Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Παπαγεωργόπουλος μέσα από τη φυλακή: Έβαλα το καλό κοστούμι να ακούσω «αθώος» κι άκουσα «ισόβια»«Να βάζεις το καλό σου κοστούμι και να πηγαίνεις χαμογελαστός στο δικαστήριο για να ακούσεις την «πανηγυρική σου αθώωση» και να φεύγεις με την κλούβα της Αστυνομίας για τα Διαβατά είναι πολύ βαρύ», γράφει ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σε δήλωση του που «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα του.  Επιμένει πως είναι αθώος ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης,Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
- Σε νέα δήλωση του μέσα από τη φυλακή Διαβατών δεν κρύβει πως περίμενε ότι το δικαστήριο θα τον αθώωνε
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ«Στα 66 σου χρόνια -μετά από μία διαδρομή που πολλοί θα την ζήλευαν- ν’ ακούς ισόβια, δύσκολα αντέχεται! (...) Το μόνο που σε σώζει είναι ότι εσύ ξέρεις την αλήθεια, ξέρεις ότι έχεις την συνείδησή σου καθαρή και κατορθώνεις να στέκεσαι όρθιος», γράφει.

Και καταλήγει με τη φράση: «οι Θεσσαλονικείς να είναι απολύτως βέβαιοι ότι ο επί 12ετία δήμαρχός τους δεν τους πρόδωσε ποτέ!».

Όλη η δήλωση Παπαγεωργόπουλου μέσα από τη φυλακή

«Το χτύπημα μεγάλο. Απίστευτο!

Όταν μάλιστα είναι αποτέλεσμα μιας ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.

Να βάζεις το καλό σου κοστούμι και να πηγαίνεις χαμογελαστός στο δικαστήριο για να ακούσεις την «πανηγυρική σου αθώωση» και να φεύγεις με την κλούβα της Αστυνομίας για τα Διαβατά είναι πολύ βαρύ. ΑΣΗΚΩΤΟ.

Να μην έχει επί 5,5 μήνες ακουσθεί κανένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ εναντίον σου, να μην έχεις γνωρισθεί ποτέ με τον επίορκο υπάλληλο του Δ.Θ. (ένας ανάμεσα σε 5.000 υπαλλήλους) ο οποίος σύμφωνα με το Βούλευμα, σύμφωνα με τον έλεγχο της Θ. ΔΟΥ και το πόρισμα της Οικονομικής Επιθεωρήτριας υπεξαιρούσε και πλαστογραφούσε χρόνια ολόκληρα πριν ορκισθώ Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Δ/ντής της Ταμειακής Υπηρεσίας, η Γραμματεία του Δ/ντού και η Προϊσταμένη του υπαλλήλου που διενεργούσε τις υπεξαιρέσεις να μη σε αναφέρουν πουθενά στις καταθέσεις τους και στα 66 σου χρόνια -μετά από μία διαδρομή που πολλοί θα την ζήλευαν- ν’ ακούς ΙΣΟΒΙΑ, δύσκολα αντέχεται!

Είναι πρωτοφανές πιστεύω, στα δικαστικά χρονικά:

Να μην έχεις αρμοδιότητες οικονομικής φύσεως, να μην υπογράφεις πουθενά στην καθημερινή διαχείριση, ο επίορκος υπάλληλος να ελέγχεται από 3 Προϊσταμένους Εξόδων στα 10 αυτά χρόνια οι οποίοι αθωώνονται να ελέγχεται από τα στελέχη της Γραμματείας του Ταμία τα οποία αθωώνονται να ελέγχεται από 2 Διευθυντάς της Ταμειακή Υπηρεσίας τα 10 αυτά χρόνια που τιμωρούνται με αναστολή (σωστά) μέχρι το Εφετείο, οι Διευθυντές της Ταμιακής Υπηρεσίας να λογοδοτούν όχι στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών ή στον Δήμαρχο αλλά στο Ελεγκτικό Συνέδριο βάσει του Β.Δ. του 59 , εγγράφως όλοι οι ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ (Ελεγκτικό Συνέδριο, Υπ. Οικονομικών, Περ. Κεντρ. Μακεδονίας, Ορκωτοί Ελεγκτές κ.λ.π.) να βεβαιώνουν ότι λειτουργεί άψογα η Ταμειακή Υπηρεσία του Δ.Θ., ο ίδιος ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου να λέει ότι «ερευνήθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Παπαγεωργόπουλου και δεν βρέθηκε τίποτε» και τελικά σου επιβάλουν ΙΣΟΒΙΑ δύσκολα αντέχεται!!

Το μόνο που σε σώζει είναι ότι εσύ ξέρεις την ΑΛΗΘΕΙΑ, ξέρεις ότι έχεις την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΗ και κατορθώνεις να στέκεσαι ΟΡΘΙΟΣ.

Διακατεχόμενος από αυτά τα συναισθήματα είδα το Σάββατο (2-3-2009) την πρωινή εκπομπή μεγάλου Αθηναϊκού καναλιού όπου ήταν καλεσμένος και ο Δ/ντής μιας εφημερίδος της πόλεως μας.

Σκέφθηκα ότι θα ακουστούν κάποια σημαντικά πράγματα και παρακολούθησα την εκπομπή προσεκτικά.

Όταν πήρε τον λόγο ο Δ/ντής της Εφημερίδος είπε:

«Ο Παπαγεωργόπουλος έκανε δύο μεγάλα σφάλματα»

Είπα, επιτέλους θα ακούσω 2 συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την συμμετοχή μου στις υπεξαιρέσεις και ακούω με έκπληξη: «Το πρώτο σφάλμα ήταν ότι έδωσε συνέντευξη τύπου (24 ώρες μετά την αποκάλυψη της υπεξαιρέσεως) μίλησε για 1,5-2 εκ. €»!

Και το δεύτερο ότι είχε τον ίδιο συνήγορο με τον Γραμματέα του Δήμου»!….

Έμεινα άφωνος! Είναι δυνατόν; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

Αλήθεια τι σχέση έχουν αυτά ; Τι σχέση έχουν αυτά με τα ΙΣΟΒΙΑ.

Καταδικάστηκα επειδή 34 ώρες μετά την ενημέρωσή μου από τον Προϊστάμενο της Ταμειακής Υπηρεσίας έδωσα συνέντευξη Τύπου και μετέφερα ότι μου είχε αναφέρει ο Προϊστάμενος της Ταμειακής Υπηρεσίας που είχε κάνει την έρευνα;

Και γιατί αποκρύβεται το γεγονός ότι την επομένη ημέρα (20-2-2008) δεσμεύσαμε με δικαστική απόφαση τα περιουσιακά στοιχεία του επίορκου υπαλλήλου μέχρι του ποσού των 10 εκ, € για να είμαστε σίγουροι, όπως μου είχε εισηγηθεί η Νομική Υπηρεσία;

Και γιατί αποκρύβεται το γεγονός ότι με εισήγηση και πάλι της Νομικής Υπηρεσίας προκαλέσαμε νέα δικαστική υπόθεση για δέσμευση περιουσιακών στοιχείων μέχρι ύψους 30 εκ. € ;

Καταδικάστηκα αλήθεια σε ΙΣΟΒΙΑ γιατί είχα τον ίδιο συνήγορο με τον Γ. Γραμματέα του Δήμου; Σοβαρολογούμε; Που είναι το μεμπτό; Που είναι γραμμένο; Οι ένοχοι είχαν προκαθορισθεί πριν από την δίκη;

Ο ΓΓ είχε κηρυχθεί ένοχος ΠΡΙΝ την δίκη και έτσι ήταν επιλήψιμο να έχω τον ίδιο συνήγορο;

Με τέτοια κριτήρια αλήθεια καταδικάζουμε σε ΙΣΟΒΙΑ έναν άνθρωπο που διέθεσε την ζωή του για την πόλη του και την Πατρίδα του, χωρίς μάλιστα να έχει κατατεθεί εναντίον του το παραμικρό «συγκεκριμένο αποδεικτικό στοιχείο» που να τον συνδέει με τον επίορκο υπάλληλο, όταν οι κανόνες δικαίου αξιώνουν πάντοτε την ύπαρξη τους;

ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΝ.

Και οι Θεσσαλονικείς να είναι απολύτως βέβαιοι ότι ο επί 12ετία Δήμαρχός τους δεν τους πρόδωσε ΠΟΤΕ!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=195725&catid=4

10 σχόλια:

 1. ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΕΕ??? ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΜΕ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Oxi mono tous kamaronoume alla kai tous bazoume kai mprostarides ston agona enantia sto xsepoulima toy topou... Poious? Autous poy stirixsan ton ARXIKLEFTI!!! Thimastai ekeinon pou elege na "Min poinikopoiisoume tin politiki zoi tou topou"?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Blogger βάλε και αυτό για τους δρόμους αν θέλεις... http://www.corfu2day.com/news/%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CE%B9%2c-%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D%21/ Οι δρόμοι σταμάτησαν να διορθώνονται όταν σταμάτησε η μάσα... Α ρε λαμόγια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. και τι δεν θα δινα να δω το μπατμαν με το καλο του το κουστουμι να τραβαει για τις φυλακες της κερκυρας....καλομελετα και εχεται!..κρυος ιδρωτας θα πιανει τωρα τους συνεργατες του χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. katasxesi perioysias theloyn oi loygres poy stirizan ton mpampatsh
  akoysa oti o mpampatshs poylei oso oso tis dyo viles toy
  kati fovate to lamogio

  to petrakhs??
  to maraki?
  to nikolaki?
  to akhs??
  to giannakh nikats??
  to armandto?
  ferte xapiaaaaa
  ksexasa ton erota toy mpampatsh to marget
  ti erotas
  kai to kerato efage apo to mpampatsh
  se ena keli oloi mazi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι και άλλοι πολλοί στη λίστα! Όλοι αυτοί που τον στήριζαν τον Μπαμπάτση με χέρια και με πόδια! Αυτοί που επιτίθονταν σε όποιον έλεγε την αλήθεια για το λαμόγιο με την BMW! Και σε αυτούς να γίνουν κατασχέσεις γιατί και αυτοί έφαγαν!!! Ή αν δεν έφαγαν έγιναν συνεργοί στο φαγοπότι με την βλακεία του!!!!!

   Διαγραφή
  2. Nai re stis filakis ta sidera tora o mpampatsis!! To lamogio! Ton akousa mia mera sti poli na milaei gia "ithos" kai "sebasmo" kai piga na xseraso!! Parte toy tis biles TORA!

   Διαγραφή
  3. fagane kai alloi me ton mpampatsh
   kai ton kaliptane oloi
   ore gelio
   lene oti o mpampatshs poylaei tis 2 viles toy misotimhs
   fovate katasxesh??

   Διαγραφή
 6. Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής ανακοίνωσε ότι εξετάζει περιπτώσεις διαφθοράς και υπεξαίρεσης χρημάτων σε νησιά του Ιονίου:
  http://www.corfupress.com/news/1page/27919-tin-ekptosi-dimarxoy-sta-ionia-eksetazei-o-epitheoritis-dimosias-dioikisis.
  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΣΤΟΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛΑΚΟ? ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΜΠΙΡΙΡΗ ΤΟ ΚΟΜΝΗΝΟ ΤΗ ΣΙΑ ΤΟΝ ΜΠΛΑΟΥΝΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟ ....ΤΟ ΜΠΟΖΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...