Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Έκλεψε εξωλέμβια από ταχύπλοο!

1302079722 185027099 5--20--
Συνελήφθη ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας για κλοπή εξωλέμβιας μηχανής σκάφους στα Δραγωτινά.
Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Λευκιμμαίων, όταν από την έρευνα που διεξηχθη ταυτοποιήθηκε ο 46χρονος ως ο δράστης της κλοπής της εξωλέμβιας, αξίας 6.000 ευρώ περίπου, που είχε αφαιρεθεί το Σάββατο το πρωί.


Από την εξέλιξη της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε σε αυτοκίνητο του 46χρονου η μηχανή η οποία επιστράφηκε στον ιδιοκτήτης της, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

6 σχόλια:

  1. paidia mas piran ampariza oi lathro!!!!!!!! re ksypnate

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΒΙΝΤΕΟ! ΔΩΣΕ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ...!!! ''ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ''!!!

    Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην επίκαιρη ερώτησή του μίλησε για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας που θέλει να επιβάλλει η τρόικα. Μέσα σε ένα σκηνικό ύφεσης, ανεργίας, με δεκάδες χαράτσια, η συγκυβέρνηση αφήνει την πρώτη κατοικία βορά στους τοκογλύφους. Οι Έλληνες συμπατριώτες μας πήραν στεγαστικό δάνειο για την αγορά πρώτης κατοικίας, αντί να πληρώνουν ενοίκιο, με μοναδικό σκοπό να έχουν το δικό τους σπίτι. Οι ίδιοι οικογενειάρχες στις μέρες μας έχουν μείνει είτε χωρίς δουλειά είτε με μισθούς Βουλγαρίας και η συγκυβέρνηση συνεχίζει να πριμοδοτεί τις τράπεζες και τους τοκογλύφους με συνεχείς ανακεφαλοποιήσεις.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=th-rnkGBjCk#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κασσωπιτης προβοκατορας17 Ιουνίου 2013 στις 12:29 π.μ.

    Εκει που ειχα κατεβει στη χωρα για τσι δουλιές μου πηγα και στο πεζοδρομο να πιω ενα καφε και πιονε βλεπω μπροστα μου; Το Μπαμπατσο-μπάτμαν! Τονε θυμουσαστενε ορε; Ειχα να τονε ιδω πολυ καιρο και τον ειχα αλισμονησει. Ω λέλε μου συγκινηθηκα. Κοτσονατος αερατος τι αναγκη εχει αυτος. Αφηκε ομως στο ποδαρι του αξιους συνεργατες και συντροφια. Το καμαρι το Παπατζη, το Ακη, το Αρμανδριλιο, τη Χερντρεσερ. Καλα παιδια όλα. Τα γραψε και σε κεινο το κλαμπ εκεινους εκει πως τσου λενε; Μασονικους, Ροταρινους, Μανταρινους; Να χουνε και καμια γνωριμια τα αχαρα να κανουνε τσι δουλιες τους. Δοξα συ ο θεος που χουμε κι αυτουνους και μας τηρανε και μας λιουνε και τα προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. IΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
    Δείτε τι μας περιμένει (vid)

    Ο απόλυτος έλεγχος επιτυγχάνεται όταν δεν μπορείς να πιείς και να φας. Το «Monitor» της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ερευνά τον ρόλο της Κομισιόν στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων.

    Η εκπομπή της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης «Monitor» έκανε πρόσφατα μια έρευνα για τις πιέσεις που ασκεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις χώρες μέλη της Ε.Ε. για να ιδιωτικοποιήσουν τις υπηρεσίες ύδρευσης.

    Το ρεπορτάζ αναφέρεται στην περιοχή Pacos de Ferreira της Πορτογαλίας όπου επιβλήθηκε η ιδιωτικοποίηση και όπου μέσα σε λίγα χρόνια τα τιμολόγια αυξήθηκαν 400 τα εκατό και συνεχίζουν με αύξηση 6 τα εκατό κάθε χρόνο.

    «Δεν μπορούμε πια να πιούμε νερό, όπως πίναμε στο παρελθόν, δεν είναι καλό» λένε οι κάτοικοι της περιοχής που ήταν από την αρχή αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση.


    Το 8λεπτο βίντεο στη συνέχεια πηγαίνει στο κέντρο του προβλήματος στις Βρυξέλλες.

    Εκεί ερευνά σε βάθος την κατάσταση και παρουσιάζει έγγραφα που αποδεικνύουν την απόφαση για «άνοιγμα της αγοράς» του νερού, ξεκινώντας από τις χώρες του Νότου, μια αγορά που την υπολογίζουν σε τριψήφια δις.

    Όσο για τους ποιους έχει ως συμβούλους, στην ομάδα ειδικών που χαράσσουν την πολιτική του νερού, ο επίτροπος Barnier ο ισχυρός άντρας της Commission, το ρεπορτάζ μας πληροφορεί ότι είναι το Steering Group που αποτελείται από τους γενικούς διευθυντές των μεγαλύτερων πολυεθνικών του χώρου. «Το γκρουπ δεν το επέλεξα εγώ» δηλώνει ο Barnier, «Αν με ρωτάτε αν θα έπρεπε να είναι αυτό το γκρουπ πιο ισορροπημένο απαντάω ναι» λέει όταν ο δημοσιογράφος του διαβάζει τη λίστα των συμμετεχόντων...

    «Νερό ένα ανθρώπινο δικαίωμα ή μια μπίζνες δισεκατομμυρίων δολαρίων;» «Φαίνεται ότι οι Βρυξέλλες αποφάσισαν». «Στο μέλλον το νερό θα ανήκει στις πολυεθνικές αντί σε όλους εμάς.» Με αυτές τις φράσεις κλείνει ένα ρεπορτάζ μιας πραγματικής εκπομπής ειδήσεων, μιας πραγματικής δημόσιας τηλεόρασης. Της γερμανικής...

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BW9P15X2Dto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “Portrait of the Young Man as a Fighter” (2010):
    Μια ταινία από την Ρουμανία για την ένοπλη αντικομμουνιστική ομάδα του Ion Gavrila Ogoranu

    Το 2010 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου δημιουργήθηκε «θέμα» με την ρουμάνικη ταινία “Portrait of the Young Man as a Fighter,” ("Πορτρέτο του νεαρού ως μαχητή", στα ρουμάνικα: “Portretul luptătorului la tinereţe”). Η ταινία, απεικονίζει μια ομάδα αντι-κομμουνιστών μαχητών της ελευθερίας με επικεφαλής τον Ion Gavrila Ogoranu

    http://redskywarning.blogspot.gr/2013/06/portrait-of-young-man-as-fighter-2010.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    ΜΕΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    Η Χρυσή Αυγή καταθέτει στον ελληνικό λαό και στην ελληνική δικαιοσύνη και όχι στη βουλή, το πόρισμα που συνέταξε και αφορά τις ποινικές ευθύνες του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γεωργίου Παπανδρέου.

    Το εν λόγω πόρισμα δεν θα κατατεθεί στην προανακριτική επιτροπή της βουλής, η οποία απεδείχθη πως στόχευε αποκλειστικά και μόνο στη συγκάλυψη των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων που διέπραξαν βαρύτατα αδικήματα εις βάρος του ελληνικού λαού. Συμμετείχαμε στην εν λόγω διαδικασία για τη συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων αποδεικτικών στοιχείων, στόχος που τελικώς επετεύχθη.

    Καταδικάζουμε τις άθλιες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις των κομμάτων της συγκυβέρνησης, που οδήγησαν στην σύνταξη του διάτρητου πορίσματος της πλειοψηφίας. Καταδικάζουμε επίσης την δήθεν αντιπολίτευση του Σύριζα, που επί της ουσίας συγκάλυψε τον Γεώργιο Παπανδρέου, ψηφίζοντας κατά της παραπομπής του και κατά της βίαιης προσαγωγής του ενώπιον της επιτροπής.


    Οι τρεις συνυπεύθυνοι για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ (Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου) αποτελούν εγκληματική οργάνωση, όπως αυτή ορίζεται από το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Οι μαρτυρικές καταθέσεις και τα αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα που κατετέθησαν στην επιτροπή αποδεικνύουν περίτρανα τον ισχυρισμό μας αυτό. Πρόκειται για την ίδια εγκληματική οργάνωση που έδεσε τη χώρα με τα δεσμά του εθνοκτόνου Μνημονίου, εκχώρησε την εθνική μας κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό. Όσον αφορά τον Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, τα εις βάρος του στοιχεία βοούν και θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη ενώπιον της Δικαιοσύνης, αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Εδώ όμως παρεμβαίνει ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών και καθυστερεί με άθλιο τρόπο τη διαδικασία.

    Πόρισμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για την υπόθεση του ψηφιακού δίσκου ηλεκτρονικών αρχείων της Τράπεζας HSBC (Λίστα Λαγκάρντ)

    Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για το πόρισμα: "Η διαδικασία ήταν άθλια. Συμμετείχαμε με μόνο σκοπό να συλλέξουμε στοιχεία. Στοιχεία που ενοχοποιούν τους Βενιζέλο, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Είναι η ίδια εγκληματική οργάνωση που έδεσε τη χώρα με τα δεσμά του Μνημονίου. Καταθέτουμε τα στοιχεία αυτά στον ελληνικό λαό, σε καμία Βουλή και σε καμία επιτροπή".

    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

    ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Α.

    Συνθήκες και χρόνος παραλαβής της λίστας Λαγκάρντ

    Στις 13 Σεπτεμβρίου 2010, το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών, διά του Γενικού Γραμματέα αυτού Ηλία Πλασκοβίτη, υπέβαλλε έγγραφο αίτημα προς το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών για την απόκτηση ηλεκτρονικού αρχείου της Τράπεζας HSBC με στοιχεία τραπεζικών καταθέσεων που ανήκαν σε Έλληνες πολίτες και εταιρείες. Τα δεδομένα αυτά αποτελούσαν μέρος ενός μεγαλύτερου αρχείου, που ήταν γνωστό μέσα από δημοσιεύματα των MME ήδη από τα τέλη του 2008 ως «Λίστα Φαλσιανί» και περιελάμβανε στοιχεία τραπεζικών καταθέσεων πελατών στο κατάστημα της HSBC στη Γενεύη. Τα δεδομένα αυτά είχαν κλαπεί το 2008 από τον Εβρέ Φαλσιανί, υπάλληλο του ως άνω πιστωτικού ιδρύματος.


    Οι γαλλικές Αρχές αποδέχτηκαν το αίτημα και το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου παρέδωσαν στον Έλληνα Πρέσβη στο Παρίσι Κωνσταντίνο Χαλαστάνη φάκελο που περιείχε έναν ψηφιακό δίσκο με τα ανωτέρω στοιχεία και ένα διαβιβαστικό έγγραφο. Η παροχή των ανωτέρω πληροφοριών δεν έγινε άτυπα, αλλά σε εκτέλεση των διατάξεων που αφορούν στην αμοιβαία βοήθεια από τις αρμόδιες Αρχές των Κρατών Μελών στον τομέα της άμεσης φορολόγησης (Οδηγία 77/799/EEC, ως ισχύει) καθώς ..
    http://www.stoxos.gr/2013/07/blog-post_9457.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...