Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Κατάφεραν να χαθεί η γαλάζια σημαία απ' το Αυλάκι!



Δεκατρείς ελληνικές ακτές που είχαν βραβευτεί φέτος με το Διεθνές Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης «ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ» αποσύρθηκαν από τους εθνικούς και διεθνείς καταλόγους του 2013 και έχασαν τα βραβεία τους καθώς τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Κρίσεων και η Συντονιστική Επιτροπή του Προγράμματος, έκριναν πως δεν πληρούσαν όλα τα κριτήρια.

Παρά την πολύ καλή ποιότητα των Νερών Κολύμβησης στις εν λόγω ακτές, οι Επιτροπές διαπίστωσαν, έπειτα από επιθεωρήσεις, σοβαρές ελλείψεις στην επιβεβλημένη παροχή υπηρεσιών προς τους λουόμενους και επισκέπτες, στην τήρηση των κριτηρίων του βραβείου «ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ» που αναφέρονται σε καθαριότητα, ορθή πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και δράσεις προστασίας περιβάλλοντος ακτής και παράκτιου χώρου.

Δείτε τον κατάλογο των 13 ακτών: 

• Ακτή Αγγελοχώρι – Δήμος Θερμαϊκού – Θεσσαλονίκη
• Ακτή Αγ. Ιωάννης Περιστερών – Δήμος Κέρκυρας – Κέρκυρα
• Ακτή Αγ. Στέφανος – Δήμος Κέρκυρας – Κέρκυρα
• Ακτή Αυλάκι – Δήμος Κέρκυρας – Κέρκυρα
• Ακτή Αστρακερή – Δήμος Κέρκυρας – Κέρκυρα
• Ακτή Μωραΐτικα – Δήμος Κέρκυρας – Κέρκυρα
• Ακτή Canal D’ Amour – Δήμος Κέρκυρας – Κέρκυρα
• Ακτή Βατερά – Δήμος Λέσβου – Λέσβος
• Ακτή Αγ. Γαλήνη/Ύστερο Βαρκοτόπι – Δήμος Αγ. Βασιλείου - Ρέθυμνο
• Ακτή Πυθαγόρειο – Δήμος Σάμου – Σάμος
• Ακτή Ποτοκάκι 2 – Δήμος Σάμου – Σάμος
• Ακτή Αγ. Φωτεινή – Δήμος Χίου – Χίος
• Ακτή Καρφάς – Δήμος Χίου – Χίος


protothema.gr

5 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!
    ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ 13 ΣΗΜΑΙΕΣ
    ΟΙ 6 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ 2 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΣΩΠΑΙΩΝ

    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 13 ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ 2 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΖΟΒΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!!!!!!!!
    ΜΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ
    ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaaaaaaaaaaaaaaa
      ti stilaki i tzovana
      san ton doytse

      vazi o doytse thn stoli kiola ta fteraaaaaaaa...

      Διαγραφή
  2. Ειναι δυνατον να αναφερετε τον πανταζη και την τζοβανα; αφου στο χωριο κουμαντο κανουν αλλοι, οι μεσιτες και οι εργολαβοι. Αυτοι μαζι με τους εποικους επονομαζομενους "εγγλεζους" μεσολαβουν για να ξεπουληθει η γη, αυτοι επιλεγουν ποιος θα δουλεψει στις βιλες, σε ποια τιμη θα αγοραστει το στρεμμα ποιος θα το αγορασει κτλ

    Η πραγματικοτητα ειναι οτι η τοπικη οικονομια σε μεγαλο βαθμο ειναι διαλυμενη..και η μπλε σημαια να υπηρχε στην θεση της τα πραγματα δεν θα αλλαζαν. Στο χωριο υπαρχει ουσιαστικη ελλειψη συνολικης δρασης,οσοι νεοι ασχολουνται με τα κοινα ειναι διερεμενοι αναμεσα σε ιδεολογιες και προσωπικες κοντρες, οι υπολοιποι αδιαφορουν επειδικτικα και συσπηρωνονται γυρω απο τα συμφεροντα τους.


    Ο λογος που υποφερει ο τοπος αλλα και η Ελλαδα ειναι η δικτατορια του τραπεζικου συστηματος, που εν συνεχεια κατασκευαζει πλειοψηφικα και τους ηγετες του πολιτικου κατεστημενου. Αν δεν κατανοησουμε αυτο δεν θα υπαρξει ποτε στοχευμενη και αποτελεσματικη αντιδραση

    Ανακαιφαλεωνοντας η καταγγελεια ειναι ο αμμεσοτερος τροπος αντιδρασης εναντια στο κατεστημενο, αλλα δεν αναφερομαι στην επιδερμικη καταγελλεια αλλα στην ενδοτερη, που δεν αφορα ουτε τον πανταζη ουτε την τζοανα ουτε καν την απουσια της γαλαζιας σημαιας, αφορα ομως το τραπεζικο συστημα και τους αντιπροσωπους του ο "νοων νοητω"

    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ..ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΙΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΑΣ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti ginike ore? exathikane apo to xwrio ta dhmosia proswpa? den exei fainetai provlimata to xwrio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tous ginhkane ta moutra keras. sta paparia tous me liga logia. edw olo to kalokairi h perioxh mas htan gemath skoupidia kai tigkarismenoi oi kadoi, me stives skoypidosakoules. eides na endiaferontai??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...