Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ο καλύτερος διαγωνισμός για άνδρες! Βίντεο

4 σχόλια:

  1. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ...!!! ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΗΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...!

    26/3/13

    Δριμεία κριτική στον υπεύθυνο του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιό σχετικά με τις θέσεις που διατύπωσε για τις εξελίξεις στην Κύπρο, ασκούν με κείμενό τους μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Μηλιού στις 18 Μαρτίου τονίζουν ότι "είναι εξωφρενικό να τοποθετείται με την ιδιότητά του αυτή με τέτοια μονομέρεια, και ως ένα βαθμό, στο όριο ή και εκτός πλαισίου συλλογικών θέσεων μας".

    Διαβάστε ολόκληρο το κείμενό τους

    Με έπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του επικεφαλής του τμήματος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιού, για τις εξελίξεις στην Κύπρο. Είναι εξωφρενικό να τοποθετείται με την ιδιότητά του αυτή με τέτοια μονομέρεια, και ως ένα βαθμό, στο όριο ή και εκτός πλαισίου συλλογικών θέσεων μας.

    1. “Είναι μια απόφαση που αντί να χρησιμοποιεί ευρωπαϊκούς θεσμούς όπως τον ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας ESM, για την ανακεφαλαιοποίηση, όπως υποτίθεται ότι αποφασίστηκε πρόσφατα, ορίζει για άλλη μια φορά έκτακτο πλαίσιο λύσης.” δηλώνει ο Γ.Μ.

    Ο ESM είναι η μετεξέλιξη του EFSF. Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό ταμείο, όπου καταφεύγουν τα κράτη-μέλη που είτε δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν τα χρέη τους, είτε έχουν οξύ τραπεζικό πρόβλημα. Η “βοήθεια” αυτή δίνεται κατόπιν υπογραφής ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Και ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί το Eurogroup επειδή δεν χρησιμοποίησε για την Κύπρο το ESM!

    Ακόμα όμως και αν υποθέσουμε ότι δεν είναι απαραίτητη η υπογραφή μνημονίου για την παροχή “βοήθειας”, εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ προτείνουμε ανακεφαλαιοποίηση μέσω ESM; Γιατί,αν είναι έτσι, οι ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες θα περάσουν στην κυριότητα της ΕΚΤ και της ΕΕ, χωρίς να γίνει εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση τους, όπως προβλέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

    2. Είμαστε σε ένα ενιαίο πολυτασικό κόμμα, στο οποίο συνυπάρχουν διάφορα ιδεολογικά ρεύματα και ως εκ τούτου διαμορφώνονται διαφορετικές απόψεις σε διάφορα θέματα (στη συγκεκριμένη περίπτωση το νόμισμα). Με ποιο δικαίωμα βγαίνει ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ και λέει:

    “Η θεωρία της «ειδικής περίπτωσης» που προωθεί κάθε φορά που επιτίθεται η νεοφιλελεύθερη πολιτική βρίσκει το φυσικό της σύμμαχο στον απομονωτισμό που προωθεί η έξοδος από το ευρώ.”

    Απαξιώνοντας μία άποψη που ενστερνίζεται μία όχι αμελητέα μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του κόσμου του, ως "απομονωτισμό";

    Δουλειά του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ (όταν εκφράζεται με την ιδιότητα του αυτή) δεν είναι να απαξιώνει τις μη-πλειοψηφικές απόψεις που υπάρχουν στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να προάγει τον αντιμνημονιακό αγώνα με επιχειρήματα σε οικονομικό επίπεδο, και να επεξεργάζεται την οικονομική πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μετά την αποδέσμευση της από το μνημόνιο στο δρόμο προς το σοσιαλισμό. Με αυτά που λέει περί "απομονωτισμού", δυναμιτίζει το κλίμα μέσα στις οργανώσεις του κόμματος, αντί να σέβεται το μίνιμουμ της πολιτικής συμφωνίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ΣΥΡΙΖΑ (κατάργηση μνημονίων, χαρατσιών, εθνικοποιήσεις, επαναφορά κατώτατου μισθού κλπ).

    Η πεμπτουσία της πολιτικής δεν είναι προφανώς το νόμισμα. Αν πιστεύει ότι μπορούν να γίνουν όλα αυτά (και εν τέλει επιτευχθούν) με την Ελλάδα μέσα στην ΕΕ (πόσο μάλλον στην ΕΖ), τότε θα του βγάλουμε το καπέλο. Μέχρι τότε, να σέβεται την εκτίμηση κάποιων από εμάς, ότι αυτά είναι αδύνατα σε τέτοια ασφυκτικά πλαίσια.

    Τα κάτωθι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ:

    Ανδρέας Αναστασάκης (Συντονιστής Οργάνωσης Οικονομολόγων Κρήτης) , Αντώνης Αντωνόπουλος (Συντονιστής Τ.Ο. Μασταμπά-Ατσλένιου, μέλος γραμματείας Ν.Ε. Ηρακλείου), Βασίλης Δαμιανός (ΠΚ Αλίμου), Γιάννης Καζάκος (ΠΚ ΑΤΕ-Πειραιώς), Γεωργία Κανελλοπούλου (Οργάνωση Σιδηροδρομικών ΣΥΡΙΖΑ-ΟΣΕ), Ιωάννα
    Πηγή:antapocrisis.gr/enikos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθημερινά στη Γαλλία διαπράττονται περίπου 13.000 ληστείες, 2.000 επιθέσεις και 200 βιασμοί. 2.250 γυναίκες έχουν βιαστεί από κατ’ επανάληψη βιαστές που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι.

    http://redskywarning.blogspot.gr/2013/03/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ο Τσίπρας εξαπάτησε τους Αριστερούς ψηφοφόρους λεει η Αλέκα Παπαρήγα"
    03/31/2013

    Η Αλέκα Παπαρήγα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα , με συνέντευξή της στην εφημερίδα “Real”. H Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ… δεν χαρίστηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το πολιτικό “φλερτ” με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, και “πυροβόλησε”:

    “Η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του Καμμένου, που το χαρακτηρίζουν εθνικιστικές και ορισμένες αλλοπρόσαλλες θέσεις, και είναι αναφανδόν υπέρ του κεφαλαίου, είναι ένα ακόμη στοιχείο που καταδεικνύει το πόσο πολύ εξαπάτησε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ριζοσπάστες, Αριστερούς, αλλά και πλατιά λαϊκά στρώματα, προκειμένου να πάρει την ψήφο τους, να αποδυναμώσει το ΚΚΕ.

    Προσθέστε και τους ύμνους στην αντιλαϊκή πολιτική Ομπάμα, τις δεσμεύσεις της ότι δεν θα σκίσει τις συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα… είπα-ξείπα για χαράτσια, μισθούς, ιδιωτικοποιήσεις και τόσα άλλα”, σχολίασε με νόημα η Αλέκα Παπαρήγα, για τον Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρωσία : Την αποπομπή του υπουργού Παιδείας, ζητεί το Κομμουνιστικό Κόμμα . Ο κ. Ζιουγκάνοφ επιτέθηκε κατά του εκπαιδευτικού προγράμματος του υπουργείου, χαρακτηρίζοντάς το ως "αντεθνικό"!!!!!

    Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Παιδείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Λιβάνοφ εξαπέλυσε το ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα,το οποίο κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση να αναγνωρίσει τα λάθη της στον τομέα της εκπαίδευσης και να απολύσει τον υπουργό Παιδείας αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

    Ο αρχηγός του κόμματος Γκενάντι Ζιουγκάνοφ ζήτησε να ακυρωθούν οι "καταστροφικές αποφάσεις" του υπουργού, όπως είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι "σε λιγότερο από ένα χρόνο από τότε που τον επέπληξε ο Ρώσος πρόεδρος, ο Λιβάνοφ έχει καταφέρει να έρθει αντιμέτωπος με τους δασκάλους της χώρας και να γίνει αντικείμενο χλευασμού από τους νέους - μαθητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς".

    "Όλα αυτά δεν αποτελούν μόνο ντροπή για την κυβέρνηση, αλλά κατεδαφίζουν την κοινωνία", υποστήριξε ο κ. Ζιουγκάνοφ και επιτέθηκε κατά του εκπαιδευτικού προγράμματος του υπουργείου, χαρακτηρίζοντάς το ως "αντεθνικό"!!!!!, ενώ αναφερόμενος στις δηλώσεις Λιβάνοφ περί μείωσης των σπουδαστών που λαμβάνουν υποτροφίες, καθώς και στο υπουργικό σχέδιο για δημιουργία ομοσπονδιακών εκπαιδευτικών στάνταρ στη Μέση Εκπαίδευση, υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε το εκπαιδευτικό σύστημα στη Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...