Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ!!



Το πιο σοβαρό  φαινόμενο που παρατηρείται από την ίδρυση του σχεδίου "Καποδίστριας" πέρα από τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, είναι μη ενασχόληση του δημότη με τα κοινά. Η εξουσία αποκεντρωμένη πλέον, δεν δίνει την δυνατότητα στον πολίτη να μετέχει άμεσα. Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς ότι το σχέδιο Καποδίστριας εκπονήθηκε για να δημιουργήσει μια διοίκηση απρόσωπη με όσον το δυνατό λιγότερη συμμέτοχη από τοπικούς παράγοντες.

΄Οταν δεν υπάρχει πολιτική φιλοδοξία σε μία τοπική κοινωνία, αναπόφευκτα χάνει και το δικαίωμα της να αποφασίζει για την τύχη της. Αφού είναι πλέον υπόλογη στα μεγάλα κομματικά συμφέροντα που στελεχώνουν για παράδειγμα την κεντρική εξουσία του ενός και μοναδικού δήμου της Κέρκυρας.

Επομένως το σχέδιο Καποδίστριας είναι πλήρως καταδικαστέο. Όχι γιατί δεν λύνει με αποτελεσματικό τρόπο τα λειτουργικά προβλήματα του τόπου, αλλά γιατί υπονομεύει την φωνή του δημότη που είναι απαραίτητη για να διατηρήσει την κοινωνία του ζωντανή!!

3 σχόλια:

  1. Προσοχή! Πολύ σκληρές εικόνες Αφιερωμένο στις αριστερίστριες που παλεύουν για τα "δικαιώματα των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων". ΒΙΝΤΕΟ
    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/12/blog-post_9650.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοκαριστικές σκηνές στην Ινδία από την κατέρρευση κερκίδας γηπέδου [Βίντεο]
    http://www.youtube.com/watch?v=1287DIHSQ9c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Ομιλία δυναμίτης από Κασιδιάρη στη βουλή: "Είστε μια χούντα απατεώνων που καταρρέει" - ΒΙΝΤΕΟ

    http://paspartoy.blogspot.gr/2013/12/blog-post_6587.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...