Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Το τεράστιο στρατόπεδο στη Σαουδική Αραβία που μπορεί να φιλοξενήσει 3 εκατομμύρια ανθρώπους αλλά δεν επιτρέπεται ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

Μόλις 8 χλμ από τη Μέκκα, στην Σαουδική Αραβία, βρίσκεται αυτό το γιγαντιαίο στρατόπεδο γεμάτο με σκηνές.

Μπορεί να φιλοξενήσει 3.000.000 (3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ) ανθρώπους, αλλά δεν επιτρέπεται ούτε ένας πρόσφυγας.

Διαθέτει αλεξίπυρες σκηνές, οι οποίες διαθέτουν και air condition.

Χρησιμοποιείται μία φορά το χρόνο, κατά τη διάρκεια της «μαζικής επίσκεψης" των μουσουλμάνων για το προσκύνημα στη Μέκκα, ένα υποχρεωτικό θρησκευτικό καθήκον για τους μουσουλμάνους που πρέπει να διενεργείται τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους από όλους τους ενήλικες μουσουλμάνους που είναι σωματικά και οικονομικά ικανοί να αναλάβουν το ταξίδι, και μπορούν να υποστηρίξουν την οικογένειά τους κατά τη διάρκεια της απουσίας τους.

Το προσκύνημα λαμβάνει μέρος από την 8η έως την 12η ημέρα του Dhu al-Hijjah, του τελευταίου μήνα του ισλαμικού ημερολογίου, και μόνο τότε χρησιμοποιείται αυτό το τεράστιο στρατόπεδο.
Το υπόλοιπο του έτους είναι άδειο .

Η Σαουδική Αραβία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο σε αποθέματα πετρελαίου, ο μεγαλύτερος εξαγωγέας πετρελαίου στον κόσμο και ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός. .

Με άλλα λόγια, περισσότερα πλούτη από πίστη

Έξι πλούσιες χώρες του Περσικού Κόλπου - το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ και το Μπαχρέιν - προσφέρθηκαν να λάβουν ακριβώς μηδένπρόσφυγες της Συρίας.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι χώρες αυτές δεν θα βοηθήσουν ποτέ τους άραβες μουσουλμάνους συντρόφους τους;

Μία λέξη: Εγίρα.

Hijra είναι η αραβική λέξη για τη «μετανάστευση», που χρησιμοποιείται για να πολιορκήσουν νέα εδάφη, όπως ο προφήτης Μωάμεθ και οι ακόλουθοί του έκαναν όταν πολιόρκησαν τη Μεδίνα το έτος 622, . και με τον ίδιο τρόπο 56 έθνη έχουν γίνει Ισλαμικά μέχρι τώρα

Τώρα, ήρθε η σειρά της Ευρώπης...για να την αρπάξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...