Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Κέρκυρα:Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου


Μιά 19χρονη τουρίστρια, με ιό του Δυτικού Νείλου, που νοσηλεύτηκε για λίγες ώρες στην Κέρκυρα, έχει θέσει σε συναγερμό το Νοσοκομείο του νησιού.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες, μία 19χρονη ελληνίδα τουρίστρια, με ζάλη και ίλιγγο, προσήλθε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου και λίγες ώρες αργότερα, με δική της ευθύνη, αναχώρησε για νοσηλεία στην Αθήνα, όπου διαγνώστηκε, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ότι έχει προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου.
Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Νοσοκομείου της Κέρκυρας Κώστας Γρηγορόπουλος, μετά την εξέλιξη αυτή, έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα πρόληψης στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Συγκεκριμένα, σταμάτησαν οι μεταγγίσεις και τα χειρουργεία, διότι εστάλησαν 300 δείγματα αίματος από ανάλογες φιάλες, τις όποιες έχει προς χρήση η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας και τα τακτικά χειρουργεία. Τα δείγματα, έχουν σταλεί από την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στην Αθήνα για έλεγχο και αναμένεται το αποτέλεσμα αργά το απόγευμα της Δευτέρας .
Ωστόσο, το Νομαρχιακό Νοσοκομείο, έχει προμηθευτεί φιάλες αίματος από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, για να καλυφτούν τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά..

7 σχόλια:

  1. Τον συνέλαβαν για χρέη 110.000 ευρώ στο Δημόσιο!

    http://www.corfupress.com/v3/koinonia/33492-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%B7-110-000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΟΥΝ ΚΟΙΝΗ… ΘΕΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ… ΚΛΕΠΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

      Συνεχίζει να προκαλεί την ελληνική κοινωνία το κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων (ΠΑΣΟΚ), εκμεταλλευόμενο την συγκυβέρνησή του με την όμοιά του ΝΔ (ή Νέα Πασοκοκρατία, του φον Αντωνάκη) και την πλήρη ατιμωρησία που υπάρχει. Έτσι, αυτοί που λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία και που οδήγησαν την πατρίδα σιδηροδέσμια στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων, ζητούν με θράσος χιλίων πιθήκων δια επιστολής του γραμματέα της κοινοβουλευτικής τους ομάδας, Παναγιώτη Ρήγα, προς τον πρόεδρο της βουλής Μεϊμαράκη, κοινή… θεσμική δράση κατά της Χρυσής Αυγής, όλων των κομμάτων της κλεπτοκρατίας!!! Ιδού η θρασύτατη επιστολή:
      «Κύριε Πρόεδρε,
      Υπό το φως των νέων εγκληματικών δράσεων της Χρυσής Αυγής, τόσο κατά μελών του ΚΚΕ, όσο και κατά φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τελευταία τα γεγονότα στον Μελιγαλά, τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, οφείλουμε να τοποθετηθούμε και να αναλάβουμε από κοινού δράσεις για την προστασία του πολιτεύματος, για την προστασία του Κοινοβουλίου, για την προστασία των πολιτών μας. Ως εκ τούτου ζητούμε να συγκαλέσετε, άμεσα, σε σύσκεψη τους Γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του Συνταγματικού Τόξου, ώστε να ληφθούν αποφάσεις κοινής θεσμικής δράσης. Επισημαίνουμε πως αίτημα για συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων για τους ίδιους λόγους είχε κατατεθεί την 4η Απριλίου 2013, δίχως να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Παράλληλα, τονίζουμε την ανάγκη να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της Βουλής ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου όσον αφορά στις έκνομες ενέργειες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Οι συμπεριφορές αυτές δείχνουν πόσο αναγκαία είναι η τροποποίηση της ποινικής νομοθεσίας, προκειμένου να ανακοπούν φαινόμενα οργανωμένης πολιτικής και κοινωνικής βίας, που προσβάλλουν τους δημοκρατικούς θεσμούς, θέτουν σε κίνδυνο τις διεθνείς σχέσεις της χώρας και πλήττουν την κοινωνική συνοχή. Το Κοινοβούλιο στεγάζει δυνάμεις οι οποίες είναι αντικοινοβουλευτικές. Η Δημοκρατία μας χρειάζεται αμυντικούς μηχανισμούς προκειμένου να προστατευθεί».
      (ΥΓ): Και η Χρυσή Αυγή ζητά κοινή θεσμική δράση με όλο τον ελληνικό λαό –κι όχι με τα κόμματα της δικτατορίας των διεφθαρμένων- κατά των κλεφτών και των απατεώνων! Να υποχρεωθούν να επιστρέψουν άμεσα τα κλεμμένα και να σαπίσουν στη φυλακή! Αλλά, έρχεται η ώρα…

      http://ethnikismos.net/

      Διαγραφή
  2. Ωρε blogger βάλε κάτι για τους Αλβανούς που πιάνουν συνέχεια για ναρκωτικά και οι αριστεροί του χωριού δεν λένε λέξη.. Μήπως κάνουν και αυτοί λίγο και τους χρειάζονται τους Αλβανούς μετανάστες;

    http://www.corfupress.com/v3/koinonia/33516-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. astynomies kai eisaggeleis sto bakaliko.....
    ths pout@n@s.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oi anikanoi kataferan na xathei akomi kai i galazia simaia ap' to aulaki!!!!

    http://politikologia1.blogspot.gr/2013/09/2013_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...