Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθησαν 2 γυναίκες στην Κασσιόπη για παράνομα ηλεκτρονικά παιχνίδια


Συνελήφθησαν χθες (06.02.2014) το βράδυ και σήμερα (07.02.2014), το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων  και της Ο.Π.Κ.Ε....

...δύο ημεδαπές 35 και 46 ετών, ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη λειτουργίας, αντίστοιχα,  καφετέριας στην περιοχή της Κασσιόπης στην Κέρκυρα, καθώς και δύο ακόμη αλλοδαποί 30 και 41 ετών, παίκτες, για την διενέργεια του παράνομου ηλεκτρονικού παιχνιδιού «τρίλιζα».

Αναλυτικότερα, κατά την διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, χθες το βράδυ σε καφετέρια στην περιοχή της Κασσιόπης στην Κέρκυρα,  ιδιοκτησίας 35χρονης ημεδαπής και 67χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση τεσσάρων ηλεκτρονικών μηχανών στο οποίο έπαιζαν δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής 30 και 41 ετών, το απαγορευμένο παιχνίδι «τρίλιζα», με χρηματικό κέρδος.
Επιπλέον κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.555 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή των παικτών και στους χώρους του καταστήματος.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα χρήματα που κατασχέθηκαν παραδόθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

4 σχόλια:

  1. Πιάνονται οι έμποροι και μετά από λίγο είναι πάλι έξω. Πιάνονται οι παράνομοι του τζόγου που κλείνουν σπίτια και μετά από λίγο είναι έξω και τα μαγαζιά πάλι ανοιχτά. Οι κλέφτες πολιτικοί το σκάνε στο εξωτερικό, δύο τρεις μονάχα σαν τον Ακη που το παρακάμανε ή τους καρφώσανε πληρώνουνε κάτι λίγα. Οι Χρυσαυγίτες όμως είναι τόσους μήνες στη φυλακή χωρίς δίκη και αρκετά στοιχεία. Και έχεις ύστερα κάτι μαλακισμένα να σου λένε ότι οι αριστεροί είναι η ελπίδα και οι μόνοι αντισυστημικοί. Ποιοί αντισυστημικοί ρε βούρλα; Τους έκοψε το σύστημα τη χρηματοδότηση; Τους έριξε με τέτοια λύσα στις φυλακές όπως τους Χρυσαυγίτες; Ποιοί κάνανε πραγματικά την κρίση και ποιοί παρουσιάζονται τελικά σαν εγκληματίες;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. las Vegas to horio froutakia, kouleherides ola paranoma paihnidia kai ligo porneia afto einai edese........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ "ΤΙΤΛΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ
    ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παιζουν μονο φρουτακια κανουν και αλλα σπορ. Παρακολουθησεις, φακελωματα, ελεγχους παρελθοντος και παροντος, συμφωνα με την παλια τους τεχνη, τη στρατιωτικη και κατασκοπικη. Ηλεκτρονικη διακυβερνηση σου λεει τωρα ο Πα-παρας. Που να μεινει ωρα για εργο. Ξαναψηφιστε τον μαλακες

      Διαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...