Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

Η βίλα Ραγκούση , του προωθητή των λάθρο, το ενοίκιο των 2.000 ευρώ!!(εικόνες)


Με 2.000 ευρώ ημερησίως μπορεί κάποιος εύπορος τουρίστας να απολαύσει τη χλιδάτη «βίλα Ραγκούση» στην Πάρο.

image
Ιδιοκτήτης είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Κώστο Πάρου, λανσάροντας μάλιστα φωτογραφίες της οικίας «Villa Fullmoon» στον ταξιδιωτικό ιστότοπο Booking.com.

RAGOYSIS_PAPANDREOY

Καταγγελίες για δάνειο από τον ΟΕΚ Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Γιάννης Ραγκούσης είχε πάρει δάνειο από τον Ο.Ε.Κ. για να χτίσει σπίτι με πισίνα στον Κώστο Πάρου και έτυχε έκπτωσης 40%.

Η απάντηση Ραγκούση

Για «λάσπη και συκοφαντία» εναντίον του έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης όσον αφορά τα ρεπορτάζ για το στεγαστικό δάνειο που ο ίδιος είχε συνάψει το 2007.

Ο Γιάννης Ραγκούσης μιλάει για δήθεν αποκάλυψη για ένα θέμα στο οποίο όλα έγιναν με απόλυτα νόμιμο τρόπο και αφορά σε ένα δάνειο που έλαβε μήνες πριν γίνει βουλευτής και, όπως λέει, σε μια εποχή που δεν περνούσε καν από το μυαλό του ότι θα αναλάμβανε λίγους μήνες μετά τα καθήκοντα που ανέλαβε.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Η δήθεν αποκάλυψη αφορά σε ένα καθ” όλα νόμιμο δάνειο, το οποίο συνάφθηκε και αποπληρώθηκε ήδη με απόλυτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων από τον νόμο προϋποθέσεων».

Με πληροφορίες από parospress.blogspot.gr, matrix, Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...