παράνομης περιουσίας εκ δωροδοκίας, ποσού τουλάχιστον 40.000.000 ευρώ, με εκτιμώμενη απόδοση εκ της διαχείρισης αυτής το έτος 2010 περί τα 80.000.000 ευρώ".

  Για το ακίνητο της Ακρόπολης το βούλευμα τονίζει ότι η προφυλακισμένη σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, το απέκτησε με σκοπό την απόκρυψη χρημάτων που προερχόταν από το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας του συζύγου της, ενώ επισημαίνεται ότι με σκοπό τη συγκάλυψη προέλευσης χρημάτων προέβη σε εργασίες ανακαίνισης, ύψους τουλάχιστον 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

  Για την προσωρινά κρατούμενη κόρη του βασικού κατηγορούμενου, Αρετή Τσοχατζοπούλου, στο βούλευμα αναφέρεται ότι «κατά τα έτη 2004-06 μετέτρεψε περιουσία με σκοπό τη συγκάλυψη της παράνομης προέλευσης της γνωρίζοντας ότι προέρχεται από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας του Άκη Τσοχατζόπουλου διά της τοποθετήσεως περιουσίας τουλάχιστον 150.000 ευρώ σε κατασκευαστικές εργασίες».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ore gledia valtoooooooo na xaroyn ta doylika toy mpampatsh
  anoigoyn oi logariasmoi trapezas

  Πεπόνης: Εντολή για έλεγχο όλων των αιρετών από το 2003
  03/14/2013 - 18:16


  Εντολή έδωσαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης στο ΣΔΟΕ, να περάσουν από ψιλό κόσκινο όλους τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης από το 2003 και μετά, καθώς και όλους τους επιθεωρητές μεταφορών..

  Η εντολή των οικονομικών εισαγγελέων, που δεν στηρίζεται σε κάποια συγκεκριμένη καταγγελία, εστιάζει στην ανάγκη φορολογικού και τραπεζικού ελέγχου όλων των παραπάνω προσώπων.

  Ειδικότερα, η έρευνα, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, θα πρέπει να αφορά πλήρη φορολογικό έλεγχο και άρση όλων των περιοριστικών απορρήτων. Σε δεύτερο χρόνο και εφόσον ανακύψουν στοιχεία, τότε στο «μικροσκόπιο» της έρευνας μπορεί να μπει και το ενδεχόμενο διάπραξης ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

  Πιο συγκεκριμένα: στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν τα φορολογικά και τραπεζικά στοιχεία:

  -Δημάρχων, αντιδημάρχων οικονομικών υπηρεσιών, μελών οικονομικών υπηρεσιών και ταμιών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 2003
  και μετά.

  -Περιφερειαρχών , αντιπεριφερειαρχών και οικονομικών επιτροπών των
  Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων καθώς και πρώην νομαρχών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...