Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η συγκλονιστική μαρτυρία της 20χρονης φοιτήτριας στην Κέρκυρα που την πέταξε απο τα βράχια ο Αφγανός!!

4 σχόλια:

  1. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ Ανδρέας Πετρόπουλος
    ΕΝΑΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΡΧ....Α
    http://www.youtube.com/watch?v=0IYnfiAaavo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατάσταση στο μέλλον θα ειναι πολύ χειρότερη γιατί κανένας δεν αντιδράει. Με τόση πλύση εγκεφάλου που έχουμε δεχτεί τόσα χρόνια περί ρατσισμού θα καθόμαστε να μας γ@μάνε οι ξένοι και οι λαθραίοι και θα λέμε ευχαριστώ που δεν μας σκότωσαν.Αν αντιδράει κάποιος γιατί του πηδ@ξανε το παιδί ή τη γυναικα ή τον ίδιο θα τον κλείνουν φυλακή οι ίδιοι οι συχωριανοί του γιατί θα είναι επικίνδυνος, ρατσιστής και αντιδραστικός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλήρης εξευτελισμός του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), για μια ακόμη φορά. Είναι η σειρά του Κινήματος των Τυπογράφων να ξεμπροστιάσει τους γιαλαντζί υπερασπιστές των Εργαζομένων. Με προκήρυξή τους αναφέρουν τα εξής:

    "Το Κίνημα Τυπογράφων καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους την εργοδοτική πρακτική της... επιχείρησης τυποεκδοτική, Ριζοσπάστης του ΚΚΕ, με απολύσεις συναδέλφων, με τις καθυστερήσεις των μισθολογικών υποχρεώσεων της, με την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων και κάθε τι που οδηγεί όλους τους εργαζομένους ανεξαιρέτως, σε υποχωρήσεις και στην ανέχεια, στο τέρας της ανεργίας που έχουν δημιουργήσει για να φοβίζουν και να εγκλωβίζουν συνειδήσεις και όποια αγωνιστική διάθεση αντίστασης και διεκδίκησης.

    Όποια περίπτωση ίδιας πρακτικής και αν εξετάσουμε σε όλο τον κλάδο και στους επιχειρηματικούς ομίλους των ΜΜΕ, θα καταλήξουμε στον ίδιο ένοχο, το δρόμο της επιβίωσης του ισχυρότερου, με κριτήριο το ποσοστό κέρδους, τη ζούγκλα του ανταγωνισμού των μονο...

    Γι’ αυτό και δεν πρέπει ακολουθήσουμε το δρόμο της απομόνωσης παρακολουθώντας τους συναδέλφους μας να απολύονται από τους ανεπάγγελτους του Περισσού.

    Η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στον κλάδο της Ελληνικής τυπογραφίας και ΜΜΕ, τίποτα κοινό δεν έχουμε ούτε με τους κομματικούς εργοδότες μας, ούτε με τους καλοπληρωμένους κομματικούς τηλεαστέρες και τηλεπερσόνες . Έχουμε τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες αγωνίες με το σύνολο της Ελληνικής εργατικής τάξης.

    Ο λόγος πλέον ανήκει στους Έλληνες εργαζόμενους.

    Απέναντι στο ψέμα και τον αποπροσανατολισμό που επιχειρούν συστηματικά μέσω των καναλιών και των εφημερίδων που εργάζονται πολλοί "συνάδελφοι" πρέπει να δώσουμε με αξιοπρέπεια τη δική μας δύσκολη μάχη.
    Γι’ αυτό ξεκαθαρίζουμε σε όλους στην νέα ηγετική κλίκα του ΚΚΕ που επάξια υπερασπίζονται τα κόκκινα καπιταλιστικά τους συμφέροντα στις κομματικές επιχειρήσεις τους, πως μπορεί να είναι η δουλειά μας, να τυπώνουμε τις φυλλάδες τους, αλλά στους εργάτες δεν περνάνε τα επιχει
    Τέρμα πια στην Κοροϊδία

    * Γι’ αυτό απαιτούμε από το ΚΚΕ την άμεση ανάκληση των απολύσεων όλων των συναδέλφων μας και να μη προχωρήσει η αριστερή αντεργατική κλίκα του περισσού σε νέες.

    * Υπογραφή νέας επιχειρησιακής ΣΣΕ, που να προβλέπει τουλάχιστον ότι και η κλαδική.

    * Να επιστραφούν οι παράνομες περικοπές μισθών και επιδομάτων από την Τυποεκδοτική και τον Ριζοσπάστη.

    * Εξόφληση όλων των δεδουλευμένων των εργαζόμενων.

    * Καμιά θυσία για τα κέρδη του ΚΚΕ.

    * Μόνο οι θυσίες του αγώνα πιάνουν τόπο.

    Οι εργαζόμενοι έχουμε αρκετή πείρα πλέον, δεν μπορούν εύκολα να μας ξεγελούν, μπορούμε και πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα.

    Συνάδελφοι, στο εργοστάσιο της Τυποεκδοτικής και του Ριζοσπάστη,



    Ο δρόμος της διεκδίκησης στο δικαίωμα στη δουλειά, συσπειρωμένοι στο Κίνημα Τυπογράφων και με την ταξική μας συνείδηση ξεκάθαρη, χωρίς αυταπάτες και με καθαρούς στόχους μπορούμε να φέρουμε τα «κάτω-πάνω».

    Το δυνατότερο όπλο στα χέρια των Ελλήνων εργατών είναι η ταξική ενότητα και αλληλεγγύη.»

    Κίνημα Τυπογράφων"

    Βεβαίως, όλα τα προαναφερόμενα για τον ανεπάγγελτο και παιδί του κομματικού σωλήνα Κουτσούμπα και την συνοδευτική του κλίκα δεν έχουν καμία σημασία. Πουλάνε «εργατιλίκι», εκ του ασφαλούς, φροντίζοντας να λαϊκίζουν ασύστολα πλειοδοτώντας ακόμη και στις απαιτήσεις των Εργαζομένων. Όταν, όμως, πρόκειται για το δικό τους μαγαζάκι εκεί αφήνουν στην άκρη τις μεγαλοστομίες, φερόμενοι ως γνήσιοι και στυγνοί καπιταλιστές που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την επιχείρησή τους.

    Τα απολιθώματα αυτά της Ιστορίας, ως αυθεντικοί διεθνιστές, δεν έχουν ίχνος Ελληνικού Φιλοτίμου μέσα τους και εξευτελίζονται συνεχώς όταν αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι είναι οι πιο λυσσαλέοι και αδίστακτοι εργοδότες.

    Τι σόι κομμουνιστές θα ήταν εξάλλου αν δεν φερόντουσαν έτσι; Κρίμα μόνο γι αυτούς που δεν είναι στην εξουσία, ώστε να φρόντιζαν με συνοπτικές διαδικασίες να απαλλαγούν από τον κάθε «αντιδραστικό» αντιφρονούντα…

    Γιώργος Μάστορας

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nees-ejeutelistikes-kataggelies-gia-to-kke

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...