Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Στο άρθρο 99 η Τυποεκδοτική του ΚΚΕ

«Τρέχει από τα μπατζάκια του» η επαναστατικότητα στο ΚΚΕ. Το ιδεολογικό αυτό απολίθωμα δίνει πάντοτε σαφή παραδείγματα του μόνιμα αντιδραστικού και κατάπτυστου ρόλου του. Ένα από τα τελευταία «κατορθώματά του» είναι η υπαγωγή της Τυποεκδοτικής στο άρθρο 99, έτσι ώστε να μπορέσει να διαπραγματευθεί με τους πιστωτές της.
Θυμίζουμε ότι η εταιρεία αυτή αποτελεί την εκτυπωτική επιχείρηση του ΚΚΕ  και στην πράξη έχει φροντίσει επανειλημμένως να δείξει το πιο στυγνό καπιταλιστικό της πρόσωπο απέναντι στους εργαζομένους της. Την ώρα που το ΚΚΕ διαμαρτύρεται υποκριτικά για τις απολύσεις που συνέβαιναν αλλού φρόντιζε να τις εφαρμόζει σωρηδόν στο δικό του μαγαζάκι. Βεβαίως, στο ΚΚΕ έχουν την νοοτροπία αυτού που τον φτύνουν και ατάραχος λέει ότι ψιχαλίζει… Οπότε, δεν ιδρώνει το αυτάκι τους.
Η υπαγωγή όμως, της Τυποεκδοτικής στο άρθρο 99, είναι ένα ακόμα σαφές δείγμα των πολιτικών απατεώνων του ΚΚΕ, οι οποίοι δικαίως πλέον μπορούν να μετονομασθούν σε Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος…
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...